Jump to content

Golf 3 GTI

tzoi

Postare recomandată

Salut,

cred ca mai e loc printre voi de inca un posesor de VW , nou pe forum dar cu state vechi in VW.

Masina este un Gti 16 V din 97 150 CP si are ca dotari :

clima,geamuri electrice, trapa electrica,oglinzi electrice si incalzite,scaune recaro,computer de bord ...

Ca si modificari i-am pus jante pe 17 Wolf Race , faruri angeleys ,articulatii, ceva banuti bagati si prin muzica ....

post-66327-1269881215_thumb.jpg

post-66327-1269881222_thumb.jpg

Link către comentariu

este este. bun venit in familia vwforum si in randul posesorilor de mk3. hmm jante 17" sper sa nu ai parte de gropi cu ele. arata ff bine. sa vedem unde va ajunge proiectul tau mk3

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Ii sta bine cu jante pe 17" dar nu genul asta. Mi se pare ca sunt iesite din peisaj si aici ma refer la faptul ca sunt full crom. Si vezi ca ti se vede claxonul :blink:

Link către comentariu

Foarte frumoasa,sa o stapanesti sanatos si asteptam poze cu interiorul :))

Link către comentariu

Da, subscriu si eu la ce a zis colegul Circoloco, parca ar merge niste jante mai sobre un pic...oricum masina arata bine iar de motor nu mai vorbim, m-am dat si eu cu un Mk3 GTI 16V acum cativa ani si am ramas impresionat de performante. Bafta si cat mai multi km fara probleme !

Link către comentariu

frumoasa masina, exact modelul asta de jante l-am ochit si eu mai demult si sunt in dubii daca sa le iau sau nu. tu ce cauciucuri ai acum pe ele ce dimensiuni au? cum se simte masina pe gropi? ai suspensie normala sau sport? si poate ai idee daca se poate indeparta cromul de pe ele sa le vopsesc cu o culoare normala?

eu le-am pus pe masina sa vad cum stau dar cu cauciucuri 205/55 si frecau si sunt curios cam ce garda ar trebui pentru a nu lovi

post-45816-1269899404_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Golf 3 gti e o masina mai speciala. Bafta la modificari.

Link către comentariu
Ii sta bine cu jante pe 17" dar nu genul asta. Mi se pare ca sunt iesite din peisaj si aici ma refer la faptul ca sunt full crom.

Am schimbat 3 randuri de jante pana acum. Initial am avut Mile Miglia negre .... foarte frumoase jantele dar masina ara ca un dric , toata neagra , motiv pentru care am ales sa le schimb. Jantele Wolf Race care sunt acum pe masina nu sunt chiar ful crom , culoarea este un crom fumuriu ... nu prea se distinge clar in poze dar ..... oricum , merci de parere iar daca ai cumva si o sugestie de jante pe 17 " ( cu o poza ceva) te rog sa o postezi. Am planuri sa mai investesc in aceasta masina si orice parere este bine venita.

frumoasa masina, exact modelul asta de jante l-am ochit si eu mai demult si sunt in dubii daca sa le iau sau nu. tu ce cauciucuri ai acum pe ele ce dimensiuni au? cum se simte masina pe gropi? ai suspensie normala sau sport? si poate ai idee daca se poate indeparta cromul de pe ele sa le vopsesc cu o culoare normala?

eu le-am pus pe masina sa vad cum stau dar cu cauciucuri 205/55 si frecau si sunt curios cam ce garda ar trebui pentru a nu lovi

am anvelope 215/45 dar iti spun sincer ca imi rupe rinichii la orice denivelare , mai ales ca si suspensia este sport. Masina este extrem de rigida dar in schimb da bine la imagine si sta foarte bine pe viraje. N-am nici cea mai mica emotie in a aborda cu viteza un viraj strans. Sunt avantaje si dezavantaje , daca drumurile ar fi si pe la noi asa cum sunt pe afara ar fi perfect , numai ca nu sunt. Cat despre cromul de pe jante , da , se poate da jos .

Link către comentariu

Aici gasesti un model de janta care mie imi place si exsita in mai multe variante. Polishate, negre etc. Sunt in genul BBS dar la preturi mult mai joase evident :(. Cred ca este genul de janta care vine cel mai bine pe un golf, incepand de la 1 pana la 4. Eu pe masina am in 5 spite dar daca ar fi vreodata sa le schimb, asa ceva as alege sau ceva apropiat cu buza. La tine daca vrei sa ramai pe 17 vor da f bine. Daca nu, le poti lua pe 16 si cu un J mai mare ca sa iti vina cauciucurile trase si atunci va arata si mai bine, mai ales ca este deja lasata destul.

PS: nu cred ca ceva in genul nu ti-ar satisface dorintele :D Te-as mai sfatui sa schimbi pragurile. Din cate vad sunt Rieger si nu prea merg cu prelungirea fata cel putin ( doar asta o vad) care este OEM. Cauta unele simple, drepte care sa dea continuitate si atat. A ! si la exterior las-o asa ca e frumoasa stock :))

post-16307-1269940149_thumb.jpg

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ta,simpla si curata dar intradevar ar da bine niste bbs-uri sau replici dupa bbs cum ti-a aratat colegul mai sus,sau keskin negre cu buza polishata.

Sa o stapanesti sanatos in continuare.

Link către comentariu

Ai reusit sa ma pui pe ganduri cu jantele din poza ! Chiar imi plac . Poate reusesc sa le dau pe ale mele desi la cat am dat pe ele cu tot cu anvelope nu-mi prea vine .... le-am luat de noi. Merci de sfat , e de luat in calcul.

Link către comentariu

Salut...Frumoasa masina. Arata foarte foarte bine cu jantele pe 17 mai ales modelul...care eu unul sunt super incantat de el. Pune si niste poze din interior . :icon_thumright:

Link către comentariu

Uite aici niste jante pentru tine. Sau aici acelasi model, pe 16", dar 7,5j pe fata si 9j pe spate. Iar sta tare bine :huh:.

Link către comentariu
Uite aici niste jante pentru tine. Sau aici acelasi model, pe 16", dar 7,5j pe fata si 9j pe spate. Iar sta tare bine :Driver:.

Sunt frumoase dar nu am gasit pe 5 prezoane .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!