Jump to content

VW Golf Mk4 1.6 16v edition :D

neutrino

Postare recomandată

eu cred ca tu ai vrut sa spui ca mk4 nu e masina cu care te poti LAUDA

insa, MANDRU poti fi de absolut orice masina ai detine ..

on topic: eu nu am auzit de stabilizator mecanic...niciodata

da intradevar la asta m-am referit. adica nu e o masina de fitze sau cu care sa te lauzi in sensul "mama ce masina am frate!", nu! este o masina de care sa fi mandru in sensul ca esti pe deplin multumit. este o masina simla si foarte bine conceputa, rezistenta, si cu putine probleme importante. insa vechimea a inceput sa isi spuna cuvantul. eu unu pana la 120 de mii de km nu am simtit-o ca pe o masina veche, chiar mergea foarte bine. in ultima perioada a inceput sa imi vibreze un pic volant, s-a uzat tamponul antirasturnare (adica elemente cu termen limitat de viata - consumabile) si e ceva firesc, de aceea trebuie schimbate dupa un anumit nr de km... la aspectul fizic se resimte trecerea timpului prin acumularea zgarieturilor, usoarelor lovituri, etc... dar asta nu inseamna ca golful 4 este o masina proasta. ba chiar pot spune ca este foarte foarte rigida in comparatie cu alte masini. de exemplu m-i s-a intamplat in pasaj la unirii cand se lucra la una dintre benzi, si toata lumea se inghesuia pe banda pe care se circula si l-am lovit pe cel din fata mea in timp ce ma uitam in oglinda la un nesimtit care vedea despre ce e vorba dar insista sa nu ma lase sa intru. in fine l-am lovit cu maxim 5km/h, acesta avea un peugeot 407 si cand am tras pe dreapta sa ne uitam despre ce este vorba, lui ii iesise ramforasarea metalica prin plastic spargand bara, iar la mine ma chinuiam sa gasesc o zgarietura, macar sa imi dau seama cu ce parte am lovit. nu avem nici macar un semn.... probabil ca am nimerit cu palsticul de la numar, dar nici acesta nu prezenta semne de lovitura. daca era vorba de o viteza mai mare probabil ca aveam si eu ceva pagube, dar ma gandesc acum la peugeot-ul ala, daca la 5 la ora se facuse asa, la 50 la ora e dauna toatala... iar la 100 la ora trebuie sa te rogi la Dumnezeu sa scapi cu viata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!