Jump to content

Pierd ulei

Seby19
 Share

Postare recomandată

Salut si La Multi Ani !

Intervin si eu cu o problema la motor ,pierdere de ulei in cantitate foarte mica ,se prelinge pe undeva pe langa pompa de motorina si mufa elecrica care duce la injectoare si chiulasa ..am sa postez un mic video ptr a nu ma exprima gresit ..Va multumesc si va rog sa ma scuzati daca nu aveam dreptul de a publica acest video ...https://www.youtube.com/watch?v=25ZSzysuxRs&feature=youtu.be

video se afla pe acest cont de youtube ,astept paririle voastre 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 year later...

Salutare! Am si eu o problema cu un Passat 2.0 FSI din 2006. Mai exact, pierde ulei in zona filtrului de ulei.Atasez niste poze in speranta ca ma ajuta cineva.

DSC_1371.jpg

DSC_1377.jpg

2016-12-04_221922.png

2016-12-04_221816.png

Link către comentariu

• 2 years later...
On 08.06.2010 at 23:29, Riddler a scris:

Vezi sa nu pierzi prin admisie..., ca atunci e mai rau...

Salutare, și cum ne dam seama ca se pierde prin admisie? La mine am observat ca la drumuri mai lungi și mai turata se vede pe bara spate chiar și pe portiera portbagajului pete mici de ulei așa par pete de grăsime. Oare care este cauza, Mulțumesc. 

Link către comentariu

• 9 months later...

La mine a fost de la garnitura casutei filtrului de ulei ce venea prins de motor.

14111(1).jpg

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut!In spatele motorului este ud de ulei dar in cantitate mica,nu ajunge pe scut nu completez de la schimb la schimb decât foarte (putin300ml).Ce ar trebui sa verific,de unde poate proveni acest ulei?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!