Jump to content

Golfulica V

mejdelicious

Postare recomandată

Salutare...o sa-mi prezint si eu masinuta pe care o am de ceva timp aprox.5-6 luni si de care sunt indragostit.Golful a fost cumparat sh acum 5 luni din buc(l-am gasit pe autovit) si acum este in craiova.O sa incerc sa enumar dotarile desi nu cred ca o sa mi le amintesc

Golf V 2.0 TDI 16v bkd SPORTLINE

103 kw (140 cai) 100.500 km

-dublu climatronic

-scaune sport din piele neagra cu incalzire

-ASR&ABS&ESP

-tempomat

-cutie DSG

-cotiera fata si spate

-navigatie mfd 2

-jante aliaj OEM 16'

-geamuri electrice fata/spate

-oglinzi reglabile si incalzite

-bandouri laterale in culoarea masinii

-fusta spate in culoarea masinii

-spalatoare faruri

-oglinda interioara cu senzor

-computer bord

-inchidere centralizata pe telecomanda cu alarma din fabrica(senzor de prezenta in interior)

-12 airbag-uri

-10 boxe

-senzor ploaie/lumina

-plafoniera w12 cu suport ochelari

-coming/leaving home

-scaune reglabile pe inaltime si adancime+suport lombar

-sertare scaune

-volan reglabil in 3 spite

-comenzi volan

-proiectoare

-torpedou frigorific

-priza 12V in portbagaj

-suspenzie sport

-cam atat imi aduc aminte,ce stiu ca ii lipseste ar fi un pachet xenon care este destul de scump.

O sa revin si cu niste poze zilele acestea,multumesc mult.

Modificat de mejdelicious
Link către comentariu

salutare.

din ce ai zis la optiuni...pare a fi aproape full:)

motorul e f fain, cutia dsg il completeaza perfect

asteptam pozele si eventual un pret de achizitie !!

Link către comentariu

pret de achizitie ...9500E la care s-au mai adaugat can 500-600 euro de am schimbat bucse brate fata (mici+mari) burduf planetare,ulei, filtre,ulei dsg asta atunci cand am luat-o,iar acum o saptamana am schimbat si distributia la reprezentanta skoda din Craiova (2070 ron cu tot cu rola alternator si antigel).

Poze sper sa ii fac azi,daca nu,maine.Ms (pt full mai trebuiau senzori si xenon,poate si altele nu stiu exact)

Link către comentariu

Cutia DSG e cea mai importanta dotare :Driver: fa-o cu bold

Super dotata masina. Felicitari!!!

Modificat de Iulian (DeLuxeRo)
Link către comentariu

dscf9934.jpg

dscf9935.jpg

dscf9936.jpg

dscf9937u.jpg

dscf9938.jpg

dscf9939.jpg

dscf9940.jpg

dscf9941.jpg

dscf9942v.jpg

Pe viitor ma gandesc sa pun folie dar imi este frica sa nu ma incomodeze la condus,am mers cu un prieten cu un bmw si ma simteam ca un cal cu din alea la ochi,parca nu vedeam nimic in stanga si dreapta doar in fata batea soarele.

Link către comentariu

Sa o folosesti sanatos si cati mai multi kilometrii ! Cum merge cutia ? Uleiul (cutie dsg) se schimba la 60.000 din cate stiu eu tu l-ai schimbat la 100.000 ?

Modificat de Diabllo
Link către comentariu

foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. in legatura cu folia eu unul zic ca nu incomodeaza. eu am folie 5% pe spate si nu incomodeaza deloc, poate foarte putin noaptea. in plus o sa-i schimbe infatisarea mult in bine.

Link către comentariu

Frumos Golfulica asta al tau, multi km fara incidente. Sfatul meu este sa ii pui folie ca o sa o schimbe foarte mult. Incearca o folie mai deschisa daca cea cu transparenta 1% ( cum banuiesc ca avea prietenul tau pe BMW ) nu te incanta.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

In legatura cu folia nu e nevoie sa o pui prea inchisa si deci nu o sa te incurce.

Link către comentariu

foarte frumoasa masina .

pot sa pui si folie si atunci v-a arata demential,mai inchisa pe spate si 5% pe fata si atunci nu a sa fie ca la prietenul cu BMW.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si full rau din cate vad...cat despre folie tot tine de obisnuinta,dupa o perioada nu o sa ai probleme cu ea...

Sa ne auzim de bine :))

Link către comentariu

Frumusel Golful, dar ciudata tare pare fusta aia de pe bara spate, am impresia ca e geva gen Replica la fusta de la ABT, dar fara decupaje ptr evacuare, oricum interesanta si nu arata rau deloc. Am mers cu 2.0 tdi Dsg si cand te dai la ea trage grav si schimba foarte frumos, chiar mi-a placut si asta cu care am mers era si cu jante pe 18. Recomand de asemenea un set de praguri de Gti vopsite in culoarea caroseriei ca parca lipseste ceva acoo in zona pragurilor.

Referitor la folie recomand un 50% transparenta pe toate geamurile si ai sa vezi ca e foarte discreta si nu incomodeaza deloc la condus si crede-ma ca stiu ce vb ca la toate masinile pana acum am avut folie pe geamuri si o sa am si la viitoarele, nu te deranjeaza soarele la condus, farurile prost reglate pe timp de noapte, vara face fata un pic mai bine Ac-ul si schimba total look-ul masinii, indiferent de culoare, marca si marime.

Recomand de asemenea un tratament la pielea de pe scaune ca pare cam neingrijita si se usuca si se crapa foarte repede si e pacat.

Iti doresc cat mai multi km fara evenimente nedorite

Link către comentariu

Multumesc de urari,incerc sa am grija de ea cat mai bine.

Referitor la uleiul de la dsg,in carte nu scria nimic si desi fostul proprietar mi-a zis ca a fost schimbat am zis sa fiu sigur.Fusta spate nu este replica,asa a venit din fabrica cu fusta asta asta.

De fugit,intr-adevar mi se pare ca e racheta plus ca intr-adevar schimba foaste lin la orice turatie.Am uitat sa specific ca are si padele la volan dar din pacate nu pot sa ma obisnuiesc cu ele prin oras.

In legatura cu jantele,nu cred ca o sa trec pe 18 pt ca sunt costuri foarte mari(atat jantele cat si cauciucurile).In schimb ma gandeam la 17,imi plac foarte mult mam nuovo dar am vazut lume care zice ca la noi la Ro jantele sunt recomandate pana la 16' din cauza gropilor,crapaturilor,etc.Si asa mi se pare ca sunt cu tractorul atunci cand strada nu e lipsita de gropi si denivelari,sa nu mai zic de piatra cubica.

Inca odata multumesc de urari,o sa incerc sa pun folie cat mai curand si o sa mai pun poze atunci,poate reusesc sa ii fac cadou si un detailing.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Frumoasa masina. Ai putea sa ii faci cadou si un set de faruri Hella Xenon Look.

Fusta spate ce firma e, ca e interesanta ?

Link către comentariu

Sincer ma tot uit de faruri hella xenon dar cel mai ieftin am gasit la 1 000 ron si aveau si o ureche rupta(second) si mi se pare prea mult avand in vedere ca un kit xenon bun incepe si ala de la 7 milioane.De fusta ti-am zis si pe pm asa a venit din fabrica nu stiu ce marca e.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!