Jump to content

vw golf variant

relutzu

Postare recomandată

bbogdanmircea

acuma ca sa fim carcotasi nu e chiar FULL OPTION ca are computere de bord MINI DOT :icon_thumright:

as vrea si eu consum de asta la 140-150 cu 5 viteze daca merg asa cred ca scot un 6.5-7 cel mai putin

Link către comentariu
  • Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• relutzu

49

• bbogdanmircea

17

• Muale

4

• -A L E X-

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

am specificat inca de la inceput ca are oarecum de toate la anul ei....eu nu am vazut maxi-dot in 2001...iar daca avea venea cum vin majoritatea cu navigatie...si daca e sa o luam pe varianta full option am stat zile intregi in fata pc sa caut un golf variant full si pauza....unul full vine cu tot ce am eu plus:

-navigatie color care e disponibile chiar din 2000

-trapa electrica

-tapiserie piele

-comenzi pe volan(cazul meu volan sport in 3 spite)

-xenon de fabrica

Tot ce am enumerat mai sus sunt destul de rar intalnite si sunt cele mai scumpe optiuni posibile...am colectie in pc cu golf variant dar nici unul nu l-am gasit full...daca aveti asemenea poze cu full va rog sa le postati aici...chiar sunt curios:D....bafta

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

si o mini-excursie la capitala mai precis baneasa-otopeni.....

si....sa alergam putin

post-66011-1280769531_thumb.jpg

post-66011-1280769588_thumb.jpg

post-66011-1280769624_thumb.jpg

post-66011-1280769633_thumb.jpg

post-66011-1280769664_thumb.jpg

post-66011-1280769724_thumb.jpg

Modificat de relutzu
Link către comentariu
andrei.toledo

Am fost acum vreo 2 saptamani prin Focsani si am vazut masina ta la intrarea in oras.Eu eram tot intr-un MK4 Variant de 131 de cai albastru cu roti pe 17 , poate m-ai vazut si tu.

In orice caz , frumoasa masina si sa ai grija de ea in continuare.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am schimbat becurile xenon pe faza scurta deoarece au inceput sa se ingalbeneasca...oricum si-au facut datoria 1an si jumatate tinand cont ca si daca dadeam o tura in jurul blocului le aprindeam:D...si daca tot le-am schimbat am trecut de la 6000k la 8000k....

.

dar revin cu mai multe poze...nu prea am avut timp...

post-66011-1282052471_thumb.jpg

post-66011-1282052554_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca ai fi trecut la 4300k ai fi fost mai aproape de OEM si ai fi vazut mai bine mai ales pe ud. Cu 8000k scade mult viziblitatea

Link către comentariu

asta stiu ca am avut 8000k pe fosta masina...e adevarat cu 6000k vezi mai bine iar cu 4300k ma apropii de original dar ce rost are fara lupa:D....oricum eu unul prefer designu....albastru ala face diferenta ziua...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

si iar in excursie pe la vecini....masina se comporta impecabil...pe zi ce trece imi iese ideea din cap de a o vinde:D...

.

.

.

post-66011-1283778921_thumb.jpg

post-66011-1283779098_thumb.jpg

post-66011-1283779124_thumb.jpg

post-66011-1283779155_thumb.jpg

Link către comentariu

In mare despre masina:

-fuge enorm de bine

-consum mic

-confortabila la drum(scaunele sport ma tin bine in curbe,pilotul ca de obicei isi face simtita prezenta)

-spatiu(VARIANT pentru mine personal chiar conteaza)

-intretinere foarte buna

Masina era in plan de vanzare dar facand atatia km am inceput din ce in ce mai mult sa ma atasez de ea drept pentru care am renuntat la idee...nu ma dezamagit niciodata...si nici nu ma lasat la greu...vreau sa zic ca am lasat multe masini cu ochii in soare cu Variantul meu(ca toti spun "ce poa' sa faca ala cu breaku") :) ...

Link către comentariu

viteza nu e in limitele legale,poate vreun moderator sa te certe :P

xenonul...multi trec de la 8000 in jos. tu ai fost invers. pe asfalt ud mai vezi ceva?

pilot autoamt mi-as dori si eu. bine...si cei cativa caluti in plus care ii ai tu.

bafta!

Link către comentariu

la spatiu as avea o obiectie...in spate nu e chiar grozav pentru pasageri dar nah asta e...intr-adevar portbagajul e mai mult decat incapator

bine faci ca n-o vinzi, nu cred ca ar fi motive sa vinzi un variant care merge bine si consuma putin, intretinerea este modica as putea spune iar dispozitia de piese second hand este fantastica pentru acesta masinuta

Link către comentariu

golful 4 are un defecf: cand copii cresc trebuie sa schimbi masina. in rest toate bune. apropo in afara de viteza masina ta mai are vre'un defect?

Link către comentariu

mda...ce e drept in spate nu prea ai loc dar atata timp cat eu stau la volan sau in cel mai rau caz si rar se intampla sa stau in dreapta ma simt enorm de bine:D...de cei din spate nu ma intereseaza:D...nu am luat masina sa stau in spate:D...

Link către comentariu

exact asa zic si eu

cine vrea in spate ciocu mic daca nu pietoni

in rest eu cred ca te descurci cu variantu si cu copii mici fara probleme

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

mda...si cam asta a fost povestea RLU...masine e de vanzare cu absolut tot ceea ce e pe ea...schimbate bascule,bielete,bucse fata,cauciucuri noi,masina are 196000km merge si arata ca in poze:D....culoare deosebita gri-cameleon:D.....

Link către comentariu

nu nu...sincer sunt foarte dezorientat,nu stiu ce sa fac ...masina merge impecabil si nu vreau sa o dau pe 2 bani care mi ofera orice ''nene''care nu are habar ce fel de masina e...ma refer la dotari si motor...asa ca va fi de vanzare atunci cand arunca unu cu banu corect pentru masina asta...mi se pare normal sa fiu mai ridicat cu pretu fata de alt golf de pe piata care are motorizare pe benzina si un simplu AC...o voi pastra cu aceasi grija ca si pana acum...si bineinteles nu voi reveni niciodata la Y20DTH...pentru mine masina de suflet e vw ...

Link către comentariu
  • 4 months later...

nu am mai dat niciun semn pe aici....ei bine masina a ramas la mine si numai e sub nici o forma de vanzare...are si prefix nou...poze...

..

.

.

.

post-66011-0-97829600-1296753327_thumb.j

post-66011-0-35644400-1296753377_thumb.j

post-66011-0-61345400-1296753406_thumb.j

post-66011-0-96691400-1296753674_thumb.j

post-66011-0-19077600-1296753720_thumb.j

post-66011-0-31847800-1296753788_thumb.j

post-66011-0-30460400-1296753815_thumb.j

post-66011-0-80764600-1296753927_thumb.j

Link către comentariu

foarte frumoasa masina ta si bine dotata....imi place...sa ai noroc de ea cat mai multi km :)

vreau sa te intreb TDI e tot cu rosu din fabrica? :rolleyes:

si......mai incet cu viteza :lol: adevarul e ca si eu cateodata uit sa mai i-au piciorul de pe acceleratie :rolleyes:

cateodata ii bine ca ii mai cureti evacuarea :Driver:

ce consum scoti la ea?

Link către comentariu

TDI si culoarea literelor e un cod care se refera la puterea motorului.

el are toate literele rosii ca are 131 cai.

eu am DI rosu la 115 cai.

si asa mai departe...

Link către comentariu

consum acum iarna prin oras ziua in jur de 9-10 litri...seara cand e mai liber si ma plimb la placere undeva la 7 max 7,5...e destul de bun dupa parerea mea...apropo am parpriz nou-nout si far dreapta nobles...

Link către comentariu

Cutia dar si motorul formidabile! la 3000 rpm la 90 cp am deabia 150, iar tu la motorasu asta chiar merita sa-i dai ce este mai bun.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!