Jump to content

vw golf variant

relutzu

Postare recomandată

azi am avut timp de ea si a disparut husa dupa volan si presurile.....

aici isi schimba culoarea la soare obs?...gri-cameleon

.

post-66011-1270196242_thumb.jpg

post-66011-1270196264_thumb.jpg

post-66011-1270196376_thumb.jpg

post-66011-1270196526_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• relutzu

49

• bbogdanmircea

17

• Muale

4

• -A L E X-

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumos modelul ,imi plac mult scaunele bicolore

legat de HU original...vezi ca in mapa masinii ar trebui sa ai trecut codul

Link către comentariu

sa va spun ca am fost intr-o''mica excursie''practik asa ii pot spune.....mai exact FOCSANI-CERNAVODA tur-retur(inclusiv intrat 37km pe A2)

-5 persoane,bagaje oleak full....si dai la drum :icon_thumright:

-distanta:aprox 600km dus-intors

-durata: 5 ore dus(vreme rea,trafic)

3 ore intors :blah: putin singur in masina(adik tot drumul)

-mers constant dus 140-150km/h consum 5.4l/100km

-mers constant intors 160km/h < consum 5.9l/100km

-la intors mi-a cam amortit piciorul pe pedala asa k pilotul automat si-a facut treaba cu brio

-muzica rasuna bestial in masina iar bi-xenonele faceau zi afara....

Adica las pozele sa vb....

.

.

post-66011-1270542802_thumb.jpg

post-66011-1270542831_thumb.jpg

post-66011-1270542873_thumb.jpg

post-66011-1270542924_thumb.jpg

post-66011-1270543246_thumb.jpg

post-66011-1270543278_thumb.jpg

post-66011-1270543297_thumb.jpg

post-66011-1270543314_thumb.jpg

post-66011-1270543361_thumb.jpg

post-66011-1270543399_thumb.jpg

Link către comentariu
bbogdanmircea

Ce consumuri domle, ce consumuri...se pare ca viteza a 6 a chiar isi spune cuvantul la mers la viteze mai mari de 120 pentru un consum superb...

Link către comentariu

pai m-a uimit si pe mn consumul avand in vedere ca la intors i-am dat ''putin''soson....iar pe A2 toti cei 37km am tinut-o numai in 200-210 :Driver: tot sa ii dai dar din pacate nu eram singur pe autostrada...mai sunt si loganuri pe banda de croaziera :angry: ....chiar vroiam sa ii dau si mai tare sa vad cat duce....orcum trecea pragu de 210 fara probleme :( se simtea la pedala si la turatii :icon_cool: ...asa ca variantul meu a facut legea pe cei 37km impreuna cu un astra de 2.0dti care la 190 l-am pierdut :Driver: .....seara aceea a fost ceva special pt mn....acolo s-au vazut calitatile Variantului....comfort,siguranta,rapiditate,consum...ce sa mai.....sunt foarte MANDRU

Link către comentariu

mda...pot sa imi iau adio de la jantele MOMO...nu mai sunt de vanzare:(....asa ca o sa ramana jantele originale pe masina

Link către comentariu

Mda azi am aflat ca la Passat-ul din acceasi generatie cu golf 4 la motorul de 131 cp cutia de viteze este tot in 5 viteze, dar curios viteza maxima este de 208...interesanta chestie, totusi la consum cred ca iese Golf-ul mai bine.

Vroiam sa te intreb o chestie legata de Golfulet, la tine acul de temperatura dupa ce se incalzeste motorul sta batut in cuie la 90 sau mai scade in functie de cum mergi? La mine mai fluctueaza dar inca ma interesez sa vad daca e sau nu termostatul de vina.

Link către comentariu

motorul de 131cp dupa passat vine cu cutie in 5 sau 6trepte...in functie de cum a fost aleasa....iar legat de viteza maxima stiam ca are 206 parca....eu pe certificat am viteza maxima constructiva 205....orcum ca e in 5 sau in 6 mie nu mi-a stat nici un passat de 131cp in fata.....e mult mai greu fata de golf...am un prieten cu passat 2004 motorul de 131cp cu 6 viteze si e constient ca si-o ia de la golf....

Link către comentariu

astept si raspunsul la intrebarea cu acul de temperatura, sa vad daca pun deoparte banii de termostat si antigel.

cat despre acest versus se pare ca internetul spune totusi altceva:

Golf 131 cp versus Passat 131 cp

Modificat de bbogdanmircea
Link către comentariu

pai dupa ce se incalzeste ramane la 90grade....oricum intereseazate sa nu fie de la altceva.....cat despre autoevolution stiu ca ii da passatului mai mult....dar nui nimic o sa fac cand am timp un 0-100km/h cu golfuletu meu sa vedeti cum trage...si mai fac unu si prin treapta a 3 sa vedeti cum rupe....mie greu sa cred ca ma face un passat de 131cp :P ........ciudat ca pana acum nu m-a facut nici unul :Driver: ...

Link către comentariu

Ok merci de raspunsuri...altceva nu stiu ce ar putea fi pentru ca m-am uitat cu diagnoza si nu mi-a aratat nici o problema la senzorul de temperatura si de asta ma interesez nici termostatul nu as vrea sa-l schimb de pomana.

Imi place ca esti super incantat de motoras...intr-adevar pentru un diesel se misca super bine cel de 131 cp.

Link către comentariu

am umblat putin la muzica si anume.....

-am fost la easyshop si am asezat Panasonicul intr-o sita originala....acum am acces la suportul de pahare fara probleme

-am schimbat boxele pe spate deoarece Panasonicul era prea puternic pentru ele si mi le-a ars

-pe fata nu le-am schimbat ca inca mai merg dar nu ma mai tin mult asa ca urmeaza cat mai curand.....

Acum e diferenta am pus boxe Coustic 60w RMS...suna bine de tot abia astept sa le pun si pe fata

.

post-66011-1271424782_thumb.jpg

post-66011-1271424846_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte frumoasa masina ta si foarte,foarte ingrijita.

poate ne intalnim odata la intalnirile din focsani

Link către comentariu

Foarte interesante sunt ledurile pentru marsarier, foarte frumos se vad.De unde le-ai achizitionat?

In legatura cu folia, cam asa ceva as dori si eu, dar cand bate soarele se vede in interior destul de usor sau cum e?Ce nuante mai era, din cate am inteles aceasta este 34% nu?

Oricum felicitari pentru motor, dupa mine unul dintre cele mai bune motoare este acesta de 131 , foarte foarte potent :), multi isi doresc, putini au asa ceva :) !!!

Link către comentariu

Vizavi de comparatia postata de pe autoevolution.Acolo este vorba de golf variant si passat sedan.Intr-o comparatie golf 4 variant vs passat variant, golful sta mai bine la toate capitolele, mai putin confort si spatiu. Asadar, pe viitor fiti atenti intre ce faceti comparatiile pentru ca denaturati rezultatul :) .

Revenind la aprecierea masinii, ca posesor de golf variant pot sa spun ca este o masina mai mult decat decenta.Nu este extrem de sportiva,la cele 1400 kg pe care le are si 131 de cai,dar se misca destul de bine(asta daca nu are vreun cipcirip sa o duca la vreao 165 de cai). Referitor la covorase si husa aceea de pe volan, sunt de parere ca utilitatea este pe primul plan.Si eu am husa pentru volan de vreo 3 ani(a se intelege aceeasi husa) si desi masina este dotata cu volan de piele, o adevarata senzatie tactila pentru unii,pe mine unul nu ma incanta.Covorase am in portbagaj unele din cauciuc(foarte inestetice) pe care le pun oridecateori e ploios afara pentru a nu-mi murdari nici tapiteria si nici pe cele textile.

Se vad frumos ledurile de pe marsarier iar vagoneta pare foarte ingrijita! Felicitari! Vezi ca e o sectiune dedicata varianturilor,daca nu esti membru,hai in clan. :(

Link către comentariu

Ok imi fac "mea culpa" pentru comparatie, dar nici relutzu nu precizase la ce fel de passat i-a dat el ceata...:D

Intr-adevar e o masina super decenta Variant-ul dar pe mine in ultima vreme m-au cam enervat toti cei care mi s-au urcat in masina ca "domle ce stramt e" de m-am abtinut cu greu sa nu-i dau afara sa mearga pe jos...de parca toti s-au nascut in limuzina. :banghead:

Unde este sectiunea dedicata Variant-urilor vreau si eu! :vwrullz:

Link către comentariu

deci

1.ledurile le am de la un prieten mi le-a vandut cu 120ron noi noute...ca ma pacalit sau nu nu regret la cum se vad...e vorba si de vizibilitate aici pe langa dezign...cand bag noaptea marsarier parca am xenon:))...

2.folia este 34%inclusiv fata...intr-adevar cand bate soarele puternic lumina intra destul de mult in masina dar chiar daca folia e subtire se simte...deci daca las geamu jos si bate soarele inauntru apoi il inchid din prima se simte ca am folie:D...dezavantajul asta ar fi...dar daca o mai folosesti si la carat si ai bunuri puneo inchisa...

Am facut dupa cum am promis un film pe tel sa vedeti cum trage golfuletu meu dar din pacate nu pot sa il pun deoarece este cam mare...daca stie cineva alta modalitate de al pune i-as fi recunoscator:D....

In ciuda datelor de pe autoevolution am curaj sa bat pariu ca passatu fie el berlina sau variant tot si-o ia de la mine....pana acum nu mi-a stat nici unul in fata ....gandint logic e mult mai greu passatu asa ca.....

Link către comentariu

frumoasa masina..

legat de consum.. 5.9 ?? cam mult nitel, adica in comparatie cu 8.1 cat scoate T5-ul meu cu 8 persoane si bagaje la aceleasi viteze, dar cu motor de 2.5 R5 TDI de 174CP

keep it OEM :banghead:

Link către comentariu

nu e mult tinand cont ca nu am mers numa intins.....mai stai,mai feresti o groapa,mai feresti 2,ambrej-frana....eu zic ca e destul de rentabil tinand cont ca daca ai vazut am scris<160 adik mers cel putin viteza aia.....

Link către comentariu

mi s-a pus pata si vreau sticker pentru golf...vwforum :) ....cum fac rost?

Link către comentariu

am sa ma descurc eu in legatura cu stickeru dar pana atunci macaraua de la usa sofer e pe drum...am deschis si eu geamu ca tot omu si a facut ''POC'' :( ....macaraua era oarecum pe duca asa ca nu m-am mirat:d...de la un timp imi mergea greu dar na...pun alta si va merge ca noua...in rest masina merge brici :blink: ...am sa revin cu poze noi

Link către comentariu

mai bine comandai doar kitul de reparatie decat macaraua dar e bine si asa...o sa ai putin mai mult de munca

Link către comentariu

pai in primul rand nu o sa muncesc eu la ea:D...nu imi bag eu capu pe acolo si sa am probleme...iar la kit de reparatie nici nu ma gandesc...o fac brici ca bag bani in masina mea nu a altuia :coffee_lol: ....o vreau perfecta sa nu aibe nici o problema...apare o problema mica-mare nu conteaza se rezolva....

Link către comentariu

Cum doresti, am vorbit pe topicul despre macara de ce se recomanda mai mult kitul decat macaraua.

Stiu ca pare ilogic dar parerea mea ca e posibil cu macaraua schimbata sa mearga mai prost decat cu kitul din cauza ca sinele pe care circula clemele sunt nituite din fabrica cu niste distantere, ai grija sa spui la mesteri sa-ti puna tot distantere nu doar suruburi goale ca sa fie sinele in aceeasi pozitie ca cele originale.

Bafta la reparatie, se pare ca e defect de fabricatie, clemele noi sunt din aluminiu si dintr-o bucata, n-ar mai trebui sa faca probleme vreodata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!