Jump to content

Masina mea - VW Golf 3

Punct7

Postare recomandată

Va salut si tot respectul... Cristi la butoane.

Vreau sa va prezint si eu "noua" mea achizitie, in ghilimele doar pentru ca e fabricata in 1993. Inainte de asta, am condus un Opel Astra Caravan din 2000, dar am fost nevoit sa renunt la el, ca il iubea mai tare taica-meu.

Normal ca imediat mi-am ales Golf, 3 doar pentru ca banii imi permiteau varianta asta, pentru ca sincer... parca tot la un 4 imi sta gandul, dar nu asta conteaza acum.

Am cumparat-o de la un targ de masini din Oltenia, pretzul a fost 2000euro, in care erau incluse taxele de inmatriculare (pe Bulgaria) + taxele adiacente pe 1 an de zile. NU i-am adus nicio imbunatatire, cum o vedeti, asa am luat-o, sper sa va placa.

NU stiu ce detalii sa va zic, decat ce am inteles din acte (fiind in limba tzarii unde am inscris-o):

- motor 1.6

- benzina

- 75 CP

- 3 martie 1993 (prima inmatriculare)

- e adusa din Germania (la 2 saptamani dupa ce am cumparat-o eu)

- 160.000 de km

- jante, geamuri spate negre, culoare metalizata, geamuri electrice fata/spate

sany1332.th.jpg sany1333.th.jpg sany1335.th.jpg sany1336v.th.jpg sany1337.th.jpg sany1338.th.jpg sany1339s.th.jpg sany1340.th.jpg sany1341.th.jpg

Modificat de Punct7
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Multumesc mult.

O intrebare, am fost oprit de Politie aseara... si le-am prezentat actele... si la un momentdat imi zice ca el nu intelege nimic din ele si ca sunt obligat sa le traduc la un birou de traduceri autorizat... ce sa fac? are dreptate? sunt obligat sa le traduc?

Link către comentariu

ooo salutare salutare. bun venit pe vwforum. intretinuta masina. sincer nu sunt de acord cu asta. daca u mergi cu masina in germania crezi ca aia te pun sa traduci actele in germana. sa fim seriosi. ai nostri stiu de treaba cu bulgaria si de asta se agita ca sifonu. sper sa reusim sa facem ceea ce ne-am propus. pana atunci sa auzim de bine. si hai cu pozele la machineta.

Link către comentariu

frumoasa masinutza. un sfat din partea mea sper sa nu te superi incearca sa schimbi volanu.

bafta cu ea

Link către comentariu

Aratoasa masina, insa trebuie sa fiu de acord cu ovidiu89; volanul nu se prea asorteaza cu nimic din interior. :icon_thumright: Daca ai ocazia sa-l schimbi, fa-o!(parerea mea). In rest, km multi fara probleme! :(

Link către comentariu

Multumesc mult de aprecieri.

Masina este exact la fel cum am cumparat-o... nu i-am adus nicio imbunatatire. Cei care au vazut-o au zis ceva de genul: "ce volan fain are" dar sincer... si eu sunt de parere ca trebuie schimbat. In perioada asta de criza... nu imi permit o asa majora schimbare, dar promit ca dupa Paste o sa rezolv si "impedimentul" asta :icon_thumright:

Cu respect.

Link către comentariu

Frumoasa masinuta:) . Iti doresc succese maxime alaturi de ea !

Modificat de tracto
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Norocul a facut sa fiu din acelasi oras cu electrobeat85 (Alex) super baiat... am fost la o intalnire cu cei din Sibiu si de departe ii cel mai pasionat dintre noi, frumos hobby si-a ales! Sper sa fac rost de "verzisori" curand sa i-o predau sa imi faca ceva cu interiorul ala :scratch:

Merci de apreciere tracto, succes si tie alaturi de ale tale (vad ca ai mai multe) :)

bafta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!