Jump to content

Ce capacitate are instalatia de climatizare la Audi A4

alex_
 Share

Postare recomandată

Este vorba de Audi A4 8E berlina, din 2002 cod motor AWX, la care nu mai am lipita eticheta pe interiorul capotei, eticheta pe care este trecuta cantitatea si tipul refrigerantului.

Tipul il stiu -R134a dar nu stiu cantitatea. Ma poate ajuta cineva cu o informatie sigura din cei care au o masina asemenea?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca doresti ot sa verific eu , insa motorul la mine este BKE

Link către comentariu

la mine e 1.8t bfb si trebuie 500g plus minus 20g asa scrie pe stickerul de pe capota si iti si pot comfirma ca atat intra ca saptamana trecuta am umplut instalatia

Link către comentariu

@alex_ - Conform Autodata:

Air conditioning refrigerant - R134a

Air conditioning refrigerant quantity - 480-530g

Air conditioning oil - G052 300 A2

Air conditioning oil quantity - 180 +/- 10 cm3

Air conditioning oil viscosity - ISO 46

Conform etichetei de pe capota 500 +/- 20g. Am AVF dar e acelasi lucru ca AWX.

Daca te vei duce la un service care are un aparat automat de reciclare/reumplere instalatie AC, problema e ca si rezolvata insa daca aparatul este manual, parerea mea e sa iti bage 500g dar si ulei 10g.

Sper ca ti-am fost de ajutor.

Modificat de KLAU
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Inainte sa deschid topicul am verificat instalatia AC cu un aparat automat de reciclare/reumplere instalatie AC, dar care nu avea in memorie tipul meu de masina. Deoarece nu mai aveam deloc freon in instalatie, iar operatorul nu era sigur de cantitate, a folosit doar 500 g de freon, ulei si lichid fosforescent, urmand ca in eventualitatea ca mai trebuie completat pana la cantitatea necesara, sa revin. Se pare ca nu mai este nevoie.

Va multumesc tuturor.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Poate recomanda cineva un service unde se poate face verificare/completare lichide pt instalatia de clima? (si nu ma refer la reprezentante)

Link către comentariu

Salut, poti incerca la Ges Service, sunt undeva in zona Unirii mai exact pe str. Vulturilor nr. 89-91. Am fost la ei in urma cu vreo doi ani, am fost multumit. :)

Link către comentariu

BogdanS daca stai in sectorul 3 poti incerca langa auchan pe strada Bratarii sunt niste baieti de nota 10.

Link către comentariu

crazymih, detalii te rog?!

am si eu nevoie (sper ca doar) de umplere cu freon si locuiesc relativ in zona

Str. Bratarii e lunga. E service acolo sau cum il gasim? Eventual ceva preturi?

Modificat de blueyed
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!