Jump to content

Smacituri ciudate in sarcina


PMG
 Share

Postare recomandată

- Am mai nou o problema care am observat ca se manifesta de cand am schimbat distributia. Atunci cand motorul e in sarcina...de la viteza a treia in sus...undeva peste 2000 RPM si doar din cand in cand...simt niste smucituri ciudate si foarte bruste, si nu stiu de la ce pot fi. Se poate sa nu fi montat aia distributia corect...mai ales ca motorul suna un pic mai tare de-atunci?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am mai patit la fel din cauza filtrului de motorina..am schimbat filtru de aer si de motorina si nu mai am probleme.Verifica bine oricum sa nu ai aer si sa fie colierele stranse foarte bine ca at cand prinde aer iti da acea smuncitura.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Filtrele de aer si motorina sunt Mann si sunt noi...schimbate recent. Ma gandesc ca or fi gresit aia ceva la distributie...ca altfel nu-mi explic fenomenul. E si mai zgomotos motorul un pic si inainte nu facea asa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E posibil sa nu fi facut alinierea bine la curea cu restul semnelor.(ax,pompa motorina..etc).Ar trebui pus pe tester si de fazut daca e dereglat avansul ca aici mai gresesc unii..e de ajuns sa fi sarit un dinte si face figuri.Dar ca e mai zgomotos nush la ce te referi..la decibeli pe care ii auzi sau face mai urat..tremura..zgomot mai mare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

PMG daca zici ca aceste smucituri au aparut dupa ce au schimbat distributia inseamna ca domnii mecanici nu au pus bine la punct poma de injectie sau axa cu came,ceva este prost facut.Nu cred ca are legatura cu filtrele,cel putin la cel de motorina daca se vede pe tur ca vine fara bule de aer atunci este ok.

P.S. Eu cred ca daca eram in locul tau o duceam imediat la ei sa se mai uite o data la distributie.Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

- Avansul e perfect. L-am verificat cu VAG COM si in diagrama de avans e ok avansul. Problema e ca se aude motorul mai tare...e mai zgomotos...merge rotund...nu pot sa zic ca bate...doar ca e mai zgomotos (mai multi decibeli cum zice Zipp) si asta e usor sesizabil pt toti cei care l-au auzit si inainte de a schimba distributia. Mecanicii de la service (nu cel unde mi-am pus distributia) au zis ca motorul suna ok si ca n-are nimic. Mie mi se pare totusi ciudat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!