Jump to content

Ceva unic

Serban F

Postare recomandată

Nu e normal sa vina asa dar se mai intampla. Oricum capota se poate regla. Sa te uiti atent la masina sa nu fi fost putin atinsa la transporturi sau in parcurile din Zonele Libere de la Vami. Se intampla sa mai loveasca baietii masinile si le repara.

Link către comentariu

Tocmai cand am vazut m-am uitat foarte atent special..si am si sunat pe cel care s-a ocupat si mi-a zis neoficial ca nu a fost lovita pe timpu transportului.Oricum in curtea midocarului a stat o noapte.Ma duc dimineata maine si in 15 min e gata. Si masina din showroom e la fel,si din cauza asta intrebam si alti posesori

Link către comentariu

O sa incerc sa fac niste poze cu prima ocazie. Pentru ce am scris mai devreme sunt niste ajustari de cauciuc in partea inferioara a capotei.Deci e normal.

Link către comentariu

Eu credeam ca e ceva mai serios nealiniata ;) Daca e doar din tampoanele alea de cauciuc, unul sa fie insurubat mai tare si altul mai putin chiar nu e nici o problema ;) Defapt si la mine a fost asa, am crezut ca ai niste probleme mai mari :)) Sa o stapanesti sanatos!

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Mersi mult,da cred ca unu e mai insurubat decat celalalt pentru ca dupa ce m-am intors de la midocar am vazut ca am aceeasi chestie dar pe partea cealalta de data asta..deci probabil cand o sa am timp si inca un prieten cu mine o sa o aduc simetric

Link către comentariu
  • 1 month later...

Stiti cumva ce dimensiuni au discurile de frana ? Sunt aceleasi ca de pe Golf 6?

Link către comentariu

Poze cand ii faci sa o admiram si noi ? Si am o curiozitate legata de masina ta, ce cutie ai , manuala sau DSG si ce consum ai ? Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea !

Link către comentariu

Am motorul de 1.4 TSI 118kw manuala,consum...ce sa iti spun in bucuresti la stilul meu de mers cam ~10% iar extraurban 8

Link către comentariu

2 luni de zile de cand ai masina si nu ai pus o poza!? nici macar una cu telefonul !?

Toate bune!

Link către comentariu

Mey imi este si cam lene dar daca insistati o sa fac..dar cei care sunt din bucuresti poate ne vedem in zilele de intalniri ca eu stau in TIneretului deci langa polivalenta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!