Jump to content

Ceva unic

Serban F

Postare recomandată

Am dat si eu comanda pe data de 19.03.2010 la un vw scirocco 1.4 tsi 160

Ca optionale am ales:

- Aer conditionat "Climatronic"

- Computer de bord"Plus"

- Cotiera centrala fata

- Covorase textile fata-spate

- Faruri bi-xenon ,instalatie spalare

faruri si indicator nivel lichid spalare

- Radio RCD 510 cu functie MP3,inclusiv

CD-changer pentru 6 CD-uri,8 incinte

acustice,antena Diversity si conector

multimedia pentru surse audio externe

Pret final cu discount etc 21.100 euro. Acuma nu stiu daca este un pret cinstit sau merita acest pret pentru masina :lol:

Acuma am inteles ca vine cu design interior modificat si am o intrebare, langa cotiera modelul 2008 avea suport pentru 3 pahare,acum am inteles ca vine cu loc de depozitare cu usita glisanta?

Asteptarea dureaza maxim 3 luni

Link către comentariu

Felicitari pt masina aleasa, dar am o intrebare: cum de te-ai decis pt scirocco pt ca retin ca ai facut la un moment dat un post pt alegerea unui seria 3 ? Totusi e o diferenta de clasa vizibila.

Link către comentariu

Felicitari. Avand in vedere look-ul masinii si dotarile acesteia, pretul este unul excelent!

Link către comentariu

@bubu atunci vroiam un seria 3 coupe dar intre timp am facut test drive cu coupeul de vreo doua ori cel 320i iar acum vineri am facut cu scirocco cel de 2 tsi..pur si simplu la sa zic aceleasi motorizari/dotari cu inima pe suflet nu isi merita diferenta de pret !!! adica peste 10.000 euro..adica seria 3 coupel e peste scirocco dar doar daca era cu jumate din diferenta care este in realitate. Scirocco e ceva mai unic un pret super ok nu sunt atatea..deja s-a inteles

Link către comentariu

Felicitari pentru viitoarea masina .. interesant cum renunti la Octavia (masina de familie, ceva mai cuminte) in favoarea unui Scirocco (model sport, mai putin practic pentru familie, putin mai ne-cuminte).

Stiu cum e asteptarea unei masini noi .. sper sa nu fiu f tare Off Topic dar daca tot vroiai seria 3 coupe, la momentul actual gasesti si cu 21 000 EUR una SH cu putini km.

Asteptare usoara !

Link către comentariu

Sunt adeptu lucrului nou..asta e. Iar ca trec pe ceva diferit de octavia am luat in calcul ca nu am familie ,portbagajul nu l-am umplut decat jumate iar locurile din spate nu au fost folosite...iar in Bucuresti e mai buna o masina mica si care sa nu fie neagra !!!! prea greu sa te feresti sa nu se vada ceva cat de mic pe culoarea aia mai ales in Bucuresti

Link către comentariu

Felicitari, pretul mi se pare foarte bun pentru masina cu dotarile astea si mai ales cu motorul asta.

Link către comentariu

Are butoanele pentru luminare habitaclu iluminate in rosu? Cele de sus de langa oglinda retrovizoare

Link către comentariu

Revin ..tocmai am mai pus privacy glass si volan multifunctional ca dotari suplimentare ca nu intrase in fabricatie. Sper sa se merite investitia

Link către comentariu

Avand in vedere ca ai comandat-o de ziua mea sunt comvins ca va fi o masina extraordinara ( nu ca nu ar fi oricum :vwrullz: ). Felicitari pt. alegere! Asteptare usoara!

Link către comentariu

Nu stiu ce relevanta are ziua lui but_fns cu masina pe care ai comandat-o, eu nu prea sunt ,,comvins" ca de asta va fi excelenta ci mai de graba datorita listei de dotari pe care ai expus-o mai sus si mai exact sunt convins de faptul ca inginerii germani fac o treaba excelenta, ti-ai ales o masina sportiva cu un motor mai mult decat fiabil. Bravo, sa o stapanesti sanatos.

Modificat de Jade
Link către comentariu
Revin ..tocmai am mai pus privacy glass si volan multifunctional ca dotari suplimentare ca nu intrase in fabricatie. Sper sa se merite investitia

Merita clar investitia! Nu stiu de ce nu ai ales din start astea.

Bafta!

Link către comentariu
Nu stiu ce relevanta are ziua lui but_fns cu masina pe care ai comandat-o, eu nu prea sunt ,,comvins" ca de asta va fi excelenta ci mai de graba datorita listei de dotari pe care ai expus-o mai sus si mai exact sunt convins de faptul ca inginerii germani fac o treaba excelenta, ti-ai ales o masina sportiva cu un motor mai mult decat fiabil. Bravo, sa o stapanesti sanatos.

:offtopic: Era o gluma si nu iti era adresata nu stiu de ce trebuie sa fi acid. :scratch:

Link către comentariu

Va multumesc pentru urari, nu va certati macar pe topicu meu :offtopic: in legatura cu dotarile..am o retinere la faza cu privacy glass tinand cont ca este aplicata doar pentru geamurile din spate cele mici si luneta,deci cam irelevant cred eu

Link către comentariu

Merita investitia insa se aplica pe toate gemurile mai putin parbrizul (pe fata sunt mai deschise cum am eu la a mea si merita).

Link către comentariu

Am si eu o intrebare pentru cei care au in posesie un Scirocco, am membri in familie care au sa zic aproximativ 1.85 inaltime, intrebarea e daca au loc in spate sau nu au loc la genunchi si cap? Si pe brosura am vazut ceva care nu inteleg, si nu am avut pana acum Oglina retrovizoare interioara cu sistem manual antiorbire..adica cum cu sistem manual?

Modificat de Shellshock
Link către comentariu

Cred ca vorbesti de automata. Manuala este cea clasica care o ridici/cobori cand te deranjeaza farurile celui din spate noaptea, de obicei la drum lung. Cea automata are senzor de lumina si se intuneca in functie de intensitatea de lumina primita de senzor. Totul...ca sa nu ti se mai reflecte in ochi si sa conduci linistit :rolleyes:

Link către comentariu

Adica este vreo diferenta intre cea de pe fosta skoda octavia 2 la care nu am avut nimic optional de genu antiorbire si asta? Asa scrie la scirocco ''sistem manual...''

Link către comentariu

Daca e manual, e clasica adica asa... Cea automata are si senzor lumini si ploaie. Era o optiune pe care eu as fi luat-o in locul geamurilor care oricand pot fi foliate cu o folie de calitate

post-16307-1269547470_thumb.png

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 2 months later...
Publicat (modificat)

Acum doua saptamani m-a sunat dealerul ca a plecat din fabrica si ca la sfarsitul lui mai ar trebui sa ajunga...Acuma am inteles ca masina nu a plecat din fabrica si a fost o eroare de sistem,din pacate in contract scrie 12 saptamani (adica pana pe 23 iunie)si nu prea pot sa intru in ei sa obtin ceva..a mai patit cineva asa?

Modificat de Shellshock
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Maine ridic masina de la Midocar Vitan si poate in caz ca se fac intalniri spontane in bucuresti la polivalenta joi am sa vin cu ea. Impreuna cu Robi_Zet sper

Link către comentariu

La voi a venit tot cu capota putin catre dreapta sa zic asa? Adica spatiul dintre linia capotei si aripa in stanga pare perfecta dar in dreapta pare cu 1 cm peste aripa.Mi s-a zis ca asa vin dar la cerere se poate modifica doar din suruburi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!