Jump to content

Golf GTI redrarej

rarej

Postare recomandată

Salut, a venit vremea sa imi prezint si eu masina, un vis de multa vreme care s-a implinit la sfarsitul anului 2009.

Este un Golf GTI rosu din 2005 200cp momentan :)

Ca dotari este destul de blindat: clima, cotiera, navi RNS510, xenon, trapa, cutie dsg, scaune incalzite, oglinzi incalzite, oglinda heliomata, faruri automate, stergatoare automate, jante 18, jante iarna 16 etc.

La capitolul imbunatatiri cel de la care am luat-o a pastrat-o complet stock, eu punand-ui navigatia RNS510 (avea radio rcd300 inainte).

Planuri de viitor ar fi: chip la motor, anvelope noi de vara (pt ca 2 din sport maxx-urile care le are sunt bubuite), vopsirea elementelor de plastic negru de sub bara fata,spate, praguri, poate vopsirea jantelor in negru cu buza rosie, si schimbatul unor ornamente din interior care sunt mai uzate de la proprietarul anterior, preferabil cu ornamentele de la golful 6 cu aluminiu.

deocamdata am doar o poza :D , dar vor mai urma

img1184y.jpg

Link către comentariu

frumoasa masina si foarte nervoasa....am condus si eu un golf 5 gti si pot sa spun ca am ramas impresionat profund de cum tragea....

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Jantele pe 16 seamana cu ale mele :blah_: cele de iarna tot pe 16.

Modificat de blordc
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa-ti aduca numai bucurii.

Spor la modificari.

Link către comentariu

Asta e si visul meu,tie ti s-a implinit,acum sa vedem si la mine cat mai dureaza.Ma bucur ptr tine si sa o stapanesti sanatos fara incidente. :)

Link către comentariu

merci mult de urari.

masina fuge binisor doar ca din cauza cutiei, ori mergi linistit, ori mergi super alergat, nu prea e o varianta de mijloc :)

jantele de iarna sunt dezent ceva...

RNS l-am pus eu singur, singura piesa care a trebuit a fost un adaptor de antena radio, antena GPS venind cu navigatia in cazul meu. CAN Gateway nu l-am schimbat, este versiune veche, dar am soft la navigatie FW1100 care nu descarca bateria. A mai fost nevoie si de vag com, dar doar pentru ca nu vroiam sa apara erori, si pentru ca nu mai mergeau comenzile de pe volan.

Link către comentariu

Daca ai talpa grea da merge tare :). Trebuie sa te inveti sa apesi usor ca si la o manuala. Evident ca daca apesi mai tare e mai brutala accelerarea. Tatal meu are DSG si este o cutie minunata. Oricand as da-o pe o cutie manuala. Daca ai si padele cu atat mai minunata :D

Link către comentariu

frumoasa . culoarea prinde foarte bine pe gti . niste jante mai mari ar scoate-o mai bine in evidenta,astea pe 16 merg mai bine de iarna

Modificat de mihai20
Link către comentariu

pai sunt de iarna astea, le am si pe cele pe 18originale, pe care sper sa le pun saptamana asta :salut:

Link către comentariu

Ce bine-i sade in rosu si 2 usi. Bravo! Sa o stapanesti sanatos si sunt convins ca o sa-ti aduca muuulte zambete.. :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoasa mica bestie! Sa o stapanesti sanatos, fara incidente, si muuulta bafta la modificari.

Link către comentariu

Misto masina! Si fuge mamaaa!!!, Am alergat si eu cu una tot cu dsg, tare!

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!

Link către comentariu
  • 1 month later...

un mic update, am trecut la jantele de vara si cauciucuri noi continental sport contact 3. Sunt cauciucuri bune, ce imi place ca sunt progresive, si iti dai seama cum stai cu aderenta, mai ales pe curbe. Un inconvenient ar fi ca sunt cam zgomotoase dar e un impediment mic.

alta treaba, mi se pare ca imi consuma mai mult decat ce vad pe forum... in afara, autostrada 130-140 consum 10, 150-160 consum 11

o singura data am venit de la predeal cu viteze aproape legale consum 7.3. In schimb am fost valeni - cheia depasit tot, scartzait roti etc consum 13.3

in oras 14-15 mers lejer aglomeratie medie. mers mai alergat, trafic mai lejer 16.

img1406c.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Foarte frumoasa si foarte nervoasa.

Iar despre consum, cam asta este la GTI... La fel "papa" si cea pe care a condus-o eu o perioada!

Link către comentariu

La fel consuma si a mea.Deci nu ai de ce sa iti faci probleme.

Link către comentariu

stai linistit cu consumul, e masina puternica, e normal sa consume....pe forum sunt multi care schimba vitezele din tastatura :rolleyes: , adica schimba la 3500 si au impresia ca au fugit de au rupt masina in 2, si foarte entuziasmati ne declara aici consumuri de basm.probabil cand vor invata sa ajunga la caii masinii aflate in posesie isi vor revizui declaratiile

si mai e o categorie....a celor care vor sa vanda masina in curand, si declara consumuri mult mai mici ca sa scoata ochii potentialilor viitori posesori.

cum sa spuna vreodata o blasfemie , ca tine, cu consum de 16....nici o masina nu consuma mai mult de 12 , alergata, cu aerul la maxim , si la ora 4 in bucuresti :icon_thumright:

ambele catogorii sunt = 0 dpdv automobilistic

am avut un prieten cu bmw 330 care se batea cu pumnii in piept ca nu ii ia mai mult de 13 (pentru ca el reseta consumul din 1000 in 1000, si nu stia ca pe oras ii ia muuult mai mult.....i-am cerut masina, si la o tura rapida prin oras am scos 18...s-a cam intristat....ulterior mi-am luat si eu aceeasi motorizare, si in primele zile, de entuziasm si forja, am avut si consumuri de 22-23.

masina sa iti mearga bine, in parametri ei, si tu sa te bucuri de ea indiferent de consum, asta e cel mai important

eu am contact sport 2 pe masina mea, si la fel , mi se par un pic zgomotoase....pe spate am bridgestone si nu se aud deloc....pe de alta parte am avut si chinezarii pe fosta masina , cu profil V, si erau mult mai zgomotoase .

Modificat de mihai20
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!