Jump to content

Cutie viteza 6 Trepte

Al3X_G4
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Are cineva o ideee cum se cheama supapa de etansitate (ceva de genu sau de presiune) de la cutie. E o chestie care se vede cum te uiti ca un dop .. eu nu il mai am si pe acolo am inteles ca ies vapori de ulei sau ceva de genu de la presiune. As dori un cod sau ceva sa pot face comanda ca pe la piese auto nu am gasit.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut! te duci cu talonul la reprezentanta cea mai apropiata si faci comanda de-acolo. Si am inteles ca e un User pe forum ( Volksman, parca ) care iti poate aduce tot felul de piese. Dar, parerea mea e ca la reprezentanta e cel mai simplu si poate ca iti e si mai la indemana.

Bafta cu capacelul ala :)

Modificat de X-Ecutor
offtopic
Link către comentariu

Pai cred ca asa am sa fac o sa ma duc pe la reprezentanta.

Off : De dat nu pot sa o dau acuma :lol: ma uimeste pe zi ce trece i`am facut revizia totu ok consum surprinzator in oras : 10-12 (ok zic eu )

Daca totusi are cineva poze cu acest tip de cutie mq7 cred ca se cheama.

Link către comentariu

Total off-topic: nu te-ai fi bucurat de consumul asta in Bucuresti, din pacate! Parerea mea e ca si 15% ar fi putut sa consume daca era a mea pentru ca totusi are ceva putere si faptul ca ea consuma putin e un plus, nu neaparat un criteriu. Ca se plang multi ca au nu stiu ce consum de 13-15% si ei au motoare de 200cai. Mi se pare o aberatie totala, daca vroiau consum de 5% le recomandam cu caldura Tico.

Pentru ce te intereseaza pe tine: presupun ca zici de capacul ala de plastica care sta acolo pe unde vezi volant.

Nu stiu ce sa zic, da parerea mea e ca la reprezentanta e cel mai accesibil ca timp si stres si nici nu cred ca e foarte-foarte scump(100lei in cel mai rau caz).

Link către comentariu

da despre capacelul acela vb ;) ai fi surprins de preturi la masina asta...

Am schimbat cap de planetara acuma si original a fost 2300 lei dar am gasit pe producator .

Link către comentariu

pe mine m-a uimit ca preturi la piese leonul.

nu am schimbat prea multe la el, dar ce am schimbat a fost semnificativ mai ieftin decat la fosta masina.

gen bucse bara stabilizatoare-25 ron, bieleta directie -85 ron, tampon motor 180 ron, etc. cam la jumatate fata de ce eram eu obisnuit la volvo si bmw.

uleiul de la cutie l-am luat si eu sa il schimb, dar deocamdata il plimb in portbagaj, cand ajung vreau sa schimb si bieletele si pivotii. restul de bucse capete de bara, amortizoare, flanse amortizoare mi-a zis mecanicul ca merg linistit vreo 20000 km,fara nici o grija.

Link către comentariu

Da, e mai ieftin decat alte marci. Volvo si Bmw sunt printre cele mai scumpe, de-asta e diferenta atat de mare. Spre exemplu cunosc un caz care a dat 200euro pentru o acceleratie de seria 3, eu am dat 350 ron.

p.s. de unde esti din giurgiu, mihai? am vazut ca mai e un baiat cu un Leon din Giurgiu, poate ne intalnim la o tura candva :D Eu stau intr-o comuna, nu sunt din oras. Hai ca suntem pe langa subiect de tot :)

Ai rezolvat cu capacelul ala, Alex?

Link către comentariu

Da, e mai ieftin decat alte marci. Volvo si Bmw sunt printre cele mai scumpe, de-asta e diferenta atat de mare. Spre exemplu cunosc un caz care a dat 200euro pentru o acceleratie de seria 3, eu am dat 350 ron.

p.s. de unde esti din giurgiu, mihai? am vazut ca mai e un baiat cu un Leon din Giurgiu, poate ne intalnim la o tura candva :P Eu stau intr-o comuna, nu sunt din oras. Hai ca suntem pe langa subiect de tot :(

Ai rezolvat cu capacelul ala, Alex?

volvo asa si asa , dar 330 m-a rupt la preturi la piese.

mai sunt vreo 4 leonuri prin Giurgiu, un top sport rosu, un 1,6 visiniu, un taxiu , unul albastru inchis, si al meu , care e cel mai galben posibil

maine schimb si eu uleiul in cutie , sper sa fi facut mecanicul meu rost de imbusul ala ciudat de la busonul de golire, ca saptamana trecuta nu avea scula.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!