Jump to content

black beast aka mucea

djpagany

Postare recomandată

ht:salutare.hai sa va prezint si eu buburuzoiul meu.e un vw lupo an de fabricatie 2001.adus din germania in 2007.999 mpi 50 cai putere .la capitolul dotari fara abs ,esp ,ac, geamuri si oglinzi electrice sau scaune incalzite.l-am dotat cu mp3 cd receiver alpine,boxe in usi si aripile spate dls audio ,alarma si inchidere centralizata.pentru vara are roate 195/45r15 jante dbv racing cup cu cauciucuri hankook ventus prime iar pentru iarna 185/55r14 jante dezent f cu cauciucuri nokian wr .urmeaza un kit bixenon cu lupe si subwoofer activ underseat si folie pe geamuri

:icon_thumrig

Link către comentariu
  • 2 months later...

ieri asta mic a primit cadouri la partea de upgrade audio boxe noi in usi juice js 63 ca au dls a murit si parca se aude muzikia mai bine iar la partea de intretinere rulment drepta spate cu fuzeta si electroventilator ca au venit caldurile cu multe grade celsius.toate cele bune.

Modificat de djpagany
Link către comentariu

si o poza cu bocancii care au fost de mare folos iarna trecuta

si o parere va rog.as vrea sa pun folie pe geamurile spate.cata lumina ar trebui sa lase sa intre fara a putea avea probleme cu militia?mii de multumiri.respect.scuze daca nu am folosit termenii tehnici.

post-28017-1276351705_thumb.jpg

Modificat de djpagany
Link către comentariu

chiar nimeni nu are un sfat, o parere? atunci am sa fiu rau deci mezinul familiei vw - lupo e renegat.

Link către comentariu

Atelierele specializate lucreaza cu folie de diferite grade de transmitere a luminii (transparenta). Cele cu grad de transmitere a luminii de 5%, 20%, 35% se pot aplica doar pe geamurile laterale spate si luneta, iar cea cu grad de transmitere a luminii in procent de 72% se pot aplica pe geamurile laterale fata. Dar ei pentru ce fac iti ofera si autorizatie RAR. Daca ai de gand sa iti montezi tu asa ceva, opteaza pentru grad 85-90% care sa dea doar o impresie de smoked, sa nu atraga atentia domnilor "militieni". Eu am avut 85% pe fosta masina si chiar era OK.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!