Jump to content

Masina Mea

SnoopyAndrei

Postare recomandată

Am si eu un golf V 1.4. 75 CP culoarea este albastra

Dotari:

- Cutie manuala 5+1

- Geamuri electrice fata

- Oglinzi electrice, incalzite

- Faruri reglabile electric

- Climatic

- 12 Airbaguri

- Inchidere centralizata

- RCD 300 cu 4 boxe

- Scaune sport incalzite

- Volan 3 spite piele

- Suspensie sport

- Jante BBS 17"

- ESP ( ABS + ASR )

E adusa la 68 de mii de km din germania am facuti cu ea decat 10 mii si sunt super multumit de ea.........

App sunt nou pe aici sper sa nu deranjez cu ceva....

post-65002-1268681475_thumb.jpg

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Nu deranjezi pe nimeni cu nimic.Bine ai venit printre noi! Sa o stapanesti sanatos si te asteptam cu poze mai multe!

Link către comentariu

Ms...

O sa fac dar akum e un pic murdara din cauza vremii

Link către comentariu

Nu cred la ce drumuri sunt pe la noi...

Poate in vara asta o las mai jos.....

Link către comentariu

Frumoasa foc masina! Asteptam mai multe poze cu ea :D...Imi plac foarte mult jantele tale !

Link către comentariu

Ms defense1....

Mai multe poze dupa ce o spal akum e un pic murdara.....

Link către comentariu

ai putea ptr inceput sa ii pui o folie pe geamuri...o sa se schimbe mult masina...bafta in continuare si cat mai multi km.

Link către comentariu

Ms pentru urari si pentru sugesti

O sa mai pun niste poze...

Link către comentariu

Mai pun niste poze cu micutza...

Scz dar nu au iesit prea bine iar masina erea un pic murdara vremea de afara e de vina...

Pt a doua poze scz mi-a tremurat mana de la frig :Driver:

sdc11452v.th.jpg

sdc11445r.th.jpg

Modificat de SnoopyAndrei
Link către comentariu

cum se comporta cei 75 cp pe un golf 5... chiar sunt curios ? te intreb pentru ca as vrea sa imi cumpar si eu . merci

Link către comentariu

Sal..

Se comporta bine si in oras si afara.....si la consum si la tot....mie imi place la nebunie masina...

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

scz offff topic rau de tot....

dar am o problema si pe forum nu am gasito....unde pot gasi si eu o roata de rezerva sa intre in lacasul ei ka nu am gasit sunt din buc....ms

si inca odata scz de off topi....sry

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum!

Draguta masina ta :). Foarte bine ii vin jantele.

Ce nu imi prea place la ea e ca parca e prea inalta (poate o cobori cumva). Apoi nu imi plac franele pe fata, sunt prea mici (ma gandesc ca poate nici nu ai nevoie de mai mari).

Sa o conduci sanatos!

Link către comentariu

Ms eu sunt multumit momentan de ea asa cum arata akum cand nu o sa mai imi placa trecem la schimbari

Link către comentariu

Foarte tari jantele!!! Am o curiozitate....ai avut jante de tabla la inceput??Am si eu un golf 1.4 80cp (nu cred ca e mare diferenta fata de a ta),dar m`ar interesa daca se simte CONSIDERABIL mai slab demarajul cu jante de 17''.Momentan am de 15'' din tabla si nu stiu ce sa fac.Mie frica sa nu investesc vreo 2000 de euro si sa`mi para rau de fiecare data cand apas pe acceleratie.

Link către comentariu

Eu asa am luato...demarajul este bun adika eu sunt multumit akum depinde de fiecare in parte...eu zic ca merita investitia

Link către comentariu

Mi-am pus leduri in plafoniera si in fata si in spate...si am mai multa lumina in masina decat in casa:)) si la numar dar aici nu prea se cunoaste in poze :lol:

p2103100940.th.jpg

p210310094001.th.jpg

sdc11461.th.jpg

Link către comentariu
  • 3 months later...

Am revenit cu niste poze...am reusit sa imi pun si eu xenoane...si mi-am pus niste cauciucuri pe fata Michelin Primacy....si mi-am schimbat RCD 300 cu un casetofon normal sony xplod cu usb aux....

http://img28.imageshack.us/img28/345/sdc11621u.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!