Jump to content

golf 4 WLY

rossivalent

Postare recomandată

Salutare,am decis sa imi prezint si eu masina aici ca voi toti ceilalti,astept pareri bune ,rele cum vreti voi ,masina are un motor de 1,4 16v si este din 99

post-59075-1268681580_thumb.jpg

Modificat de rossivalent
Link către comentariu

Da-ne si noua mai multe detalii despre ea..mai multe poze,daca ai avut vreo problema,etc. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

masina am aduso personal din italia are 194 de mii de km probleme pana acum nu am avut ,iam schimbat jantele iam pus prima data jante santa monica ,dupa un timp mam plictisit de ele siu le-am schimbat cu unele cu buza lata care le am si acum masina o am de aproape 2 ani ,am incercat sa pun poze dar nu am incadrez in aia 500 de kb care ma lasa aici le pot pune il alta parte ca am multe:D

Link către comentariu

Pacat ca le-ai dat..nu cred ca se potrivesc niste jante mai bine pe Golf4/Bora decat Santa Monica... :(

Link către comentariu

aici am schimbat stopurile

nu stiu sa folosesc ala :(

post-59075-1268683154_thumb.jpg

Modificat de rossivalent
Link către comentariu

Sigur erau Santa Monica si nu erau facaturi,mie m-i se par mai mici,erau pe 17?

post-35516-1268724107_thumb.jpg

post-35516-1268724107_thumb.jpg

Modificat de blue_slid3r
Link către comentariu

frumos modelul

eu as pune alt tips,ceva mai finut

in poza jantele par de 16''.

subscriu parerea colegilor despre acest model de janta.

un alt model frumos mai este cel de pe leon 1m FR

cat mai multi km fara evenimente

Link către comentariu

Sa o rulezi fericit si sa te bucuri de ea. Daca jantele erau pe 16" asa cum reiese din poze te felicit ca ai scapat de niste replici. Santa Monica vin doar pe 17" desi am vazut si eu in trafic pe 16" si eram putin nedumerit ( pe atunci doar mi le doream :icon_thumright: )

Link către comentariu

salutare tuturor tibi nu este un tips ,este o toba sport ,am vazut ca sunteti nedumeriti de jantele care le aveam inainte erau pe 16 si le-am cumparat noi din reprezentanta vw&audi din italia nush daca sunt fake sau nu ,unii mau criticat ca le-am dat dar majoritatea mi-au spus ca am facut o alegere buna ca ii sta mai bine cu astea pe care le am acum :)

Modificat de rossivalent
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

E interesanta masina. :beerchug: Poate reusesti si-o poza din lateral, sa vedem si noi cum ii sta cu jantele astea; mie imi pare ca se potrivesc pe ea. :biggrin: Multi km fara probleme! :Driver:

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
  • 11 months later...

am mai schimbat cate ceva intre timp, arcuri sport prelungiri de spoilere,praguri ,urmeaza vopsitul

multumesc blordc

post-59075-0-84361200-1299429056_thumb.j

post-59075-0-36428500-1299429224_thumb.j

post-59075-0-83890200-1299429233_thumb.j

Modificat de rossivalent
Link către comentariu

masina a mai primit stopuri noi si doua semnale in far

Modificat de rossivalent
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!