Jump to content

Skoda Octavia 1, 1.6MPI, Black Magic

n.cristian

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Prin luna mai a anului 2009 am cumpărat de la un nene din Germania (primul proprietar) o Skoda Octavia 1, produsă la finele anului 2004. Maşina a fost rulată destul de puţin -112k KM- şi, din c

Link către comentariu

Am ramas uimit de cat de ingrijita e masina asta. :wub: Sa ai grija de ea si sa te poarte multi km fara probleme! :Driver:

Link către comentariu

Pozele sunt singur modificate,nu se poate sa arate atat de bine.. :angry: ai o masina foarte frumoasa,sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Mulțumesc pentru aprecieri! Recunosc, pozele sunt puțin trucate- le-am făcut atunci c

Link către comentariu

Foarte frumoasa si intradevar extrem de ingrijita!apropo ce consum ai la ea?

Link către comentariu

Merg mai sportiv cu ea, deci consumul extern e cam mare, tinde undeva spre 8l/100 (+/-), cu mențiunea că

Modificat de n.cristian
Link către comentariu

da, masina arata impecabil, eram sigur ca ai "samsarit-o" inainte sa-i faci pozele astea :)

Link către comentariu

Impecabil arata in poze,nu e drept ce se intampla :vaidecapulmeu: cat despre consum...e destul de ok. In rest,numai de bine.

Link către comentariu

De obicei, interiorul mașinii este

Modificat de n.cristian
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am mers ieri cu Octavionul la o firmă de profil să-mi montez un parasolar și, străbătut de fiorul unei sclipiri (de geniu :P ), am pus și folie (omologată) pe geamurile spate + lunetă. Mașina fiind neagră, folia (transparență 5%, parcă) arată foarte bine, cel puțin din perspectiva mea și a celor c

Modificat de n.cristian
Link către comentariu

Foarte frumoasa octavia , si FOARTE ingrijita :blink: sa o stapanesti sanatos in continuare si fara incidente! :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Revin cu detalii despre Octavionul din dotare. Așadar,

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Așa cum vă spuneam pe-aici, sezorul G62/G2 tragea să moară și, pentru că

post-65020-1274209315_thumb.jpg

Link către comentariu

Am schimbat astăzi senzorul de temperatură și pot spune cu m

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Frumoasa si ingrijita "Negresa ta" cu mici modificari de bun gust ;) so stapanesti sanatos si fara accidente !

Link către comentariu

Arata mai bine asa :Driver: nu te-ai gandit sa vopsesti bandourile laterale si de pe spoiler fata/spate in culoarea masinii (chiar daca e neagra) :)

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos.

Cat a costat masina in Germania ?

Modificat de ovidius
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!