Jump to content

Passat B5.5 American

radubivol

Postare recomandată

Salut,vreau sa va prezint si eu masina mea, Passat 1.8T AWM 170 CP 2003, 126000 km ,mi l-am adus din America deja de juma de an si sunt foarte multumit de ea

post-64766-1268479593_thumb.jpg

post-64766-1268479610_thumb.jpg

post-64766-1268479593_thumb.jpg

post-64766-1268479610_thumb.jpg

Link către comentariu
superba

cat a ajuns drumul din america pana in germania??

din america pina in constanta 2000$

am cumparato de pe site-ul copart.com

am cistigat licitatia cu 2100$

am devamato cu 1200 euro(eu sunt din Republica Moldova si la noi se devameaza dupa volumul motorului)

reparatia ma costat 500 de euro,in spate portbagajul era putin atins si avea si niste zgaraieturi mari

si cam asteas toate cheltuielile

Link către comentariu

Niste poze cu interiorul? :)) Arata demential masina..si pretul e mai mult decat bun.Ce surprize neplacute ai avut cand a venit in RO?

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Interiorul

.

Niste poze cu interiorul? :) Arata demential masina..si pretul e mai mult decat bun.Ce surprize neplacute ai avut cand a cenit in RO?

Un var de al meu face afaceri cu masini din America,el s-a ocupat de tot pina a ajuns masina in tara si parca a decurs tot normal :))

post-64766-1268483005_thumb.jpg

post-64766-1268483151_thumb.jpg

post-64766-1268483005_thumb.jpg

post-64766-1268483151_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte frumoasa! si motorul demential.foarte potrivit pt.masina ! cutie e manuala sau automata? da-ne mai multe detalii despre licitatie. Drive Safe!

Link către comentariu

Eu ma refeream ce surprize ai avut cu masina d.p.d.v tehnic pt. ca nu ai apucat sa o scanezi/testezi. :))

Link către comentariu
Eu ma refeream ce surprize ai avut cu masina d.p.d.v tehnic pt. ca nu ai apucat sa o scanezi/testezi. :))

Doar pompa de la sistemul de racire a motorului am skimbato, i-am facut si o diagnostica la suspenie acum o luna si totul e bine dupa juma de an de mers pe drumurile noastre, ca la noi is cu mult mai rele decit in Roamania

Link către comentariu
si in total cati bani ai cheltuit ?

pretul final al masinii a fost de 4600 euro + 400 euro inregistrare, asigurare, revizie tehinca + 500 euro reparatie

Modificat de radubivol
Link către comentariu

saluatare,chiar ma intrabam daca mai pui pozele astea odata..

bine ai venit in clubul americanilor albi....mai am in BV 2 americani...unul gri si unul albastru....

sa o stapanesti sanatos sin numai de bine...

:))

Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari pentru achizitie!

Cu sistemul audio cum ai facut? Poti asculta posturile de radio de la noi? :))

Link către comentariu
Felicitari pentru achizitie!

Cu sistemul audio cum ai facut? Poti asculta posturile de radio de la noi? :))

N-am facut nimic :) , pot sa ascult posturile de la noi fara sa fi facut ceva

Link către comentariu

aha , pai nu ai dat mult deloc pe ea , mi sa parut mie , arata bine dar cred ca alte jante ar prezenta mai mult :blink:

Link către comentariu

Foarte frumos "americanul" si foarte bun si pretul de achizitie.Singurul lucru nasol la astea de peste ocean e ca nu au clima, dar compenseaza prin exteriorul imbunatatit :vaidecapulmeu:

De ce nu i-ai pus numar mic si pe fata, ca dadea mai bine cred mai ales ca "americanele" au alt model de bara (fara acel suport de numar)

Link către comentariu
aha , pai nu ai dat mult deloc pe ea , mi sa parut mie , arata bine dar cred ca alte jante ar prezenta mai mult :coffee_lol:

As pune alte jante daca erau drumurile fara gropi :lol: poate la vara se vor imbunatati

Foarte frumos "americanul" si foarte bun si pretul de achizitie.Singurul lucru nasol la astea de peste ocean e ca nu au clima, dar compenseaza prin exteriorul imbunatatit :(

De ce nu i-ai pus numar mic si pe fata, ca dadea mai bine cred mai ales ca "americanele" au alt model de bara (fara acel suport de numar)

Nu prea are importanta pentru mine ca are clima sau nu,sunt multumit cu ce are :lol:

Trebuia sa dau comanda pentru numere mici in fata si sa astept vreo 3 zile dar ardeam de nerabdare sa conduc masina si nu m-am mai gindit sai pun numere mici,dar nu ma deranjeaza

Link către comentariu

interiorul e exact ca la a mea.se murdareste mai usor,dar arata bine.

iar motorul,demential..daca il resoftezi,o sa fii uimit.

multa bafta!s-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
Frumoasa masina.....te asteptam la intalnirile saptamanale de la Iasi.

cu cea mai mare placere dar sunt din Chisinau :(

Link către comentariu
  • 4 years later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!