Jump to content

golf v my car

cosmin66gmc

Postare recomandată

nu-mi dau seam prea bine,ce ai pe capota ;folie de carbon sau e doar vopsita?

si pentru ca ai negru pe capota,merge f.bine bara de la gti,daca era simpla capota,mi-ar fi placut cealalta varianta.

si felicitari..frumoasa masina

Modificat de bily77
Link către comentariu
  • 3 months later...

De mult timp nu am mai postat nimik legat de Golfulica.. am avut cateva probleme care nu s-au rezolvat inca la roata stanga spate.. se aude un scartzait cand roata culiseaza sus-jos .. am schimbat bucse bara stabilizatoare... verificat bucse brate etc toate ok, a mai ramas doar sa vad flansa de la amortizor...

O poza recenta

post-50722-0-39812000-1311280639_thumb.j

Link către comentariu
  • 4 months later...

Dupa un mic incident ( am ocolit o proasta care iesea din parcare fara sa se asigure , l-am acrosat pe unu cu partea dreapta) astfel a trebuit sa imi schimb bara , farul si tragarul si m-am gandit ca ar fi momentul sa ii pun o bara de gti . Mai am sa ii cumpar bandourile si grilele de jos ( cred ca de gt o sa ii pun parca vin mai bine ) + proiectoare cu lupa si spoilerul inferior. :icon_cheesygrin: post-50722-0-98659400-1324245471_thumb.jpost-50722-0-52813500-1324245478_thumb.j

Link către comentariu

Azi am reusit sa cumpar si spoiler-ul inferior :icon_cheesygrin: mai am grilele de jos si bandourile . Sper sa le iau pana la revelion :))

Astept pareri despre cum a iesit "moaca" lu` golfi

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am montat si grilele , mai am bandourile .Apropo care ai 2 bandouri p`acasa si nu iti trebuie si vrei sa le dai astept pm .

post-50722-0-29430300-1326558350_thumb.j

Link către comentariu

sal

frumos golfulica al tau

am vazut ca esti interesat de jante pe 17 , eu le am pe ale mele la vanzare ,daca esti interesat PM....

Link către comentariu

Azi am achizitionat si bandourile si cu astea am terminat botu lu asta mica :icon_cheesygrin: . Astept pareri .

post-50722-0-81590800-1327074207_thumb.j

post-50722-0-47227800-1327074265_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...

Azi am achizitionat Kitul de distributie + pompa de apa si curea alternator cost total 620 ron :icon_cheesygrin: ( curele contitech role ina si pompa apa hepu ). Pret de achizitie pentru mine :lol: . Saptamana viitoare sper sa le montez .

Link către comentariu

Arata foarte bine masinuta cu bara de GTI.Poate ai vrea sa ii pui din nou scrisul sa nu mai fie stramb si poate un pic stilizat :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!