Jump to content

Italianca mea

s1m3oN

Postare recomandată

Salut. Sunt nou pe aici am mai citit mai multe topic-uri, destul de interesant si am zis sa va prezint si eu pe micutza

Este un Volkswagen Passat , fabricatie 2001, luata de tata in 2005 din Italia, el lucrand acolo, iar anu trecut in aprilie s a retras acasa eu facand 18 ani, am luat permisu si sa am si eu ce conduce.

Desprea ea ce pot spune: este un 1,9 TDI de 101 cai AVB din cea am vazut eu in cartea ei cu vreo 215 000km la bord.

Ca optiuni:

-Climatronic

-Torpedou Frigorific

-Proiectoare

-Geamuri Electrice Fata, Spate

-Servodirectie

-6 Airbaguri

-Inchidere Centralizata

-Abs

-Volan Reglabil

-Scaunele fata reglabile pe inaltime

-Cotiera Fata, Spate

-Oglinzi Electrice si incalzite

-Esp

-Jante pe 16

Pe viitor adica saptamana asta planuiesc sa ii schimb Discurile si Placutele , FATA SPATE. Si o problema aparuta din cauza mea dintr`o boacana, sambata seara, neatentie, am zgariat`o intr`o dacie aripa stanga spate, dar nu foarte tare, astept sa se mai incalzeasca vremea si sa o bag sa o repar:D. Cam atat momentan despre micuta.

Astept pareri de la voi, oricum ar fi ele.

post-49727-1268255187_thumb.jpg

post-49727-1268255529_thumb.jpg

post-49727-1268255548_thumb.jpg

post-49727-1268255187_thumb.jpg

post-49727-1268255529_thumb.jpg

post-49727-1268255548_thumb.jpg

Link către comentariu

Maine o sa fac si promit k o sa le pun, si cu zgarietura care i`am facut`o:((

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Felicitari, este printre putinele masini de italia pe care le vad intr-o forma buna. Majoritatea sunt inghesuite pe la toate colturile. Drumuri bune!

Link către comentariu

Ms, toate astea i le datorez tatalui, k este atat de ingrijita.Este in regula,cu toate actele, dar momentan nu ne permitem sa o inscriem, dar mergem cu toate in regula.Este luata de la 100 000 de km, si are 215 000 si singura belea i`am facut o eu sambata seara.Data viitoare mai multa atentie

Modificat de Aditu
Link către comentariu

faina masina , in primele 2 poze ai portiera sofer intredeschisa :)

sa o conduci cu placere

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Ms si tie la fel, frumoasa masina si a ta

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Poze noi cu micutza:D, Imbaiata:D

Si una cu bordu, sper k in curand sapt asta sa dispara becul ala de la placute:D

post-49727-1268587344_thumb.jpg

post-49727-1268587441_thumb.jpg

post-49727-1268587731_thumb.jpg

post-49727-1268587344_thumb.jpg

post-49727-1268587441_thumb.jpg

post-49727-1268587731_thumb.jpg

Link către comentariu

Urata husa de pe volan :rolleyes:

Schimba-i placutele mai repede ca tare urat ii sta cu martorul aprins :(

Link către comentariu

Si astazi Micutza a primit piele noua la schimbator acolo cu ajutorul lui Tibi_84.Tin sa ii multumesc foarte mult. O sa revin si cu poze

Link către comentariu

Multi km de aici inainte fara probleme, dar n-o mai numi italianca ca-i nemtoiaca get-beget (cand am citit titlul topicului eram sa fac infarct crezand ca au inceput sa posteze posesorii de Alfa Romeo, Fiat, Lancii, si alte alea ) ! :Driver: :)

Link către comentariu
am zgariat`o intr`o dacie

ce fel suna :Driver:, dar na, cam asta ajuns dacia pe la noi

multi km fara probleme, sa aveti grija unul de celalalt :)

Link către comentariu

radioman am numit`o asa ca are numere de italia:D . Multumim mult de urari si tie la fel multi km fara probleme

vs91mrc, cam rar mai vezi o Dacie, si eu sunt nemultumim tare, cu autobuzele alea vechi si cu daciile masii care daca te uiti dupa un autobuz scoate un fum(ma refer la cele vechi care inca mai sunt folosite) si mie pentru masina sa o inscriu imi cer 1300E. Pai cum sa mai dam inainte cu tara asta.Cumpar de fiecare data rovigneta, ca nu ai ce face ca oricum pe noi astia cu masini de afara garda ne opreste mai mereu, si drumuri cucu, iti rupi masina, Ploiestiu asta e facut praf. Halal daca nu imi vine sa le sparg capul la aia de la minister de au numai 5`uri S`uri si noi care abia avem o masinica buna, ne chinui sa o intretinem cat putem de bn, dar banii pe rovigneta si toate prostiile ii dam ca altfel, top poc amenda

Link către comentariu

paul walter e euro 3, si cam acolo ma duce la vreo 1200 1300 sa o incriu cu totul. Momentan nu ne permitem sa o inscriem, si dintr`o discutie cu tata am inteles ca in vara mergem acolo amandoi si sa muncim, si o lasam asa cu nr de italia

Link către comentariu

Ieri am cumparat toate cele 4 discuri cu placute, iar maine sper sa le schimb, si o sa revin si cu poze.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!