Jump to content

Jefuletzul meu

Yasmin

Postare recomandată

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Yasmin

85

• cip12cip12

10

• lucian_90tud

10

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

ce bine ca ti-ai luat Riken sa te intreb cum ti se par - ma batea gandu sa iau 2 bucati.

sunt mai ok decat nankang-urile ? :icon_bounce:

Link către comentariu

Iceman,am vb cu cineva care le are pe gti tot dimensiunea asta si a spus ca este sooooper multumit de ele,mai multe detalii voi da cand vor fii pe auto!

Link către comentariu

A venit momentul sa trec si eu la rotile de vara,eu zic ca arata destul de bine,va las pe voi sa va dati cu parerea,mai imi trebuie capacele centrale!

post-61977-0-24385300-1333618677_thumb.j

post-61977-0-01158900-1333618683_thumb.j

post-61977-0-96886300-1333618689_thumb.j

Link către comentariu

Te-ai pus intre 2 masini cu roti mici ca sa para 18 si mai mari :))

Nu e rau deloc, cred ca in mers sunt si mai tari !

Link către comentariu

Arata super :D Nu ai mai avut rabdare pana in weekend :))

Par enorme rotile pe langa alea mici de langa :))

Cum e cu talonul de 40?

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu
Master_Blaster

Arata f bine cu jante pe 18. Sunt de Audi nu?

Sticker-ul de pe geamul din spate e mortal imi fac si eu unul similar.

Link către comentariu

Master_Blaster, sunt Daytona , de pe CC

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Da lucian nu am mai avut rabdare pana in weekend,i dadeam exemplu lui iceman,ca el ne tot amana cu poze cu doar 1 roata... :(

Multumesc pt raspuns lucian!

Modificat de Yasmin
Link către comentariu

Astazi am schimbat uleiul+filtrele aferente,am eliminat martorul de centura din bord multumiri lui hor pt detalii si am trecut la pozitii de sua si i-am dat un dush!

Si ceva poze cu capacelele centrale montate.

post-61977-0-07651600-1334253193_thumb.j

post-61977-0-14489600-1334253203_thumb.j

post-61977-0-94154500-1334253222_thumb.j

post-61977-0-65166300-1334253235_thumb.j

Link către comentariu

Pune-i SMD-uri la pozitii,in contrast dau mai bine cu pozitiile U.S,fa ceva cu tipsurile alea ca parca stau sa cada si parca protectia aia de piele se foloseste numai iarna,nu? :D In rest masina arata superb cu jantele astea si imi plac mult mult de tot stopurile!

Link către comentariu

Am avut SMD-uri le-am dat jos,dupa paste o sa desfac farurile sa le fac negre si atunci voi muta pozitia jos langa semnalizare si voi pune becuri portocalii!Protectia nu e de iarna e asa de moft(aka as hood bra sau pe romaneste sutien)

Tipsurile desi erau montate provizoriu nu stiu inca ce voi face in viitor:ele vor fii date jos insa nush daca trec la cum era inainte si fusta de r-line fara decupaj sau toba de gti+fusta spate de gti

Multumumesc!

Modificat de Yasmin
Link către comentariu

Rave: Stiu ca ar completa foarte bine spatele dar dupa aceea mai trebuie si praguri de gti si ramane problema de finante...:P

Link către comentariu

Cred ca vine bine si fara. Si oricum, parca erau 300 de lei, sau ceva de genul, pragurile de GTI, nu?

Link către comentariu

Da pe langa 350 ron,tot cam asa este si fusta spate de gti+ carenaje de gti inca 200 ron +toba gti care depinde la pret cum o gasesti...:P

Link către comentariu

Imi doresc foarte mult sa faci upgrade-urile astea cat mai repede, stii tu :))

Despre jante nu mai zic nimic, e prea bine..

Link către comentariu

Si eu imi doresc,insa stii si tu totul tine de posibilitati financiare... :P

Si indiferent cat vrei sa pui bani deoparte pentru cele enumerate se investe una alta,azi cand am schimbat uleiu am pus jafu pe rampa m-am uitat pe sub el,un burduf la planetara de langa cutie era putin spart din stanga,tre sa le cumpar acum pe ambele burdufuri de pe partea aia....altii bani alta distractie..:P

Modificat de Yasmin
Link către comentariu

frumoasa :icon_thumleft:

sa reduci intensitatea la becurile de pozitii la minim, astfel incat sa se vada doar semnalizarile US style.

Link către comentariu

Bestial cu daytona, good choice :D. Eu m-am ferit de 8j cu et41, chiar nu iti ating?

Jantele cu putine spite dau mereu impresia de mai mare, iar coroborat cu suspensia joasa par de 19".

L.E.: Sa faci si o poza razant cu aripa sa vedem flush.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Ating putin la hopuri foarte mari,insa doar pe partea dreapta....am facut si fender screw mod akolo insa tot atinge cand am 50 km/h si e ridicare destul de mare,in rest deloc nu ating nici cu aproape 400 kg in plus in masina....:)) oricum am stat si eu in spate saptamana trecuta si pot zice ca masina mea nu mai este decat de 2 locuri,nici inainte nu eram taxiu insa este criminal pt pasagerii spate......as vrea totusi sa am posibilitatea sa i dau mai jos,sa fie aripa in guma,fata este problema ca spatele nu e blana de jos...:)),din ce am observat la cei cu 55mm fata merge mai jos fata de mine,putin strange....:))

Link către comentariu
Master_Blaster

Tu zici pe topicul lui Ego ca ai cam 1 deget intre aripa si cauciuc, cam cat am si eu iar eu nu ating de loc iar masina e f comoda, aproape stock. E drept ca suspensia mea nereglabila nu e tocmai ieftina dar parca e prea mare diferenta intre TA-Techinx si Bilstein.

Link către comentariu

Intre cele doua suspensii nu exista grad de comparatie...

Sent from my GT-I9100

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!