Jump to content

Jefuletzul meu

Yasmin

Postare recomandată

Sa mai stergem praful de pe aici....

Sa montat 1bucata bara de jetta,mai am de montat fusta,insa m-a prins ploaia,voi revenii cu mai multe poze dupa ce montez si fusta... :D

post-61977-0-98579900-1318233942_thumb.j

Modificat de Yasmin
Link către comentariu
  • Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Yasmin

85

• cip12cip12

10

• lucian_90tud

10

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nice. Numarul unde il pui ? :blah_:

La tine grila mare vine bine sau e putin mai ingusta in partea de sus fata de cum ar trebui sa fie normal ?

Link către comentariu

Ms momentan numarul ramane fix unde este si in poze...:)

Grila mare vine bine sus insa jos pe dreapta este o idee mai subtire decat ar trebui sa fie...:) dar na per total sunt multumit de ea!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ce bine. Aveam emotii. Scuze pentru greseala :))

LE: de unde ai stikere?

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

De la un baiat din bucuresti!la detalii iti dau p.m ca sa nu se considere ca i fac reclama sau chestii de genul acesta!

Link către comentariu

Florin r buza de gti va veni doar daca ma voi hotara asupra lookului de gti adica si praguri+fusta spate insa este posibil sa merg pe clean look! In ceea ce priveste DRL-urile nu sunt genul meu sincer!

Link către comentariu

:emthup: pentru schimbarea la fata :))

Faruri negre i-ar mai trebui si gata. Ai ales US look fara numar in fata, adevarul e ca arata mult mai bine asa, clean.

Nu strica grilele punand DRL pe led in ele.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

The ego: nici nu mi-a trecut vreodata prin cap sa pun DRL-uri,in ceea ce priveste farurile negre,cred ca iarna aceasta ne vom apuca de ele,CRED desi este foarte foarte greu la ele insa nu imposibil precum la golf 6 :P

Volvol:multumesc frumos,ne vedem joi sa le vezi si live.....:))))

Link către comentariu
  • 1 month later...

Din pacate jaful a ajuns saptamana aceasta la cifre rotunde,ghinionul a fost ca sa intamplat exact intr-o localitate cam la 100 de metri in fata unui politist si desi m-am chinuit makar sa iasa pozele calumea au iesit in ceatza... :( si ghinionul si mai mare a fost ca ma tras pe dreapta... :)) dupa poze se vede ca respectam viteza legala!

post-61977-0-33655400-1324936437_thumb.j

post-61977-0-05583100-1324936446_thumb.j

Link către comentariu

trebuia sa dezactivezi blitzul telefonului. Eu tocmai am facut 88888 sapt trecuta si am tras pe dreapta pe splai. amintire frumoasa oricum. La multi km!

Link către comentariu

Eram la volan si asa ma tras pe dreapta ca ma vazut ca aveam ceva in mana dar mai daca lasam capu jos sa mai scot si blitz,la fel si daca trageam pe dreapta era cam suspicios ca ma opream fix inaintea lui.... :)) oricum nu conteaza pe aia de 100100 nu o mai ratez asa oprire cu avarii...... :)) Din pacate la anu trebuie neaparat odata cu revizia in martie sau februarie sa fac si distributia o inceput o rola sa cam dea semne de uzura...:-??

La multi km la toata lumea!

Modificat de Yasmin
Link către comentariu

Sunt in aceeasi situatie Bro! oricum este relativ ieftina operatiunea in comparatie cu alte motorizari undeva la 450 de lei piesele de calitate si manopera max 150-200 de lei asa ca renuntam la confetii si artificii de anul nou si la primavara scapam de stres! bafta si talpa usoara sa nu sara peste 4 mii de ture pana in primavara !

Link către comentariu
  • 3 months later...

In weekendu ce tocmai a trecut jafu a atins 102102....am facut poza doar are si ea tot 102 PS....:)) si cadou a primit o plimbare pana la Kischunlakaza sa vedem ce au pregatit vecinii nostrii pt prima etapa la drag!

Si pregatim o surpriza de primavara dupa cum se vede dupa cauciucuri....:P

post-61977-0-93945300-1333123994_thumb.j

post-61977-0-03817100-1333124007_thumb.j

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!