Jump to content

Jefuletzul meu

Yasmin

Postare recomandată

Momentan nici nu stiu in ce directie sa ma apuc...avem ceva resurse,insa la alegere......ori modificari de caroserie,ori facut zw3-urile beton beton.....:) desi cred ca mergem mai mult catre modificarile de caroserie,si asa treptat ne ocupam de jante,ca totusi pana la primavara e timp lung.....:)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Yasmin

85

• cip12cip12

10

• lucian_90tud

10

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Small update's vopsit etrierii in rosu si din plictiseala am curatat compartimentul motor!Cam atat saptamana aceasta cred ca vom trece la echiparea de iarna.....plus mi-a fost stricat gura de aerisire din bord de pe partea pasagerului,urmeaza sa cautam alta si sa o schimbam+maine schimbam stergatoarele si tare cred ca imi schimb filtrul de benzina deoarece simt ca si cand nu ar fi fost schimbat,cand am duso la baieti sa o schimbe,posibil eu sa ma insel....:-??Stay tuned!

post-61977-1287677748_thumb.jpg

post-61977-1287677761_thumb.jpg

post-61977-1287677768_thumb.jpg

post-61977-1287677800_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Mici modificari:p vopsit manerele+bandourile+fusta fata,le-am vopsit si cele de pe fata pana dispunem de posibilitati financiare sa le eliminam,acum cautam tips sa-l sudam la toba si sa trimitem toata bara spate la vopsit!pana unu alta din plictiseala m-am apucat sa vopsesc tablele cu spray binentales......:P le fac buzele argintii si centrele nush daca negre sau albastre,de asemenea ne-am apucat de buze de frecat 1 e gata matuita si a 2-a e pe la jumatatea procesului....o gatam in seara aceasta......:P!

post-61977-0-22796900-1290358247_thumb.j

Link către comentariu

Frumoasa masina, parca am vazut-o prin oras.

O folie medie daca ai pune, ar schimba mult aspectul.

Si daca o sa gasesti eleron discret, stil gti la pret bun, m-ar interesa pe mine, si o prelungire de bara fata. Poate ne face pret mai bun daca luam mai multe.

Bafta!

Link către comentariu

Intradevar......nu contest faptul ca muult mai frumos ar arata cu bara de jetta sau de gti(sunt la fel) si cu prelungire de gti sau de votex sau de edition,insa eu doresc sa o las cat mai de la mama ei........nu vezi toata ziua golf 5 cu bandouri de pe bara fata anulate nu? plus am multe planuri cu ea.....insa momentan se materializeaza mult mai greu (somer si student si fumator.....:)))

In ceea ce priveste eleronu nu imi place mie cu eleron la masina....sincer si pentru tine cauta aici pe forum vre-un gti la dezmembrat.......sau daca nu vezi ca la vinga trebuie sa aibe....:P sau in cel mai rau caz daca tot nu ai gasit da-mi un p.m ca stiu pe cineva care ar putea sa il faca la 100 de euro!

Link către comentariu

poi depinde de cum arata jantele/bordurile daca sunt lovite,zgariate rau....etc eu am dat cu smirglu de 600 dupa cu smirglu de 800 ud dupa cu smirglu de 1000 ud....si dupa cu pasta de polishat!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pana una alta am vopsit tablele ca desi o alint eu "jefuletz" nu merita sa umble cu table mancate de rugina......:P

post-61977-0-94690500-1291487690_thumb.j

Link către comentariu

Decat rugina pe ele.......o avut un prieten tubul in garaj,l-am vazut,l-am confiscat....si ceau....nu mai stau la discutii cu ele!

Si un mic preview la jante cum vor venii....cred!

Sau asa ceva.........nici eu NUSH 100%

Acum am facut in photoshop poza....:P

post-61977-0-63296500-1291675751_thumb.j

post-61977-0-82132900-1291676092_thumb.j

Modificat de Yas
Link către comentariu

imi pare ru dar nu iti sustin deloc ultimele 2 alegeri la jante (tabla,aliaj). in ambele cazuri as prefera sa vad masina cu jante negre de tabla,simple fara capace decat cu asa ceva. cele de tabla vopsite arata.....nu ai pus niste scotch sa protejezi anvelopa cand ai vopsit buza?sau de ce se vede asa urat?

una peste alta e parerea mea,din exterior. important e sa te simti tu bine la volan

Link către comentariu

Referitor la table...am pus scotch nush ce vezi U....ca are mici locuri unde se vede...alea se vor duce deci nu ma stresez cu asta!Iar in legatura cu cele de aliaj nush ce culoare sa le fac!

La culoarea masinii mele eu zic ca nu are ce sa caute negru pe ea....ea fiind albastru inchis nu prea merge negru cu ea....dar na nu poate la toata lumea sa placa!

Link către comentariu

Nici mie nu prea imi place ce ai facut cu jantele de iarna..mai bine le lasai negre..mai ales ca pe jante nu ai aceeasi nuanta de albastru ca pe masina chiar nu se potrivesc..

In rest imi place ce-ai facut cu masina,sa o stapanesti sanatos si drum bun!

Link către comentariu

Silver pentru cele de vara sau gun metal (gri sobolan :) ). Tablele sunt downgrade si dupa parerea mea. Fa-le negre la loc :icon_thumright:

post-16307-0-30961300-1291730655_thumb.j

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Nu e ideea rea circoloco......insa eu nu am albastru acela....la mine este mult mai inchis si nemetalizat....si nush cand vedem fonduri pentru revopsire....:(

Am atasat sursa de inspiratie....:P e acceasi nuanta de culoare ca si a mea...........si da VAD SI EU CE FACE TRANTEALA..........:(

Ps:"in ceea ce priveste tablele 100% anul acesta nu vor fi revopsite......le las asa cum sunt ele, dupa ce vine primavara si avem rotile de vara montate,dau jos gumele dupa table si vor veni sablate si vopsite negre "

Ps2:"le-am facut asa deoarece un prieten a avut sprayul albastru la el aks,eu am mai luat spray gri-tub mic si am dat direct,le-am spalat putin si am dat direct pe ele,le-am facut mai mult sa vad cum arata ca si idee...."

post-61977-0-32568200-1291730819_thumb.j

post-61977-0-65890300-1291730833_thumb.j

Link către comentariu

Da-mi voi sa-ti spun ca nici pe cea indicata de tine nu e culoarea ta plus de asta jantele alea sunt alta treaba, automat sa dea altfel. Eu zic sa mergi pe griul acela pt ca nu e nici negru (inca se vede janta) dar nici ceva deschis care pe masina ta nu cred ca ar da bine; din simplu motiv ca ai o culoare destul de sobra si sa-i gasesti contraste e cam greu.

Link către comentariu

Da sau poate chiar un pic mai deschis. Si cand o fi de dat jante jos, in locul tau as face neagra "oala" de la disc pe spate si pe fata la fel acel butuc al discului. Lasa doar etrierii rosii.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Small update:-vopsit toata bara spate si montat un tips....tipsul sta cam inafara insa mai inauntru nu prea am avut cum sa-l bag fiindca e toba sau nu am stiut eu(tips-ul eu l-am sudat de toba....:P)

Si cam atat pe anul acesta......insa odata cu venirea craciunului au inceput sa apara mici dorinte la masina....:))

Pot sa spun doar ca una dintre ele este bara de jetta care mai mult ca sigur se va realiza pana la mijlocul lunii ianuarie :P!

post-61977-0-05333900-1292423857_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...

Noi modificari estetice aduse jafului.......vopsit sigla spate culoarea caroseriei....daca pe fata nu avem sigla atunci nici cea pe spate sa nu fie asa evidenta si achizitionat una bucata bara fata de jetta..........multumesc cristi(wst) pentru tot!Am intarziat 2-3zile cu bara de jetta dar na asta este...acum ne apucam de cumparat grile.......;)

post-61977-0-06403000-1295268973_thumb.j

post-61977-0-08000600-1295268978_thumb.j

post-61977-0-39822600-1295268983_thumb.j

post-61977-0-40995800-1295268988_thumb.j

Link către comentariu

frumoasa masinuta. spor cu lucrarile.

iti iei grile r-line?

nu trebuie sa schimbi si trager-ul?

uitasem: superbe jantele

astept pozenoi. sper sa incluzi si etapele asamblarilor, nu doar produsul final, ca sa mai invatam si noi cate ceva

Modificat de cip12cip12
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!