Jump to content

Jefuletzul meu

Yasmin

Postare recomandată

Incepand cu luna septembrie a anului 2009,am devenit posesorul acestui vw mk5!este un 1.6 cu 100 cai si 2 iepe :) am cumparato la 73.000 de km,de dincolo!ca si dotari nuh are ea multe dar ne multumim cu ce ne ofera!culoare albastru inchis!echipare trendline!data productiei 2004!in talon trecut 2005!

-oglinzi electrice incalzite

-4 geamuri electrice

-torpedou cu ventilatie

-ac manual sau cum sar zice

si mai multe chestii pe care nuh le retin in acest moment!

Imi cer sqz pt calitatea pozei

http://img97.imageshack.us/img97/33/imagine000v.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/2356/imagine002.jpg

http://img521.imageshack.us/img521/9490/imagine019p.jpg

Cam atatea poze deocamdata,revin maine cu mai multe!cand am aduso in tara i-am facut schimb complet de consumabile!si din cauza unor intamplari neasteptate am fost nevoit sa-i schimb si distrubutia toata!

Masina a mai suferit cateva modificari insa toate la timpul lor se vor prezenta!

Modificat de Yas
Link către comentariu
  • Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Yasmin

85

• cip12cip12

10

• lucian_90tud

10

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Multumesc,sa speram ca asha va fi in continuare...... :D

Prima modificare care a suferito masina a fost la interior:schimbat toate boxele+adaugate boxe in usile spate-ceva pioneer nush exact

montat DMC-jafu de rcd 300 nuh avea functie mp3

montat amplificator+tub de bass renegade,nuh am vrut sa pun ceva sooper puternic ca nu-mi place basu asha de tare,si nici nuh vreau sa vibreze toata masina

Sqz pt calitatea pozelor,au fost facute cu telefonu :banghead: :banghead:

post-61977-1268306820_thumb.jpg

post-61977-1268306861_thumb.jpg

post-61977-1268306820_thumb.jpg

post-61977-1268306861_thumb.jpg

Modificat de Yas
Link către comentariu

Multumesc frumos!

Urmatorul lucru care l-am facut dupa montarea de ceva muzica a fost:montare instalatie xenon+leduri pe pozitie+leduri la interior,am vrut si leduri la nr dar din pacate ar fi fost prea scump,din cauza ca trebuia sa montez si o chestie care sa pacaleasca compu si sa nu-mi mai afiseze eroare de bec ars!

post-61977-1268384432_thumb.jpg

post-61977-1268384442_thumb.jpg

post-61977-1268384432_thumb.jpg

post-61977-1268384442_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu-i greu nici scump de loc, se fac niste calcule si se pun niste rezistente, atata tot :))

Arata foarte bine cu pozitiile noi, sunt leduri normale sau SMD?

Link către comentariu

Interesanta masinuta. :vaidecapulmeu: S-o stapanesti sanatos cat mai multi km! :Driver:

;) Cred ca te-am vazut la sport la Baza 1... esti cumva la Sarandan la culturism de dimineata?

Link către comentariu

Multumesc!sincer sa fiu nush ce is le-am pus la un amic de-al meu!partea proasta e ca rezistentele acelea le-am gasit la 15 lei bucata cele mai ieftine si 2 buc imi trebuia pe langa becuri si nici loc nuh este acolo asha mult,la nr!

Robotelu:multumesc,nuh la sport is la baza 2,dar pe acolo merg eu la faculta,pe langa catedra de sport,in fiecare zi trec pe acolo,poate de aia m-ai vazut!

Link către comentariu

Dupa aceea masinutza a primit un set de arcuri H&R care au coborat 3,5 cm masina-defapt acestea au fost prima investitie,le-am luat direct din germania,pe atunci ziceam ca e suicient 3,5 cm pt drumurile din tara noastra!Am pus poze cu arcurile,si una fara ele montate si ultima este cu ele montate!abia dupa montaj mi-am dat seama ca nuh a coborat suficient pentru placerea mea!nuh pot sa va zic diferentele de cum se conduce pt ca inainte sa aibe arcurile am conduso 10-20 de min maxim!

post-61977-1268584498_thumb.jpg

post-61977-1268584504_thumb.jpg

post-61977-1268584987_thumb.jpg

post-61977-1268584991_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte frumos ,, Jefuletzul tau'', ce-ti mai schimbi in viitor la ea.....

Link către comentariu

Apoi au venit jantele spw 17x7.0j wanabe tzunami,mi-a placut enorm de mult designul lor,insa din pacate nuh am disponibilitatea financiara pt ele,si ashadar m-am ales cu aceste wannabeuri!

Multumesc frumos!planuri de vitor pana in vara:-montare bara fatza(jetta,golf variant sau golf gt)

-vopsire bandouri laterale+fuste spate si fatza

-schimbat stopuri/sau vopsirea celor noi cu lac in care sa adaugat putina vopsea neagra :X!!

planuri de vitor pana la anul in toamna:-montare suspensie reglabila-neaparat

-schimbare head-unit cu ceva pioneer 2din

-adaugat prelungiri(bara fata,spate+praguri)hofele sau je design

-eliminare toba finala+intermediara...montare ori toba sport ori teava cu tips la final!

Si cam astea ar fi planurile care imi vin in acest moment in cap,acuma eu as dorii sa vina toate odata dar din pacate nuh se poate pt ca banii vin greu,mai ales ca suntem si studenti!

post-61977-1268681601_thumb.jpg

post-61977-1268681607_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Intre timp cadou de pasti masina a primit o grila fara sigla :offtopic: si in curand masina va primi un bad boy,eliminare bandouri bara fatza+vopsire bandouri si fusta spate!Nuh sunt sigur inca daca sa vopsesc grila in culoarea masini sau sa o vopsesc in negru si sa fac si farurile JOEY mode :) ati putea sa-mi dati cate-un sfat?

post-61977-1271072278_thumb.jpg

post-61977-1271072284_thumb.jpg

post-61977-1271072290_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Publicat (modificat)

Astazi jafu a suferit operatie la picioare,cauza....ruptura de glezne........... :-n :aa:!lasand glumele la o parte!vechile jante sau dus!au venit nijte RH'uri 8x17 et 55 :-O si cu nijte cauciucuri fulda exelero!in prima poza nuh am capacele montate,pentru ca imi ating in capurile de prezoane!dupa ce schimb prezoanele o sa montez si capacele pentru ca nuh vreau sa le pierd :-" si pe vitor o sa urmeze nijte distantiere!de 10 posibil 15 sau 20 de mm!

post-61977-1272976347_thumb.jpg

post-61977-1272976517_thumb.jpg

Modificat de Yas
Link către comentariu

sa o rulezi cu placere multi km

vad ca te misti extrem de repede,de la o zi la alta apar lucruri noi pe masina.

tine-o tot asa :icon_thumright:

Link către comentariu

Ms....ms.......eeee nah ne descurcam si noi cum putem mai bine :)

Link către comentariu
  • 3 months later...

Small update:-rh ran crossline 8,5jx18 cu cauciucuri 245/40/18 ele vor venii pe spate si fata va avea 225/40/18

De asemenea saptamana aceasta asteptam reglabila :D

Intre timp mici accesorii.........:P

post-61977-1282031046_thumb.jpg

post-61977-1282031054_thumb.jpg

post-61977-1282031144_thumb.jpg

post-61977-1282031151_thumb.jpg

post-61977-1282031155_thumb.jpg

post-61977-1282031159_thumb.jpg

Link către comentariu

Singurul model de pleoape care da ok da Golf 5. Banuiesc ca vor fi vopsite nu?! :)

Link către comentariu

Salut! Frumoasa masina si modificata subtil si cu gust, sa o stapanesti sanatos fara incidente. Voiam sa te intreb de unde ai luat pleoapele si grila badgeless si cat au costat? E vreun site de la noi de pe care le-ai luat? Sau de pe ebay? Bafta multa cu masinuta in continuare, asteptam reglabila montata pe ea si muuulte poze. :(

Link către comentariu

Small update......:Driver: poze.sqz pt calitate telefonu!

Circoloco:astazi am ridicat grila+semilunele+pleoapele de la vopsit si sunt deja montate pe masina

Micnea:grila badgless este facuta de csr-tuning,eu am cumparato de la un baiat din piatra neamt cu 60 de lei-second hand.....avea o urechiusa rupta :)) insa daca nu ma inseala memoria vorbeste cu useru kitty de aici de pe forum..ea aduce parca de la csr cred ca e vreo 30 de euro noua...iar in ceea ce priveste pleoapele sunt luate din germania de la un dealer de kamei si mi le-a adus un prieten care a venit acu din germania..........insa din ceea ce am auzit ar trebui la reprezentatnta sa existe.......asa spunea un user din ploiesti.....ca la ei la reprezenta au pleoape kamei si pretu lor este de 200 de lei......

post-61977-1282151007_thumb.jpg

post-61977-1282151013_thumb.jpg

post-61977-1282151018_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Big update am gasit intr-un final ultimele seturi de jante de aluminiu care vor veni pe jaf.....:) rh zw3 8,5j fata et 48 9j spatele et42,nu sunt ele perfect si la cumparare primit si set gratuit de distantiere originale rh de 20 mm!o buza de fata are 8-turi si o buza de spate este putin turtita,insa la bani dati pe ele,nu am nici cel mai mic regret!singura dezastru ca sa-i spun asa este faptul ca buzele au fost polisate si mai apoi date in lac,baiatu spune ca asa a luat de la neamt masina cu ele,imi vine greu sa cred ca neamtu o facut asa dezastru,dar na se rezolva.......un alt mic inconvenient este faptul ca nu au fost buzele de 9j lovite,ca le schimbam imediat cu 9,5j si rezolvam problema......destul cu povestirea acum urmeaza pozele!Am pus si-o poza cum veneau ele pe un A4

Intre timp curatat compartimentul motor,vopsit etrierii rosii,din pacate pierdut cablu de date,deci momentan 0 dovezi!

Tot saptamana aceasta jafu intra la elimat bandouri fata+vopsit bandouri laterale+manere+fusta fata stock!fusta spate momentan nu o bag la vopsit fiindca am alte planuri cu ea.......

Si daca totul decurge conform planurilor in primavara vom avea un jefulet cat mai clean&low!

Am avut de ales intre a cumpara jantele sau a mai pune ceva bani si a cumpara raceland reglabila,am ales jantele deoarece cand voi vinde alea care le am akm pe masina,automat va urma suspensia.....:D

post-61977-1286832416_thumb.jpg

post-61977-1286832425_thumb.jpg

post-61977-1286832431_thumb.jpg

post-61977-1286832440_thumb.jpg

post-61977-1286832451_thumb.jpg

post-61977-1286832463_thumb.jpg

post-61977-1286832476_thumb.jpg

Link către comentariu
Big update am gasit intr-un final ultimele seturi de jante de aluminiu care vor veni pe jaf.....:icon_thumright: rh zw3 8,5j fata et 48 9j spatele et42,nu sunt ele perfect si la cumparare primit si set gratuit de distantiere originale rh de 20 mm!o buza de fata are 8-turi si o buza de spate este putin turtita,insa la bani dati pe ele,nu am nici cel mai mic regret!singura dezastru ca sa-i spun asa este faptul ca buzele au fost polisate si mai apoi date in lac,baiatu spune ca asa a luat de la neamt masina cu ele,imi vine greu sa cred ca neamtu o facut asa dezastru,dar na se rezolva.......un alt mic inconvenient este faptul ca nu au fost buzele de 9j lovite,ca le schimbam imediat cu 9,5j si rezolvam problema......destul cu povestirea acum urmeaza pozele!Am pus si-o poza cum veneau ele pe un A4

Intre timp curatat compartimentul motor,vopsit etrierii rosii,din pacate pierdut cablu de date,deci momentan 0 dovezi!

Tot saptamana aceasta jafu intra la elimat bandouri fata+vopsit bandouri laterale+manere+fusta fata stock!fusta spate momentan nu o bag la vopsit fiindca am alte planuri cu ea.......

Si daca totul decurge conform planurilor in primavara vom avea un jefulet cat mai clean&low!

Am avut de ales intre a cumpara jantele sau a mai pune ceva bani si a cumpara raceland reglabila,am ales jantele deoarece cand voi vinde alea care le am akm pe masina,automat va urma suspensia.....:))

frumoasa masina deabia astept sa o vad dupa marea transformare ((elimat bandouri fata+vopsit bandouri laterale+manere+fusta fata stock). succes

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!