Jump to content

Masina mea

16YUS

Postare recomandată

Salut,

Dupa o perioada indelungata de cand am luat masina si de cand mi-am facut cont pe forum m-am decis sa imi postez si eu cate ceva despre masinuta mea.

Este vorba de un Golf IV, 1.6, 16V - 105 CP, culoare negru metalizat, foliata. Ca dotari am: esp, ac, geamuri electrice fata spate si ce mai poate cuprinde Golful Special Edition. An de fabricatie 2002. L-am cumparat aprox acum 2 ani de zile(mai exact in Mai 2008) si am platit 7500 de euro pe el iar cu tot cu taxa de inmatriculare,acte, numere si asigurare 8000(adica inca 500 de euro) . ( dati-va si voi cu parerea cu pretul )

In prezent are 127000km reali. Sunt multumit de masina dar uneori nu si de mine fapt care a facut sa am 2 incidente cu ea dar nu foarte grave.

Consumul este de cel mult 10l/100km la mers sportiv iar in afara orasului(la drum lung) am scos si 6,5l/100km(Iasi, Bucuresti, Brasov).

Probleme in mometul de fata am cu sonda lambda(martorul Check Engine sta aprins - eroarea ABGAS WERKSTATT). In rest pot spune ca sunt multumit de ea. Voi revini cu poze.

Link către comentariu

Bine ai venit in bransa :offtopic: . Asteptam poze cu masinuta . Ce cod motor ai ? In perioada mai 2008 daca nu gresesc preturile la masini inca erau mari , dupa cateva luni a inceput declinul . Nu cred ca are rost sa te mai gandesti la pret , atunci euro era 3,6 x 8000 =28800 ron acum e 4,1 x5500 (daca iei atata pe ea)=22550. Diferenta este de 6250 ron ,~ 1500 euro . Bucura-te de masina , ai grija de ea si multi kilometri fara incidente .

Modificat de aurelian08
Link către comentariu

Asteptam poze... si eu am 1.6 16V de 105 cai, cod motor AZD... poate sunt la fel si schimbam cateva impresii

Link către comentariu

1.6 16v 105cp e si masina mea...insa ca toata lumea astept si eu pozele :icon_thumright: consumul e unul normal pt motoru asta....cat despre pret pt perioada aia ai dat un pret corect pe ea...bafta si km multi fara incidente!

Link către comentariu

Multumes. Motorul este AZD(pentru cintyx). Cateva poze pentru inceput. Mai revin si cu altele.

post-26601-1268217640_thumb.jpg

post-26601-1268217652_thumb.jpg

post-26601-1268217987_thumb.jpg

post-26601-1268217640_thumb.jpg

post-26601-1268217652_thumb.jpg

post-26601-1268217987_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
Multumes. Motorul este AZD(pentru cintyx). Cateva poze pentru inceput. Mai revin si cu altele.

pune 99+ si nu schimba sub 3 mii ... este cam pretentios la benzinica motorasul...

PS: frumoasa rau.. dar pune si ceva poze cu interiorul

Modificat de cintyx
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!