Jump to content

PASSAT B6 VARIANT

MariusFR

Postare recomandată

Ia-ti replica daca vrei sa ai toate functiile pe ea si sa si mearga GPS-ul de pe un SD card :icon_thumright:. Tatal meu are in masina lui si mai mult de a o folosi ca cd-player si radio nu prea are ce sa-i faca.

Link către comentariu

Mai Mariusica ... cand faci tu toate astea si eu nu stiu nimic de ele..e frumos?

Eu zic ori al doilea set de jante ori mai cautam ceva maaare si frumos :icon_thumright:

Link către comentariu

daca al doile set de jante sunt cele standard de pe scirocco atunci votez acest set, le-am vazut live si sunt misto.

Bafta cu masina

Link către comentariu

Am revenit cu ceva poze!

imi poti spune ce tip de leduri ai pus?? sti ceva leduri ptr pozitii fata?? multumesc mult si COMPLIMENTE pentru Balena Ucigasa multi km fara evenimente :icon_thumright: safe

Link către comentariu

Am inteles ca sunt si leduri pentru pozitii, dar sincer am vazut numai improvizatii, si nu am incredere! Cele de plafoniera sunt leduri SMD.

Re Marius Nistor: avem si anti politist, cu toate ca "Politia e cu noi"!!! Nu prea mai foloseste acum dar si-a scos banii!

Link către comentariu

Mai pun si poza cu logo-ul vw forum, care chiar arata foarte bine pe gri!

post-64631-1272276938_thumb.jpg

Modificat de MariusFR
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Balena a primit geamuri negre, Llumar omologata! Fata spate!! E asa intuneric in ea! Si am montat si navigatia!

Urmeaza poze!

Link către comentariu

Navi merge misto rau! Parca e alta viata cu ceva color in masina! Si cu folie e chiar bine, nu te mai deranjeaza baietii cu xenon pus si nici soarele!

post-64631-1273665824_thumb.jpg

post-64631-1273666065_thumb.jpg

Link către comentariu

Ii sta bine de tot cu folie,nu mai zic de navigatie care schimba total aspectul interior.Felicitari si drum bun!

Link către comentariu

Hai ca facem o sedinta foto ca de cand te rogi de mine...n-am ce sa fac,macar in poze sa arate bine ;)

Chiar ii sta bine cu navigatia,mai ales in bezna aia din masina :P

Link către comentariu

Pai hai Jimmy, ia si o fata frumoasa cu tine, sau doua ca sa nu te plictisesti si hai sa tragem poze!!! Berea o dau eu!!! :P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In week-endul trecut balena ucigasa a fost agresata de niste oameni fara pic de bun simt, care in parcare deschid usile fara sa se gandeasca ca au parcat foarte aproape de masina de langa ei si dau cu sete ca, na nu e masina lor! Asta e!!! Si cum regnul asta de ... sa zicem oameni umbla in turma mai s-a gasit unul care nu stie sa parcheze sau sa intoarca sau sa stie pe ce lume traieste!!!

Asa ca balena are urmatoarele avarii: usa stanga fata zgariata si infundata, bara fata zgariata!!! Ambele sunt de revopsit, ca "doar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"!!!

Asta e am inceput sa ma obisnuiesc cu ... Sper ca maine balena sa intre la vopsit si mai sper sa iasa bine! O sa revin cu poze! Bafta si poate nu intalniti regnul specificat mai sus!

Link către comentariu

Frumoasa masina.

Scuze ca nu am stat mai mult duminica, dar eram pe mare fuga.

Link către comentariu

Kirkus: Cand treci prin Campina te astept la un cico!!! Multumesc mult! Frumoasa si masinuta ta! tari jantele!

Link către comentariu

Am revenit cu poze din timpul reparatiei! Acum balena ucigasa e ca noua, si a primit si un cadou!!!

Un clips nou pentru volan!

post-64631-1275032608_thumb.jpg

post-64631-1275032619_thumb.jpg

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Ceva poze cu balena ucigasa!

post-64631-1275290367_thumb.jpg

post-64631-1275290377_thumb.jpg

post-64631-1275290390_thumb.jpg

Modificat de MariusFR
Link către comentariu

Baga bre si interior ca acolo e punctu forte :salut:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Acum Balena Ucigasa e model american, are cornering pe proiectoare si mai urmeaza! Ca tot imi plac mie Passat-urile model american!

post-64631-1278446961_thumb.jpg

post-64631-1278446972_thumb.jpg

post-64631-1278446991_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ieri Balena a implinit 50.000 KM impreuna cu mine! Cadou a primit un set de placute fata spate TRW. Le-am schimbat deocamdata doar pe fata, spatele mai merge. Au tinut bine, dar la cata frana pun eu e normal! :)

Link către comentariu
  • 4 months later...

Am revenit cu ceva poze cu Balena iarna, cu jantele de tabla si senilele de zapada! La primavara Balena va primi un nou set de jante originale vw pe 18' si niste anvelope cam joase pentru drumurile noastre cu talon 40! :Driver:

post-64631-0-94945600-1296198262_thumb.j

post-64631-0-29888700-1296198344_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 years later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!