Jump to content

VW Passat, 1.9 TDI PD, 2005

Max Cady

Postare recomandată

PASSAT, AWX 1,9 TDI 131 cp, af 2005 :

- climatronic

- geamuri electrice fata si spate

- scaune reglabile pe inaltime (fara incalzire)

- folie autorizata RAR (aici sint in dubii daca s-o pastrez sau nu :P )

- proiectoare ceata (cel din stanga trebuie schimbat cat de curand)

- sistem audio "Delta"

- comenzi volan

- computer de bord

- 4 airbag

- compartiment torpedo (sau torpedou :frigbaitata: ) cu racire

- jante din aliaj

- cotiere fata si spate

- oglinzi electrice si incalzite

- ESP

- ABS

Doar astea imi vin in minte.

Masina am luat-o din Constanta, sint al doilea proprietar in ro, a circulat in Franta pana in 2007.

Ca stare generala imi place, este intretinuta destul de bine, suportul de pahare din consola centrala trebuie schimbat, probabil unul din proprietarii anteriori a avut "muschi nu creier".

I-am facut schimbul de ulei + toate filtrele = 420 ron, manopera inclusa la service.

Urmeaza toata distributia + pompa de apa.

Atasez niste poze, cam murdara saraca desi fusese spalata cu o zi in urma, dar astea-s drumurile noastre...

Nici calitatea pozelor nu e prea grozava, fiind facute cu telefonul.

37730791.th.jpg

44767834.th.jpg

38200617.th.jpg

12984276.th.jpg

75060946.th.jpg

33833457.th.jpg

Va salut!

Link către comentariu

Frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos .

Cati km are?

Link către comentariu

Hai ca la pret nu m-am gandit :icon_thumright:

8000 euroi

Link către comentariu

Frumoasa masina. S-o stapanesti sanatos si fara evenimente. De ce te gandesti sa dai folia jos? Vara e o binecuvantare la drum :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc la fel. Pai ce sa spun de folie, noroc de senzorii de parcare spate, pt ca altfel vizibilitate aproape nula noaptea la mersul inapoi. :flower: Nu sint adeptul foliei pe geamuri, dar asta imi place pt ca este foarte bine pusa, fara nici un fel de bula de aer sau de cuta. Nevasta-mea mi-a sugerat s-o dau jos. Dar cred c-o sa ma tin tare, nu ma iau eu dupa femeie. :icon_thumright:

Link către comentariu
andrei-ovidiu

Frumoasa foc masina si dotata...cum trage motoru?Cu consumul cum stai?

S-o stapanesti sanatos si s-o conduci cu placere... :(

Link către comentariu

Motorul trage bine, are putere la aproape orice turatie. Consumul deocamdata doar ce citesc pe BC, adica in jur de 6-6.5 consum mixt. Este o diferenta mare fata de ultima mea masina. Multumesc de urari, asemenea si tie! :beerchug:

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Multumesc si tie la fel. Incerc acu' sa-i maresc nr de kilometrii pe zapada asta, sa vedem daca reusesc. :lol:

Link către comentariu
andrei-ovidiu

Masina este aproape identica cu a mea dpdv al dotarilor, jantelor, foliei si culorii :(

Diferentele sunt cutia manuala la tine fata de cea tip-tronica la mine, anul de fabricatie mai bun al tau, oglinzile cu semnalizari la tine, pretul meu 7000, al tau 8000, distributie, ulei, anvelope toate noi la mine(asa ma luat-o), si xenon la mine :lol:

Poate ar trebui sa le punem la o intalnire daca la vara sau de 1 Mai vin prin C-ta ;)

In rest ce sa zic...o masina ft. buna la un pret bun pt. un an bun de fabricatie 2005 si cu km putini...

Te salut si numai bine...

Link către comentariu

Salutare.

Eu am vrut neaparat manuata, imi place sa fiu activ la volan, mai ales ca merg pe distante nu asa lungi zi de zi. La xenon o sa te "egalez" in curand, studiez oferta de pe forum inca, nu sint multumit cu lumina data de halogene, desi zic eu, sint reglate destul de bine, iar faurile nu au semne de oboseala. Te asteptam la mare! :)

Link către comentariu

frumos passatu :) sa il stapanesti sanatos fara incidente :D sistemul audio e standard ? daca nu ce are in plus fata de cel standard? :D

Link către comentariu
andrei-ovidiu

Daca ajung dau un semn...poate scoatem utilajele la o plimbare pe faleza :)

Nu zic ca-mi displacea manuala, dar daca am gasit masina la un pret ft bun si destul de dotata am zis sa nu ratex ocazia...consumul este ceva mai mare decat la tine...in rest ce sa zic, numai de bine...apropo, sa-mi zici te rog cat iti arata BC-ul in oras, ca idee...

Numai bine,

Link către comentariu

@emi arad cred ca e standard, pe mai mult passaturi pe care le-am vazut din acelasi an, 2005, era acelasi. Cred ca se numeste "delta audio system". Nu citeste mp3, doar cd audio. Salutari aradului, mi-am mancat ceva timp prin delegatii pe acolo. As mai manca o plescavita, pentru cunoscatori, sau o pizza buna la 5 colturi, dar pacat ca nu dadeau si bere...

@andrei ovidiu pe mine cutia hidramata m-a speriat din cauza eventualelor probleme, care dau destul de greu la buzunar. Consumul instant in oras 8.5-9. Ma streseaza si nu stau sa-l urmaresc, asa ca am dat displayul pe km ramasi. :Driver:

Salutari.

Link către comentariu
andrei-ovidiu

Cam cat preconizezi ca te duce distributia si filtrele?

Link către comentariu

pai uleiul + toate filtrele deja le-am schimbat la un service, cu piesele mele. Manopera 60 lei, piese 360 lei. Destul de bine, ma asteptam la mai mult. Am stat si langa ei, am vazut ce-au facut, le-am furat un pic din meserie. :(

Pt distributie, la alt service, cu oameni mai pregatiti mi-au facut o oferta de 1500 lei pt manopera plus piesele lor, cu tot cu pompa de apa si intinzatoarele pentru curele. Cred ca e ok, nici prea scump, dar nici suspect de ieftin. Inca nu m-am hotarat. (adica inca n-am bani)

Modificat de maxcady
Link către comentariu
andrei-ovidiu

Mai hai cu poze...interior, exterior, lumini, motor :(

Link către comentariu

Sa treaca zapada asta si dupe ce-i fac o toaleta revin cu mai multe poze. Promit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!