Jump to content

vw bora 1.9sdi negru mat

nemtzalau

Postare recomandată

Totusi, cred ca era mai mult decat necesar sa protejezi discurile de frana.

In rest, raman la parerea mea, si anume ca ar arata mult mai bine fara folie.

Toate bune!

Link către comentariu
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nemtzalau

36

• Mdx_is

8

• Circoloco

7

• zebrocksky

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

in primii 10 km vopseaua a sarit de pe discuri pe portinea unde apasa placutza de frana,iar dupa cateva zile le`am mai "curatat" putin pe deasutra si pe interior cu peria de sarma,acum nu mai au deloc vopsea pe ele.cred ca voi reveni la vopseaua originala pe la primavara.

Modificat de nemtzalau
Link către comentariu

Nu-ti scapa frana de la vopseaua ramasa? Le-as fi lasat nevopsite avand in vedere ca jantele sunt destul de pline si se vad fff putin. Ti-ai facut de lucru :)

Link către comentariu

frana ti`am zis in primii km este putin ciudata dar isi revine imediat,cu jantele astea pe 15 nu se vede mai nik,cu alea pe 17 in 6 spite se mai vedea ceva ceva dar in mers,ca sa se vada klumea trebuie ceva in 5spite gen santa monica sau ceva asemanator cu niste spite mai subtiri si neaparat pe 17.

Link către comentariu

Sa iti [ui niste capacele in mijlocul jantelor. Puteai sa vopsesti s jantele in negru mat. :( Lasai doar o linie subtire pe margini.

Link către comentariu
  • 1 month later...

frumoasa masina!nota 10.O vad mereu in campus Tudor V.Mereu am fost curios cum suna de cand am vazut "burlanul" pe spate!Numai bine! :Driver: :icon_thumright:

Link către comentariu
MasinaPoporului

@zebrocksky confunzi masina. Ea nu mai este in iasi de 1-2 luni. Si burlan, nu are nici un tips nimic, daca la asta te-ai referit.

Link către comentariu

ms ptr ajutor MasinaPoporului

@circoloco n'am mai pus poze cu farurile cum bat la perete ptr ca ti'am mai zis ca au urechiulele de reglare rupte si nu bat chiar klumea,plus ca pana la vara sunt plecat din tara si masina v'a sta cumintica in curte.

Link către comentariu

damn...Scuzele mele.Am confundat'o cu o alta Bora neagra,lucrata frumos la exterior,acum mi'am adus aminte,aia are numar XX XX GBY.Oricum frumos CYA'ul. :icon_thumright:

Modificat de zebrocksky
Link către comentariu
  • 1 month later...

Prietene te-am slabit de jante, abia astept sa te vad cu CH-uri pe 18". Vezi ca cinstea cu cico in Sundays Pub ramane viabila, sa ne masuram nitel in caluti putere poate ;) Toate cele bune prietene si sa ne vedem cu bine in vara.

Nu fiti rai, masina arata super, am vazut live si in direct si face toti banii.

Modificat de rockybt18
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut arata fff bine masina atata tot parerea mea niste jante gen oz dealea cu multe spite inchise la culoare si ar fi de milioane asta e parearea mea sa nu o iei in nume de rau

in rest arata super cu e negru mat....

noroc de ea si cat mai multi km

Link către comentariu
  • 1 month later...

Imi place foarte mult masina ta! Multi kmiii si bafta la modficare! :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 8 months later...

Nu vezi ce are scris la semnatura ? :))

Asteptam sa prezinte noua masina .

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!