Jump to content

vw bora 1.9sdi negru mat

nemtzalau

Postare recomandată

masina se comporta binisor...eu merg mai mult prin oras si ma impac bine cu ea,la drum lung ii cam obositoare da te obisnuiesti

Link către comentariu
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nemtzalau

36

• Mdx_is

8

• Circoloco

7

• zebrocksky

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

masina a mai primit 2 stergatoare noi bosch ca se anunta vremuri ploioase :P si am sa mai pun si o poza cu ea uda :D

Link către comentariu

Sa imi spui ce parere ai, ca vreau sa le schimb si eu ca acum imi ca da 'rateuri' pe geam,nu mi-l sterge complet. :)) A iesit de parca e negru lucios..

Link către comentariu

deci stergatoarele chiar merita ptr 32ron de la autocenter iasi isi fac treaba f bine(pacat ca o sa tina maxim 3luni dar asta e),am sa mai pun si niste poze mai "recente"ca tot am promis cand prind vreme buna sa fac 2-3poze

Link către comentariu

In prima poza, din postul 52, masina e umeda (banuiesc) si arata foarte bine. Parerea mea e ca ar arata cu mult mai bine daca ai expune vopseaua. Folia asta mata o face sa arate "stearsa".

Binenteles ca gusturile nu se discuta, e masina ta si faci ce vrei cu ea. :icon_thumright:

Toate bune!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ms ms dementor,stiu ca vrea jos jos, o sa urmeze in curand ori doar arcuri sport ori si arcuri si amortizoare,sa vedem cum stam cu banii luna asta.

Link către comentariu
www_ionut_ro

in postul #54, poza a 4-a, cauciucurile fata sunt atat de uzate sau au noroi pe ele? daca sunt uzate eu zic sa faci o investitie in cauciucuri, pare ca esti pe slick-uri :eek:

Link către comentariu

intradevar cauciucurile pe fatza sunt cam uzate si urmeaza si ele sa fie schimbate,mai au cam 2mm

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

masina a mai primit saptamana trecuta un filtru de aer nou si un filtru de motorina,plus ulei nou si filtru de ulei.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salut...foarte frumoasa masina...am avut ocazia sa o admir pe viu de 1 mai la iarba verde pe la secu...eram la cativa metrii de tine

Era frumos si golful acela care era langa tine...pacat ca a fost distrus in seara aceea:(

Link către comentariu

Intr-adevar o masina frumoasa,...dupa care intorci capul.Multi km CYA

Link către comentariu

multumesc baieti de aprecieri,@nick_n eu nu te`am vz atunci imi pare rau,daca aveai sticker cu vwforum probabil imi sareai in ochi :vaidecapulmeu: ,offtopic golfu ala negru care mai era cu noi este inca la reparat dar se repara,important e ca nu a patit nimeni nimic grav,@danu_s si masina ta arata bine cu timpu o folie o tripla si se schimba,intre timp masina mea a mai primit un kit de distributie nou,role inna si curea conti,pompa de apa hepu,un termostat nou(cel vechi era pe duca),si 2 cauciucuri noi pe fata dunlop,bafta la toata lumea si drumuri bune.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut

parerea mea e sa ii faci si un joey mod pt faruri , i-ar sta mult mai bine ;)

Felicitari pt ce i-ai facut pana acuma , merita de felicitat ( invidiat :)) )

Singurul "-" pe care il are este motorul ...dupa parerea mea este "puturos" un TDI era mult mai bun:)

Link către comentariu

ms ms vlad31,dar nu as face joey mod pt faruri ca imi este cam frica sa le desfac poate le stric si dupaia ma dau cu capu de pereti,mda motorul incepe sa ma dispere si pe mine de acuma,am pus masina la vanzare dar la ce preturi sunt acuma la masini prefer sa o pastrez asa cu motorul asta,bafta all

Link către comentariu

Frumoasa masina. Am vazut si eu faruri originale negre pe interior si arat foarte bine. Poate te hotarasti intr-o zi. :)

Ar merge niste stopuri negre cu LED. Sa ne spui cum lumineaza farurile.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

@rudolf.s farurile nu lumineaza cine stie ce,ma asteptam la mai mult de la ele,ori sunt becurile d2s care le`am pus eu slabe calitativ,si motorasele cu care au venit farurile sunt diferite fatza de motorasele originale,si nici pe alea nu am reusit sa le fac sa mearga farul in sus jos,referitor la stopuri inca mai studiez piata,ar cam trebui sa le schimb si eu de acuma :o

Link către comentariu

Cauta asa ceva de la DEPO...dau foarte bine pe negru si au un aspect OEM

post-16307-1282228586_thumb.jpg

Link către comentariu

faina de tot culoarea

te-am vazut ieri in trafic la iesirea din tg.neamt dar nu am mai apucat sa te flash-uiesc

numai bine si bafta la modificari :D

Link către comentariu

@circoloco si eu tot la modelul ala de stopuri ma gandeam...doar ca acuma tre sa schimb bucsele de la bascule...una dintre ele este rupta si face ca toti dracii,plus bielete antirului si bucsele de la bara stabilizatoare...doar stii cum e cu jante pe 17 si drumuri romanesti...dar dupaia sigur vor urma stopurile alea

@GL-17-SEP ms ms de aprecieri

Link către comentariu

Cand le vei pune, o sa ai nevoie si de un releu de tensiune montat pe plusul unui stop ca sa nu se aprinda martorul bujii in bord; asta datorita consumului mai mic pe care-l au ledurile fata de becurile normale. Eu am folosit un releu de la o alarma auto :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

nemtzalau masina e rupere..multi zic ca ar fi mers un tdi..asa e ..insa nu uita k sdi nu o sa iti crape niciodata...deja ma gandesc la fostu lupo sdi care are 250 k acum;)) si ink mere de rupe :)

Link către comentariu

ALEXIO ms ms si a ta e f frumoasa masina,poate ne vedem prin iasi prin octombrie

azi am schimbat la masina bucsele de la bascula(bucsa mare de la bascula era rupta),bucsele de la bara stabilizatoare si bieletele antiruliu care erau varza,acuma merge ca noua masina nu se mai aude nimic pe fata decat motoru

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumoasa bora.am vazuto deseori in metalurgie parcata ce pot sa iti urez cat mai multi km fara incidente neplacute

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

@phantomadark ms ms si bora ta arata super bine ne`am intalnit de vreo 2 ori prin trafic in iasi :)

intre timp am vopsit etrierii cu o vopsea oarecare rosie(din lipsa de ocupatie,nu stiu cat o sa tina,si nici nu am avut rabdare sa scot etrierii si placutele de frana sa le vopsesc ca la carte :) )

si

am renuntat momentan la jantele pe 17 si am pus un set nou pe 15 din aliaj oem(dupa cate m`am documentat eu pe net se numesc LAKESIDE si ar trebui sa fie brilliant chrome,dar a mele necesita o reconditionare in special cele de pe spate),scuzati calitatea pozelor,bafta all.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!