Jump to content

vw bora 1.9sdi negru mat

nemtzalau

Postare recomandată

carceacristian

Salutare baieti,

taticutu,sa-ti traiasca masina si sa te bucuri de ea.In alta ordine de idei,hai sa iti dau un sfat mare.Vezi cum faci cu filtru ala epurator,ca e posibil sa iti traga.ulei pe admisie si uite asa putin din uleiu din motor ajunge in capu pistonului si-l arde.Eu am "astupat" recicularea gazelor carter.Pur si simplu gazele carter,ies in atmosefera printr-un furtun(cu un mic filtru=pt a ajunge inapoi uleiul in chiulasa,implicit baie),tras din chiulasa si apoi lasat in jos(ca la dacii).Multa lume nu e de acord,cu asta...deh tre sa fim ecologisti.Pur si simplu acum,am consum de ulei 0,si admisia curata,fata de cum era inainte,plina de ulei(lucru verificat de mine,ca am desfacut-o).Daca vrei mai multe informatii stii cum sa vorbesti pe mine.

In rest...apa ,talpa si motorina :)

Modificat de carceacristian
Link către comentariu
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nemtzalau

36

• Mdx_is

8

• Circoloco

7

• zebrocksky

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

@redfighter "Engine swap, cu 1.9 TDI de 150 de cai" presupun ca asta ar insemna schimbarea motorului nu?am sa vad eu putin mai incolo cum scap la banutzi si poate poate...

@mdx_is cred ca xenonu meu ii cam trompeta dupa cum se observa

Link către comentariu

:) Daca nu ti sa ars nici un bec pana acum tot e bun. Am gasit si eu multe aftermarket destul de ieftine in jur de 2 mil. Am vazut mai multe tipuri de xenon pe diferite masini si difera culoarea si puterea de la firma la firma. Cel mai multumit am fost de un kit siemens si cred ca de asta am sa imi si comand,astept sa se faca putin frumos afara sa pot umbla :D app.ce consum scoti?

Link către comentariu

Din cate am auzit firma siemens nu produce xenoane, acesta fiind doar un nume scris aiurea pentru a atrage clientii. Daca s-ar strange 100 de persoane chinezii scriu si vwforum pe xenoane :beerchug: .

In rest masina din punctul meu de vedere arata foarte bine negru mat!o prinde excelent, sa aveti grija unul de celalalt :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

@Dementor : eu am zis ca am fost cel mai multumit dintre "aftermarket-uri". Nu am pretins ca si acestea sunt originale. Oricum acum aproape totul e 'made in china' so.. cine vrea xenon de la mama lui sa scoata macar 4-5sute de euro,pe putin. Asta din cunostintele mele. Sau cazul cele mai fericite sa achizitionezi faruri oem cu tot cu xenon :D pt bora modelul de america cel cu lupa

@nemtzalau : pai la consum nu ai de ce sa te plangi ,avand in vedere ca mergi cel mai des in oras. mie de vo 2 ani de cand sa aglomerat mai tare Iasul mi-a crescut pe la 7-7,5-8 consum [in oras,mers frumos]

Modificat de Mdx_is
Link către comentariu

@Mdx_is: nu ziceam in nume de rau ziceam doar ca sa stiti, si eu sunt constient de treaba cu "made in china" si restu preturilor, si chinezii stiu sa faca lucruri bune dar evident pretul este mai mare :icon_thumright:

Link către comentariu

saptamana asta am facut eu ce am facut...si am reusit sa sparg oglinda...mi`am mai bagat degetele pe acolo si am aflat ca am si incalzire in oglinzi cu toate ca oglinda care am spart`o nu era nici cu tenta albastra(ca cea din dreapta)si nu avea nici firele ptr caldura,mi`am dat comanda de oglinda cu incalzire si tenta albastra debea astept sa vina :))

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

nu am mai scris de mult pe aici,intre timp a venit oglinda heliomata la mine si o noua husa la schimbatorul de viteze cu rama cromata, si a venit si iepurasul la bora mea si i`a adus niste faruri oem pe care debea astept sa le pun.

Link către comentariu

farurile au fost aproape moca,5mil au costat,doar ca nu au si instalatia de xenon originala trebuie sa pun eu xenonul aftermarket

Link către comentariu

farurile sunt cumva de pe okaz.. ?erau unele exact ca acelea la pretul de 250lei ambele fara instalatia de xenon..sa imi zici cum se vede cu ele cu xenon after market..bafta

Link către comentariu

nu nu sunt farurile alea...nenea ala le vanduse si mai avea inca licitatia activa...si eu debea astept sa vad cum lumineaza:D

Link către comentariu

Da bine de tot folia asta negru mat pe ea. Sa ai parte de ea si de masina fara nici un incident rutier.

Link către comentariu

@mdx_is ai cumva AND la numar?ti`am vz masina pe la mine prin oras luni?

Link către comentariu

Dada am fost putin pe la manastiri :D eu nu te-am vazut, in schimb am vzt o alta bora crem f dragutza cu numere de cluj cred. Ai pus farurile pe masina sa vedem cum arata?

Link către comentariu

maine am sa incerc sa le pun...sa vad daca reusesc...pun si poze...

Link către comentariu

am reusit azi sa pun si farurile la masina...am crezut ca mor...de dimineatza de la 10 pana la 5jumate dupamiaza...bineinteles ca nici nu am apucat sa fac niste poze calumea ca a inceput sa ploua...saptamana asta urmeaza sa fac reglajele la faruri unu bate bine si unul bate la jumate de metru...

Link către comentariu

Nu ai idee cata lumea si le doreste ^_^. Sa le stapanesti sanatos. Nu uita ce am vb pe PM te rog :icon_thumright:

Edit: sa faci poze te rog la perete sa vedem cum imprastie lumina si daca poti pune masina paralele cu un zid sa vedem daca este delimitata zona luminata de cea neluminata (dunga aceea). MS

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

am sa fac poze sapt asta la perete ..doar ca am reusit sa rup o urechiusa de reglare cu tot cu tija aia si un far nu avea tija respectiva de reglat,oare se gasesc piesele alea separat pe la reprez?sa nu radeti de firele prinse in far dar am facut schema ca la faru de golf4,motorasele nu am reusit sa le fac sa mearga probabil merg doar cu autoleveling...am sa pun niste motorase de faruri normale astea lucrau incontinuu

Link către comentariu

Felicitari pentru faruri, totusi recomand sa schimbi becurile galbene de pozitie cu unele pe led ca sa fie la aceeasi culoare ca si xenon-ul(ia legatura cu Redfighter ca el te poate ajuta)

CUm se prezinta autocolantul si de cat timp il ai pana acum pe masina? Pune te rog mai multe poze cu masinuta sa o vedem cum arata curata si pozele facute ziua.

referitor la urechiusa aia care zici ca ai rupto trebuie sa demontezi farul si implicit sa demontezi si urechiusa aia ca sa vedem cum arata ca am impresia ca e un sistem ca la farurile stock de reglaj si poate te ajuta vreun coleg de pe forum cu asa ceva.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Auras fereritor la becurile din farurile mele oem sunt foarte scumpe nu mi`a venit sa cred ce preturi poate sa aiba un bec de pozitie h6w 15ron bucata hella(si au alt fel de soclu nu se potrivesc becuri de astea normale)si un bec pentru semnalizare h27w care este 28ron bucata,am sa schimb becurile alea de pozitie ca nici mie nu imi place culoarea aia de lumanare:D,autocolantul pe masina il am de 1an in februarie anu acesta a implinit 1an de cand ii pe masina si inca rezista,doar ca trebuie sa stai toata ziua cu apa pe masina ca se pune praful imediat pe ea si se face maro :P si se zgarie f usor atentie maxima cu el...,am si niste faruri oem cu bec h4 prin casa am sa ma uit maine sa vad daca se potriveste urechiusa aia care am rupt`o dar stiu ca am incercat sa iau dintr`un far de golf4 si nu a mers este diferit sistemul am impresia,iar cu pozele :D( si sambata si duminica si azi a plouat la mine dar cand o prind curata ii fac niste poze si eu klumea si le pun aici

@mdx_is ms ms

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!