Jump to content

vw bora 1.9sdi negru mat

nemtzalau

Postare recomandată

Salutare la toata lumea,in cele din urma m`am gandit sa imi prezint si eu masina mea,vw bora din 2001,motor 1.9sdi,culoare negru metalizat(acum este negru mat),ca dotari masina nu este cine stie ce...are ac,4geamuri electrice,volan in 3spite din piele,tapiterie textil,4airbaguri,jante din tabla pe 15de iarna si pe 17 de vara.....modificari care le`am adus pe parcurs masinii sunt:faruri cu angel eye sonar si xenon pe faza scurta,grila sport,folie pe geamuri...cam atat deocamdata...sunt in posesia masinii din 22decembrie2005 cand am cumparat`o si de atunci merg in fiecare zi cu ea si imi place maxim :icon_thumright: ,poze mai recente nu am deoarece este cam urat pe afara da voi pune niste poze din vara si din iarna cateva,orice pareri critici...idei noi sunt bine venite.

Link către comentariu
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nemtzalau

36

• Mdx_is

8

• Circoloco

7

• zebrocksky

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumoasa si facuta cu gust masina..

interesanta culoarea de mat...grija in continuare si drumuri bune iti urez

Link către comentariu

frumos arata negrul mat,o prinde de minune...pacat ca e sdi(spun asta fara a fi rautacios)

cat mai multi km cu ea si drum intins :cool:

Link către comentariu

frumoasa masina ... intrebare : cum se comporta cei 68 de caluti? intreb asta pentru ca masina este destul de grea ... cat mai km fara probleme ...

Link către comentariu

multumesc la toata lumea de aprecieri

@daniel...masina se comporta binisor...adik daca nu ai cine stie ce pretentii de la ea te descurci si cu 68 de cai...eu merg 90%in oras si sunt f multumit si de consum si de costuri de intretinere...

Modificat de nemtzalau
Link către comentariu

Simpla si frumoasa masina...este foliata sau vopsita negru mat si cat te-a dus afacerea?

Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

@ady09 la interior am uitat sa mentionez ca mai are tempomat din fabrica masina(momentan nu am poze cu interioru).

@dogy_10 jantele sunt modelul de pe audi tt facute de Ronal 7.5Jx17h2 et32 cu cauciucuri 225/45/17 pe care v`a trebui sa le cumpar ptr ca astea sunt varza.

@dreamer masina este foliata,toata afacerea m`a ajuns 10mil anu acesta in februarie a implinit 1an de cand este foliata,este mai avantajos cu folie deoarece daca se zgarie sau ceva o dai jos si pui alta...pe cand cu vopseaua este si mai scumpa si dureaza si mai mult.

Link către comentariu

Salut , frumoasa masina , cum se comporta folia dupa 1 an ?? S-a dezlipit , ceva?

Bafta . :P

Link către comentariu

Salutare,

Superba masina, imi plac mult jantele pe 17 .....arata foarte bine foliata mat:icon_thumright: , esti multumit de faruri ?

Multi km fara probleme , si sa ai parte numai de drumuri bune !

Felicitari pentru alegerea facuta ..Bora Rulzzz!!! :icon_thumright:

Link către comentariu

@TeoVw ms ms...folia nu s`a dezlipit se prezinta in stare buna dupa 1an de folosinta...doar ca trebuie sa ai mare grija de ea...toata ziua sa o speli sa fii f atent ca se zgarie f repede

@Zoly-Vw sincer nu prea sunt multumit de faruri...nu am reusit sa le reglez klumea nici acuma si nici nu am reusit sa pun motorase in ele nu au loc de pus motorase...vreau sa le schimb cu niste faruri tot angel de la fk parca alea care au faza scurta pe exterioru farului si faza lunga pe interior...da mai incolo oleak...

Modificat de nemtzalau
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

@circoloco cu suspensia nush ce sa fac...sa imi pun sa nu imi pun...ma mai gandesc...desi m`ar bate un gand...

Link către comentariu

habar nu ai cat te invidiez...NEGRU MAT...cat am visat eu sa imi fac masina asa, dar nu am apucat din pacate.

ai o masina tare frumoasa, felicitarile mele...referitor la faruri, pune-ti xenon pe faza scurta, in cazul in care nu ai, si ai sa vazi ca sunt ok, acelasi model am avut si eu, iar lumina de pozitie de deasupra angel eye-ului, am legat-o la semnalizare si am pus bec galben, da mai bine asa :(

merita sa pui suspensie, o sa arate mult mai bine, dar trebuie sa ai mare grija la borduri, linii de tramvai(eu mi-am lasat scutul pe o linie mai inalta), gropi si alte denivelari....

felicitari inca o data si cat mai multi km fara incidente rutiere sau probleme tehnice

LE: scuze acum am vazut ca ai xenon...incearca sa il schimbi, poate nu e bun xenonul.

Modificat de 2fast4you
Link către comentariu

Eu zic sa schimbi farul. Si eu am auzit ca cele FK cu pozitia pe exterior bat mai bine si sta si lupa aia calumea. La astea (am avut si eu) vezi rama aia metalica a lupei...f urat, zici ca se uita crucisi

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Frumos! ma bucur ca a mai aparut un SDI pe forum, ma simt foarte singur, toata lumea TDI in sus, TDI in jos :(. S-o stapanesti sanatos si la cat mai multi km (sunt sigur ca or sa fie multi - SDI nu moare).

Link către comentariu

vecine` :D

tractoras ca al tau,sau tot ai :icon_thumright:

frumos frumos,bravo! Cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Arata chiar foarte bine, si in legatura cu negrul mat se potriveste de minune. Despre faruri, pot sa iti zic ca cele tip fk bat chiar f bine, eu sunt fmultumit si nu am xenon pe faza scurta, dar in cel mai scurt timp voi pune,momentan inspectez piata :vaidecapulmeu: Tu ce xenon ai?

Link către comentariu

Mdx_is nu mai stiu exact ce scrie pe cutia de la xenon...da iti zic maine exact ce firma sunt...

Link către comentariu

Frumoasa masina, buna ideea cu engru mat. Daca te plcitisesti de cei 68 de ponei, poti sa faci Engine swap, cu 1.9 TDI de 150 de cai :) ti-l omologheaza, fiind aceeasi Capacitate cilindrica + norma de poluare. succes

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!