Jump to content

golfuletul meu frumos

diego2606

Postare recomandată

Salutare.De vreo 6 luni sunt mandrul proprietar al unui golf g5 argintiu trendline 1,6 fsi si acum ma gandesc sa ii mai fac alte modificari.Pana acum am reusit sa schimb casetofonul cu un mp3 player luat de pe un g5 gti,am vopsit bandourile si fusta argintii si am pus niste jante de audi a8 multi spokes (maine promit sa pun si niste poze).aici intervine problema mea pt as vrea sa pun bara fata si bara spate de gti(pragurile ma gandesc sa le pun prin vara) si as vrea sa fac asta fara sa ma coste prea multi bani.mai am leasing la masina 1 an de zile pt ca am preluat leasingul si ma gandesc sa fac o misculatie cu casco.am un prieten care are service si as vrea sa stiu cateva lucruri:

1) cum reusesc sa sparg ambele bari ca sa nu dau de banuit la asigurari in momentul in care vin sa faca pozele pt dosar ca sa pot sa comand in loc de barile normale unele de gti?

2)daca cineva a facut treaba asta as vrea sa stiu cat m-ar costa in plus?stiu ca barile pe original de gti costa ceva banuti

3)exista si bari de gti si aftermarket?daca da cam de unde le-as putea comanda?

Link către comentariu

diego nu cred ca ai gasit forumul potrivit pt posta astfel de intrebari si sunt sigur ca ai sa primesti warn!! pe vwforum nu sunt permise astfel de discutii, ai face bine sa recitesti regulamentul! bafta cu proiectul!

Modificat de Paul_VW
Link către comentariu

nici n-ai luat-o bine si deja i-ai pus gand rau :icon_thumright: ?

nu stiu daca o sa-ti mearga cu ambele bari din prima, fa-le pe rand...(imaginatie sa ai ;) )

pe spate eu as pune bara de r32,iar pe fata as pune cea de gt

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Sau, daca asa se pune problema, poti sa le iei direct de pe un GTI parcat undeva - fie in fata casei fie in paracre la hypermarket. Cand iese omul de la cumparaturi sau din casa isi gaseste masina cu bari normale si tu te faci cu 2 bari de GTI.

De ce sa furi doar o parte cand poti sa furi tot? Doar esti baiat descurcaret...

Cu casetofonul vad ca te-ai descurcat rapid.. Ne spui si noua cum l-ai luat? Ai spart geamult GTI-ului sau ai lucrat mai fin si ai deschis usa cumva ? :)

Si Audi-ul ala de pe care is jantele l-ai lasat pe sticle de lapte sau pe caramizi?

Modificat de r&d
Link către comentariu

Eventual incearca sa intrii cu el intr-un gard de preferabil din beton sau intr-un stalp si cat despre spate sunt niste chestii care nu te lasa sa parchezi pe trotuar ar trebuii sa reusesti si la asigurari daca te ia la intrebari sa le spui ca a fost un accident dar ai mare grija si bafta :somnmare:

Link către comentariu

daca nu ai avut originale nu ti le deconteaza asiguarile doar piesele din dotarea initiala.Tine de pret.

Link către comentariu

domnule r&d eu am auzit ca acest forum e un forum de baieti seriosi si de la care ai ce sa inveti pt ca sunt proprietari de g5 mai vechi ca mine si ceream sfatul lor,dar daca tu crezi ca asa se raspunde la o problema atunci iti multumesc,dar tineti parerile pt tine.un prieten de al meu are gti si el si-a cumparat navigatie si am cumparat mp3 playerul de la el de la el,iar jantele le-am cumparat pt ca imi plac cum vin si pe un hatchback.as fi cumparat si kitul de gti (el si-a pus de r32 cu tot cu evacuari cu toate nebuniile) asa ca celor care chiar imi dau niste sfaturi de urmat le multumesc si astept in continuare si alte pareti.multumesc frumos

Link către comentariu
...ma gandesc sa fac o misculatie cu casco...

domnule r&d eu am auzit ca acest forum e un forum de baieti seriosi ...

Deci vrei lucruri serioase sau vrei sa faci misculatii?

Link către comentariu

domnule r&d am un prieten care are service si in loc sa imi comande bari originale de g5 imi comanda bari originale de gti si platesc eu diferenta.ce e asa de greu?asta inteleg eu prin misculatie.e atat de greu de inteles?trebuie sa fac un filmulet ca sa intelegti si dumneavoastra?ce ati fi vrut sa zic in loc de misculatie?frauda?suna mai bine asa?cata ignoranta la unii oameni.oricum dumneavoastra aveti grija ca maine poimaine nu o sa mai aveti de unde sa procurati piese pt volvo si o sa va luati de mana cu detinatorii de pontiac,saturn,hummer

Link către comentariu

De ce sa mai platesti din banii tai munciti? Pai eu nu asta iti spuneam mai sus? De ce sa platesti o diferenta cand poti sa furi tot? Spor...

Sa ne anunti cand reusesti ceva, eventual pune poze sa se vada numarul masinii si spune-ne si societatea de asigurari pe care ai reusit sa o furi. Nu de alta, dar mai faci un ban "cinsitit" de la amaratii aia ca mine care nu mai gasesc piese si vor sa incaseze dauna totala de la asigurator. O misculatie mica, ca trebuie scoala multa la asta si nu toti ne pricepem :icon_thumright: ...

Link către comentariu

propun sa trecem la lucruri care tin de acest topic,lucruri interesante :)

btw,carligul de tractat de pe logan(cel din spate) cam face ravagii,tatalui meu i-a gaurit si nr cat si bara.poate ai vreun prieten ''binevoitor''

ca sa-ti schimbe o bara,aceasta trebuie sa fie gaurita

o alta solutie ar fi sa cauti bara fata/spate pe alte forumuri(4tuning de ex),acolo am vazut si pt leonul meu.

cele pe care le ai tu ,le pui de rezerva

Link către comentariu

sincer parerea mea despre unele masini ce preiau diferite look-uri nu e chiar una buna...de pilda G5-ul tau vrei sa-l ''faci'' GTI...care-i farmecul??? daca el e de fapt 1.6...sau crezi ca o sa intervina Placebo si o sa ai impresia ca ai mai multi cai?? eu zic ca nu are rost.Daca tot vrei alta bara fata/spate pur si simplu comanda una tuning, dar fara vreo rezonanta anume...si sa nu ma intelegi gresit..nu ca nu ar arata bine sau as fi invidios, dar pe bune vrei sa-ti minti propria masina? cat despre invarteala ta cu casco iti spun 100% ca nu e chiar simplu , mai ales in ultima vreme cand is din ce in ce mai dese ''accidentele'' astea. multa bafta oricum....si pozeeeee

Link către comentariu

cine ma ajuta si pe mine?cum pun poze cu masina mea :D ? am facut cont pe image shack,dar nu stiu cum sa le pun .help me please.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!