Jump to content

golfu meu V

nea ew

Postare recomandată

Va prezint golf-ul meu care il am de 2 ani ... am achizitionat-o din Viesburg (Germany) fara nici un fel de zgarietura

cand am cumparat-o era stock cu urmatoarele:

73000km

6 trepte 1.9 tdi 105 cp

pilot automat

esp asr abs etc.

cauciucuri vara pe jante magma 15"

cauciucuri iarna pe jante tabla 15"

computer de bord plus

scaune incalzite

scaunele si banchetele albatru cu gri

full electric

Cam asa era acu 2 ani iar in prezent am adaugat folie fata 20% spate 80% jante oz canyon 17" si cam atat :ceuameni:

acu vreo 4-5 saptamani am lovit-o usurel in aripa si bara si pana acu 1-2 saptamani vroiam sa o vand ...am refuzat niste oferte si m-am gandit mai bine sa o iau de la capat sa o aranjez pana la vara... si urmeaza:

1.Reparatia masinii + bandouri si manere

2.Praguri GTI care am sa le las in culoarea normala de plastic deoarece mi se pare ca uneste fustele fata spate superb

3.Faruri dayline black cu ploape si xenon(ori de carbon dar nu as avea cu ce sa le asortez ori in culoarea caroseriei)

4.As dori jantele mele pe 18 dar nu se gasesc ori sa le schimb cu oz ultraleggera

5.Sa o las jos vreo 10-15 cm

6.Vreau sa achizitionez o plafoniera w8 dar sunt in dubii ca nu stiu exact care e treaba ca la mine sus nu mi se aprinde cu rosu nici un buton si nici in spate

7.Achizitionare navigatie+cotiera

Usor usor sa vedem cum stau si cu buzunarul si am sa incep usor usor ...cum o sa fie ceva nou hop si poza, termenul ar fi pana in vara iar deocamdata am sa o bag la vopsit si o sa trebuiasca sa vin cu bandourile si manerele scoase ( sper sa ma descurc la demontat ...astept ajutor si din partea voastra)

ps.acestea sunt farurile care doresc sa le achizitionez dupa vopsit +jantele .

post-50627-1267921806_thumb.jpg

post-50627-1267921813_thumb.jpg

post-50627-1267922225_thumb.jpg

post-50627-1267922308_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Aproape ca a mea. Niste dotari in + / - . Jantele dau bine pe ea, dar plange dupa suspensie ca e cam cocotata :Driver: (10-15cm nu cred ca ai cum :D , doar daca o pui pe burta fara roti :ceuameni: ).

Din ce an e?

Cat mai multi km cu ea si spor la reparat/modificat :)

Link către comentariu

Ms la fel si asa e ... cu lasatu jos sar putea sa exagerez un pic :ceuameni: am sa o las jos mai incolo cat sa dea mai bine eventual dupa ce mi-as schimba rotile deocamdata nu stiu cand le-as vinde pe aceastea

Modificat de Aditu
Link către comentariu

msms la fel si mie mi-a placut culoarea de cand am luat-o sper sa dea bine cu bandourile vopsite...mai atasez niste poze

post-50627-1267923399_thumb.jpg

post-50627-1267923422_thumb.jpg

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Frumusica, iar ca si recomandari ar sa iei praguri din acelea date in primer si sa le vopsesti, mai ales ca vrei sa vopsesti manere si bandourile.

Referitor la plafoniera W8 cu lumini ambientale poti sa o iei de la reprezentanta si costa undeva la 100-150 lei maxim, se monteaza plug&play direct cu mufa care o ai tu si nu mai trebuie tras nici un fir nimic si o sa se aprinda si butoanele si ledurile alea 2 ambientale(uita-te in topicul de la mine din semnatura si ai sa vezi care e treaba cu plafoniera de pe vremea cand aveam Golf 5, acum nu mai este si imi pare sincer rau, vezi poate te mai inspira cate ceva de prin topicul ala)

Spor la modificari si cat mai multi km fara evenimente, a si sa nu uit referitor la jante nu face greseala sa treci la 18 ca si cu 17 e nasol la cat de mult s-a stricat asfaltul.

Link către comentariu

nu vreau sa te zgarii pe ochi dar imi pare rau de ce masina ai avut ... si eu dupa ce o sa o aranjez dupa gustul meu cred ca numai o urgenta m-ar convinge sa o vand

ps.in leg cu pragurile nu vreau sa le vopsesc deoarece mi se pare ca uneste fustele superb...ca in poza

post-50627-1268056852_thumb.jpg

post-50627-1268057014_thumb.jpg

post-50627-1268057018_thumb.jpg

Modificat de Aditu
Link către comentariu

De unit le unsete dar crede-ma ca vopsirea prelungirilor fata+spate, a pragurilor si a bandourilor nu se compara. Una e sa fie clean, toata aceeasi culoare, decat asa. Parere mea... te poti uita la masina mea pe prima pagina si pe ultimele si o sa vezi diferenta. Sau roaga pe cineva sa-ti faca un virtual tuning si o sa vezi cum i-ar sta

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Asha este,eu unul zic ca ar da mai bine sa le vopsesti in culoarea masini si atunci o sa arata sooper,si eu astept sa se incalzeasca si o sa le vopsesc!dar nah opiniile difera!!

Link către comentariu

va multumesc ... deocamdata zilele astea o sa fac prelungirea de capota si aripi iar in viitor sper sa fie buget pt bara fata si spate

asa o sa fie capota si aripile iar barile mai incolo ... poate la vara

post-50627-1268753988_thumb.jpg

post-50627-1268753996_thumb.jpg

post-50627-1268754004_thumb.jpg

post-50627-1268753988_thumb.jpg

post-50627-1268753996_thumb.jpg

post-50627-1268754004_thumb.jpg

Link către comentariu

Super faine atat bara fata cat si cea spate. Sper sa le poti lua.

Sanatate si spor la modificat.

Link către comentariu

ieri am achizitionat jantele identice pe 18 asa cum mi-as fi dorit dar nu credeam ca am sa gasesc si de aceea speram pt ultraleggera ,bine ca am gasit ce mi-am dorit cel mai mult :tomato:

Link către comentariu

o sa pun si poze dupa ce o spal dupa ploaie acuma... mai nou renunt la faruri pt ca necesita bixenon (ca eu as fi vrut xenon neaparat pt acelea) si ma costa cat dau pe faruri deci...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Poze noi ... xxxx

post-50627-1271093058_thumb.jpg

post-50627-1271093181_thumb.jpg

post-50627-1271093223_thumb.jpg

Modificat de dudu
Aici nu este arie de vanzari! Rog respecta Regulamentul! Mersi
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!