Jump to content

seat leon 1,8t

mihai20

Postare recomandată

da, am mai schimbat o data acum 10000 km rulmentul pe stanga.

si tot ala a cedat, nu stiu de ce, capul meu ar zice ca cel de pe dreapta e mai solicitat, probabil a fost el cu probleme.

daca e cineva interesat , pentru 2-3 saptamani masina e de vanzare cu 27000 RON

Modificat de mihai20
Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mihai20

42

• Bogdan_wrc

6

• Roger

5

• S I M A

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

din moment ce nu am dat masina, am luat cauciucuri de iarna sa fiu in regula. matador la 314 lei , bine ca am apucat sa le iau acum sub 350 nu mai sunt decat chinezarii

daaaar am reusit si o aventura mai neplacuta , am lovit o bordura , si m-am ales cu fuzeta indoita, janta , si rulmentul :(

o intrebare pentru cei mai priceputi : cu VAG-com se poate seta abs-ul sau esp-ul sa fie mai permisive , sa intre mai tarziu ?

e cam mare diferenta intre cum intra cu cauciucuri 225/17 de vara si 205/16 de iarna, si as vrea sa intre mai tarziu

Link către comentariu

Nu ai optiuni. Aceasi problema o am si eu. Cu cauciucuri de iarna pe zapada, daca e si deal nu opt accelera nici cum peste 20-30km/h ca imi intra ESP-ul...

Link către comentariu

Cumpara un rulment bun gen FAG sau SKF daca nu vrei sa ii schimbi din 10 in 10 mii.Asa am patit si eu,un rulment prost m-a tinut 18.000 pe spate.

Link către comentariu

asa e , pentru esp este buton si il folosesc intensiv, de fiecare data cand ma urc in masina si nu ploua sau ninge.....dar parca si la abs as prefera sa ma lase mai mult in pace ;), si nici de tot nu l-as scoate pe ala, ca e util pe udatura/zapada/praf, am mers cateva zile fara si e ok pe asfalt curat, dar pe ud devine prea palpitant

@hudrea.....ai dreptate, nici nu puteam sa am mari pretentii la 100 ron de la rulmentul ala.

Modificat de mihai20
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

a masurat cineva distanta de franare de la 100 ?

am facut cateva masuratori si am scos 40-42m .... e ok ?

maine imi montez cauciucurile de iarna si pe fata , noroc ca atunci cand am lovit bordura aveam cauciucuri de vara pe fata....oricum nu a patit nimic cauciucul doar janta s-a indoit , dar poate cele de iarna ar fi fost mai sensibile la socuri si imi parea rau de ele .

asteptam prima zapada :) sa ne bucuram ca s-a dat legea cu cauciucuri de iarna si nu le-am luat degeabapost-64712-0-87444700-1320595520_thumb.j

si am facut si short-shifter la masina http://www.forgemotorsport.com/content.asp?inc=product&cat=260301&product=FMVWQS dupa modelul forge :)

se simte foarte scurta cursa, practic s-a injumatatit, si da si o senzatie de precizie mai mare. o modificare ieftina dar de efect.

a durat vreo 2 ore la un strungar foarte priceput care a masurat de 10 ori si a facut o treaba foarte buna. in plus pot reveni oricand vreau la cursa initiala a scihmbatorului

initial am vrut sa micsorez si miscarea laterala, dar dupa ce am simtit cum intra si cat de scurta e miscarea sus-jos, nu am mai umblat si la laterala, pentru ca ar deveni greu de nimerit treapta potrivita

Link către comentariu
  • 1 month later...

Lol, si eu cand am montat shifterul de la forge ma gandeam sa-l "adaptez" si pe cel original, se pare ca mi-ai luat-o inainte. Si eu l-am reglat cam la 70% din cursa, la 90% era nasol (sau nu ma puteam obisnui eu), aveam senzatia tot timpul ca n-a intrat in viteza asa scurta era cursa. Plus ca, la 90%, era simtitor mai greu de schimbat (banuiesc din cauza scurtarii parghiei).

Link către comentariu

ms iulian :) , sper ca ai gasit si lucruri utile pe la mine

@jmf

si la mine se simte mai greu, dar e ok m-am obisnuit dupa cateva zile....cred ca am redus cam jumatate din cursa.

o sa micsorez si cursa stanga-dreapta, dar cu mai putin, altfel devine loterie schimbatul vitezelor rapid :(

Modificat de mihai20
Link către comentariu

Dapz am gasit bine bine . Imi place ca ai plecat de jos si te-ai documentat . La inceput e mai greu asta e .... PCV DV PLM... :)))

Am comandat becuri de pozitie galbene ca ale tale folie pe proiectoare am deja . Sper sa nu se ia garda de mine si nr de ct.

Modificat de iulianr26
Link către comentariu
  • 9 months later...

Salut.As dorii sa imi fac tapiseria cu margine rosie cum am mai vazut cateva dintre proiectele tale.Cum putem sa facem?0761696025-Nicu(Seat Toledo 1M).Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!