Jump to content

Albastrica Passat Variant B5.5, 2001, 1.9 TDI, 131 CP

bionic

Postare recomandată

E primul meu Passat, inainte am avut un Golf2 (ce masina, dom'le!) si un Audi A6 din '95. Masina este cu climatronic,pachet crom,volan si schimbator imbracate in piele,tempomat.Din pacate nu am jante aluminiu si cotiera fata si le visez pe ambele.Sper sa le gasesc in viitorul apropiat, poate si cu ajutorul colegilor de pe Forum.Am luat-o cu 161 mii kilometri la bord (cel putin asa pretindea persoana de la care am luat-o) insa niste cunoscatori in domeniu mi-au spus ca are, saraca ,mult mai mult de atat.Si totusi e o masina buna, puternica si excelenta pentru concedii.Deja am fost prin tara si s-a comportat admirabil chiar si pe Transfagarasan.Cam atat deocamdata,scuze daca am spus prea multe,dar precum vedeti sunt nou pe Forum si sunt incantat de el fiindca deja am invatat o groaza de chestii utile despre masina.Multa sanatate!

Link către comentariu

sa o porti sanatos domnule... orikm nuh prea inteleg cu de a venit fara cotiera.pt ca varianta cu crom,tempomat si volanul si schimbator in piele...probabil a vandut-o sau cine stie:-?? sau poate ca cel care a avut-o de noua i s-a parut incofortabila.altceva nuh pot sa spun.pentru ca scuza"nuh a mai avut bani si de cotiera" este cam penibila:))...asteptam poze cu noua ta "mandra" si un pret.Cat a costat:D...inca odata sa o porti sanatos si sa dea Dumnezeu sa nu ai parte de accidente.

Link către comentariu

Multumesc pentru interesul manifestat pentru anunt! nu ma asteptam la reactii asa de rapide.Deci: masinuta a costat 6000 euro; mie mi s-a parut un pret rezonabil. Fotografii voi face maine (daca vremea o va permite!) si sper sa reusesc sa postez cateva. Lipsa cotierei m-a intristat si pe mine, este foarte probabil, asa cum colegul a remarcat, sa fi avut in dotarea originala insa unul dintre proprietarii ulteriori sa o fi vandut considerand-o o anexa inutila.Eu unul sunt in cautarea unei cotiere de ceva vreme, dar este foarte greu de gasit.Am gasit ceva original, insa pentru masini aduse din Anglia, cu volan pe partea dreapta, si nu prea se potriveste.Ce sa zic, multumesc pentru urarile de bine, si ma bucur ca am descoperit Forum-ul.E ca o mare familie, si e foarte placut sa faci parte din ea.Sanatate maximala!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!