Jump to content

VENTOSU MEU

Pitzy_PTY

Postare recomandată

masinuta a primit o evacuare sport de inox remus dubla cu un sunet demential de frumos si momentan masinuta se afla la vopsit ....vrezin cu poze :)

Link către comentariu
george_dmg45

nu va suparati ,ma puteti ajuta si pe mine cu un cod pentru bobina de electromotor? va rog mult !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

poze din stadiul reconditionari 2gshlhf.jpg153324n.jpg2vn126h.jpg

Modificat de Pitzy_PTY
Link către comentariu
  • 1 month later...

imi cer scuze de intarziere dar astazi miam amintit si de forum si mam gandit sa va arat ce treaba am facut la masinuta2pzfvbk.jpgimpaqf.jpg2ihmsgi.jpgip8ion.jpg241tcmt.jpg

Modificat de Pitzy_PTY
Link către comentariu

Marfa! :D ...soo gangsta & street

Maxim pentru Neoane :)

De la mine toate cele bune.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

se apropie vremea rea as dori sa trec masina pe suspensie normala de preferinta de VR6 care ma poate ajuta cu asa ceva contact la id piturca_16bv

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

am facut rost si de suspensie normala intr-o stare exceptionala astept momentu montari o data cu prima ninsoare si vine si setul de roti de iarna,pt a trece cat mai comod aceasta iarna grea :D

Link către comentariu

DA mam hotarat so vand deoarce am gasit la un prieten o skoda octavia 1.8 turbo din 2001 si chiar mia placuta masina

Link către comentariu
  • 1 month later...

am decis sa nu o mai vand deci modificarile vor continua.... un nou proiect antifonarea masini pt o claritate cat mai buna pentru muzica:D

Link către comentariu

imi place stilul masinii , zic eu ca e o imbinare intre german look si oem style....succes cu ea in continuare ! am o curiozitate, jantele sunt pe 15 sau 16 ?

Link către comentariu

Tare Ventosu icon_thumright.gif.Facut cu bun gust ,ce nu-mi place la ea , sunt neoanele de sub masina.Pe spate nu ai sport ?Si inca ceva ,tu iarna pui suspensie stoc si vara sport sa inteleg?Cam costisitor ,daca nu faci tu operatiunea asta :)Am vazut ca vrei sa-ti retapitezi interiorul,operatiune pe care vreau sa o fac si eu la inceputul anului viitor.In piele sau textil?Ma intereseaza texti cat ar costa operatiunea ,daca afli ceva ,anunta-ma ;).Sarbatori fericite si spor la treaba in continuare !

Link către comentariu

am ajuns si eu la concluzia de a renunta la neoane doarce le aprindeam doar la anumite everimente si nu mai suportam sa ma incurce pe dedesupt,pe spate tot soprt e dar o am putin mai sus (mai pun cate ceva prin portbagaj)e si mai moale:D,da iarna o trec pe suspensie stoc deoarece asfaltu nu e cum as dori eu sa fie iarna,in legatura cu interioru as dori piele pe margine textil pe mijloc si pretul ar fi undeva la 300euro la un meserias tapiter....in rest ce sa zic mersi mult de urari si tie la fel si la restu LA MULTI ANI!!!!

Modificat de Pitzy_PTY
Link către comentariu
  • 1 year later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!