Jump to content

VENTOSU MEU

Pitzy_PTY

Postare recomandată

VW VENTO 1.8 GLX 66kw(ABS),un mic bolid din 1995 (cu 188 de mii km). De cand a ajuns pe manuta mea a suferit niste operati estetice pentru al remarca mai usor si unica cat de cat,pe parcursu anului asta i se vor adauga noi accesori:gemuri electrice,o toba sport,grila sport cu pleoapa dintro bucata,xenon pe toate fazele si retapitat interiorul......astept pareri despre masina cat si despre culoarea masini (ma bate gandu so fac negru mat:D),chiar si alte sfaturi sunt bine venite...img0060tx.jpgimg0064dm.jpgimg0069dr.jpgimg0062m.jpgimg0068e.jpg13012010796.jpg

Modificat de Pitzy_PTY
Link către comentariu

Cu modificarile astea subtile arata enorm de bine!ai mai putea pune niste poze care sa incante ochiul, in rest succes in indeplinirea planurilor!

Link către comentariu

sa o conduci cu placere cat mai multi km si pt varsta ei arata ffff bine.sunt masini mai noi care nu se prezinta asa bine.cum de te-ai ales cu'buba" din aripa? :D

Link către comentariu

asa am cumparato si din cauza vopselei originale pe masina mam hotarat sa nu o repar pana nu ii dau un strat toata masina rugina inca nu sia facut aparitia in locu respectiv deci nu e graba

Link către comentariu

Cred ca i-ar sta bine negru mat... o poti colanta, nu e neapart nevoie s-o vopsesti :D e mult mai ieftin.

In rest numai drumuri bune si km multi!

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Subtil si frumos...Cat despre negru mat , parerea mea e ca sunt deja muuulte masini vopsite sau colantate asa...cum vrei si tu,cred ca ar da bine.

Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Tatal masinii mele :D. Sa o stapanesti sanatos, imi place ca e subtil facuta :icon_thumleft:. referitor la negru mat, e plin pe starzi de masini mate iar negrul mat este frumos cand e curat curat, cum s-a stropit putin imediat iese in evidenta.

Link către comentariu

Bravo,ma bucur ca ti-ai facut topic aici,succes mai departe :icon_thumright:

Link către comentariu

arata belea mai ales cu jantele alea 9J, ma bate si pe mine gandu sa-i pun la golfu meu o fata de vento :X. bafta la cat mai multi km.

Link către comentariu
  • 1 month later...

193x4i.jpg23w34gg.jpg2ups38h.jpg15wjl80.jpgknlhx.jpg14v3foo.jpg15eu1i1.jpg

POZE NOI CU ALTE MODIFICARI ADUSE MASINI

Modificat de Pitzy_PTY
Link către comentariu

Ti-ai pus lupe in far vrei sa spui a?! :D Imi place, cu exceptia neonului de sub bara. Not a Japan Drifting Car !!!

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

nu sunt lupe sunt doar niste poziti foarte puternice :D) si neoanele sunt facute pe gustul meu de manuta mea am muncit foarte mult si de rezultat sunt foarte multumit

Modificat de Pitzy_PTY
Link către comentariu

Superba masina, te-au costat mult modificarile? Cum e intretinerea la masina asta? Ma bate si pe mine gandul sa imi iau un Vento, dar pe diesel ca nu am atatia bani de benzina :D

Link către comentariu
Publicat (modificat)

am mers cat mai mult pe original si pe lucruri facute cum trebuie ,cand cauti perfectiunea costa nitel mai mult dar nu de speriat,in legatura cu intretinerea masini sunt foarte multumit fiabila,incapatoare si ieftin la intretinere ,la benzina nu rupe daca ai o talpa de om normal si motoarele sunt simple si au o durata de viata foarte mare .....si CONCLUZIA MEA au fost masinii reusite bafta la achizitionare

Modificat de Pitzy_PTY
Link către comentariu

O terminatie la toba ar mai trebui. In rest e ok estetic.

Link către comentariu
Publicat (modificat)
2vxrf5v.jpg2112qmw.jpg243ns42.jpg123wdp3.jpg687apw.jpg Modificat de Pitzy_PTY
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

IN 2009 cu unele mici modificari aduse masini

51wzs3.jpg29wmob7.jpg

IN 2010 starea actuala a masini ......modificarile vor continua :icon_cool: dar si :icon_thumright:

dqplz.jpg2qcp6bp.jpg

Link către comentariu

Se vede intr-una din pozele de pe pagina anterioara umbra stalpului in parbriz si mi-a dat o idee ptr masina ta...de ce nu lasi decat un stergator de parbriz pe mijloc? :cool:

Link către comentariu

decamdata nu mam gandit la treaba asta dar cand o sa prind ocazia poate am so pun si in aplicare ...........tanks de sfat sunt bine venite orcare

Link către comentariu
  • 1 month later...

O masina frumoasa. Imi place bordul, culoarea, jantele cu buza, de fapt toata masina arata bine.

Nu imi place evacuarea aia ruginita si neoanele de sub masina

Sa o conduci cu placere!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!