Jump to content

Golf 3 combi 1.8I

lupalb

Postare recomandată

Masinuta mea.

Povestea ei a inceput asa cum probabil incepe la multa lume... am primit masina cadou, si mi-a placut de la inceput, fiind masina de "familie".

Intre timp am inceput pas cu pas sa ma uit pe internet si am observat ca nu exista prea multe combi-uri modificate in Romania, asa ca m-am gandit ca as putea sa o stilizez putin.

Primul lucru facut, am schimbat lumina la bord de la verdele acela sters la un rosu-albastru gen golf 4 (desi ideea a fost principal rosu, mai putin albastru).

Astfel s-a intrevazut ideea la aceasta masina, adica o tematica de rosu+negru. Au aparut neoanele sub bord si sub scaune.

Apoi a urmat evacuarea, gandindu-ma ca pe un motor 1.8 nu are cum sa se auda urat.

Urmatorul pas a fost pe partea de audio, cumparand o statie sony xplod de 200 W si un subwoofer, plus casetofon jvc si 4 boxe sony xplod.

Bineinteles ca subwooferul nu a rezistat decat 3 luni si l-am ars, asa ca circa 1 an am mers fara... studentia nu este platita atat de bine.

A urmat apoi o mica tamponare, fapt ce mi-a permis sa schimb mai multe piese la masina cum ar fi: faruri cu angel eyes, pleoape, grila fara semn, capota noua si daca tot a trebuit dusa la vopsit am luat un set de jante pe 15 si le-am vopsit si pe ele.A urmat folie pe geamurile din spate, urmand sa pun si pe luneta (trebuia sa ma conving ca se poate si cu asa ceva) Ultima achizitie a fost un subwoofer blaupunkt de 300 W sa fiu sigur ca nu se mai arde.

Urmatorul pas au fost niste suspensii sport...dupa care bineinteles ca sa dea bine am vopsit si etrierii in rosu.

Ce a urmat... am schimbat luminile la angel eyes in rosu, urmand ca dupa ce ma plictisesc sa le pun in alb.

Pozele sunt facute cam aiurea, dar sper sa se inteleaga ceva....

prima poza: cum arata masina stock.

a 2 a poza : interiorul schimbat

Urmatorul set de poze :)

In prima poza: lasata garda la sol cu 40 mm.

In poze se pot vedea etrierii

........

...................

Ultima poza contine varianta finala (cel putin la momentul postarii acestui topic).

post-25258-1267772740_thumb.jpg

post-25258-1267772817_thumb.jpg

post-25258-1267773230_thumb.jpg

post-25258-1267773368_thumb.jpg

post-25258-1267773437_thumb.jpg

post-25258-1267773614_thumb.jpg

post-25258-1267773639_thumb.jpg

post-25258-1267773673_thumb.jpg

post-25258-1267774104_thumb.jpg

Link către comentariu

salutare domnu si bun venit pe vwforum. ma bucur ca iti prezinti masinuta. vad ca nu te lasi si mergi mai departe cu proiectul. ma bucur ca am reusit sa contribui la masinuta ta. app stergatoarele mai functioneaza? totul e ok?

Modificat de electrobeat85
Link către comentariu

Frumoasa masina ta,arata ok,cu exceptia jantelor...parca tinde sa fie prea mult negru,parerea mea e ca aratau mai bine stock,dar trebuie sa iti placa tie...normal :)

Sa o stapanesti sanatos in continuare,numai bine.

Link către comentariu

Pai jantele vor fi revopsite , sa vedem cand imi fac timp, vor fi tot negre la interior, dar cu buza rosie.... si imi caut cauciuc de ala special, sa aiba dunga rosie pe el... sper sa gasesc pe undeva.

Daca stiti cumva unde gasesc vopsea sa mearga pe cauciuc, dati de veste, ca vreau si eu.

@ electrobeat: da domnu, merg perfect, era un fir iesit cred...

Acu caut sa schimb sistemu`, sa pun un singur stergator pe fata.... daca stiti sistemu` , cum sa il fac, aruncati o vorba...

Planuri ar cam tot fi...

Modificat de taz21
Nu mai da quote la mesajul anterior
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!