Jump to content

Audi A4 B8

AdCrys

Postare recomandată

Desi este a 3a masina din grupul VAG parcata in garaj, este prima prezentata aici: (Bora 1.9 TDI, 110 CP, 2002 ** Passat 2.0 TDI, 140 CP, 2006 ** Volvo S40 1.6, 110 CP)

Audi A4 B8

- 1.8 TFSI ** 120 CP

- Cutie manuala ** 6 trepte

- Cuplu maxim ** 230

- Acceleratie 0-100km ** 10,5 s

- Viteza maxima ** 208 km

Dotari

- Computer bord

- Instalatie climatizare

- Semnzori lumina / ploaie

- Faruri xenon

- Proiectoare ceata

- Stopuri LED

- Jante aluminiu 7,5Jx16 ** 6 brate

- ABS

- ESP

- Audi Parking System

- Bluetooth

- Radio CD Concert ** Mp3, WMA, SD, Aux-in

- Volan piele ** 4 spite

- Tapiterie stofa Cosinus

- Culoare Negru Brillant

Pret : 22.200 Euro !!!

*** Masina este una obisnuita, nu este extraordinara. Fiind criza, am gasit-o la oferta ... pretul in schimb mi se pare extraordinar!

*** Fotografii cat de curand ... masina este momentan la spalat :(

Modificat de AdCrys
Link către comentariu

cred ca ai vrut sa scrii 220 CP! :( . oricum asteptam pozeeeeeee

Link către comentariu
- Acceleratie 0-100km ** 10,5 s

- Viteza maxima ** 208 km

Nu prea se potrivesc cu 220CP.

Pe de alta parte nu am auzit nici eu de 1.8TFSI de 120CP, dar poate ma insel.

Last edit: Am intrat pe site-ul audi si intr-adevar exista, deci m-am inselat, scuze.

Modificat de chr
Link către comentariu

scuze atunci! chiar nu stiam ca esxista

Link către comentariu

a vrut sa spuna 120kW (160cp) la 250Nm

LE: acum am vz si eu ca e motor si de 120cp, dar nu la 250Nm (cod motor CABA/CDHA), ci la 230Nm (cod motor: CABB/CDHB )

Modificat de ali3nmarte
Link către comentariu

Exista 120 cp pe B8; si cred ca nu a gresit colegul (tot anul trecut dealer-ii au avut-o la oferta, un pret super ok pt o masina de putere rezonabila)

Sa o stapanesti sanatos...si poze..

Stima

Link către comentariu

Da, imi cer iertare ... am modificat in loc de 250 am trecut 230 Cuplu Maxim.

Cei 120 CP ... dupa o prima tura, sunt cam putini. Mai mult ca sigur va urma un upgrade

La cat am cautat si negociat, pretul mi se pare unul foarte bun!

P.S. Pozele vin cat de curand! Momentan sunt la munca

Modificat de AdCrys
Link către comentariu

Putini?!

Daca o vinzi da-mi un tel :study:

Sa o conduci sanatos omule!!

Link către comentariu

Masina e noua? Pretul e DDP? Daca raspunsul e DA la ambele intrebari, chiar e o oferta imbatabila...

Link către comentariu

@Raven1 Multumesc!

Eu am un mers sportiv si inca nu sunt invatat cu motorul pe benzina. Ultima masina pe benzina a fost o Dacia 1310 ...

Intre timp ( motorina ), Bora 1.9 de 110 CP, un Volvo S40, si un Passat B6 2.0 in 140 CP

Asa ca de la o Dacie ... la un Audi ... ma gandeam ca este mai nervos :study: ( glumesc, nu aruncati cu pietre )

@Valix DA la ambele intrebari ... 0 km, vineri achizitionata, de la P.B.N.

Modificat de AdCrys
Link către comentariu

Felicitari pentru masina. Oferta este de nerefuzat.

Hai cu pozele sa ne clatim si noi ochii :)

Link către comentariu

Super oferta! Felicitari pentru achizitie. E exact masina la care visez de cateva luni si vreau A4 urmatoarea masina.

Pe www.audi.ro vad oferta asta

Audi A4 Comfort Edition

Cu o echipare de exceptie si la un pret special.

incepand de la 21.587 EUR + TVA*

* pret valabil pentru A4 1.8 TFSI/120 CP

... care face 25689EUR cu TVA

Sa inteleg ca ai obtinut un discount de aproape 3500EUR??

Referitor la caluti sunt sigur ca se poate face un chip tuning normal (+30%) sa ajunga la aproximativ 160CP si probabil cuplu in jur de 280Nm.

Sa o conduci cu placere si fara evenimente.

Link către comentariu

M-ai prins :)) ... vreau sa spun ca 3 zile au durat negocierile, intr-un final masina fiind achizitionata pe credit. Pe vremea aceasta de criza sunt deschisi la negocieri, ceea ce m-a surpins destul de mult. Si daca am vazut ca se poate, am negociat cat am putut de mult!

Este adevarat ca dupa 2 masini achizitionate de la ei si niciodata nu am avut probleme in relatiile dintre noi, au fost deschisi si sunt multumit de cum a iesit treaba.

Vad ca vrei sa treci de la Octavia la Audi.

Eu aveam impresia ca Audi este ceva peste VW dar se pare ca este ceva mai mult. Fata de Passatul TDI 2.0 in 140 CP ... este cu mult peste!

Modificat de AdCrys
Link către comentariu

A4-le actual este absolut superb si vad ca ai luat si must-have-ul xenon cu LED. Felicitari!

Asteptam poze!!!

Link către comentariu

Imi cer iertare, pozele sunt facute in graba dar promit ca o scot in oras la fotografiat :tuktuk:

post-21768-1267719582_thumb.jpg

post-21768-1267719726_thumb.jpg

post-21768-1267719761_thumb.jpg

post-21768-1267719809_thumb.jpg

post-21768-1267719852_thumb.jpg

post-21768-1267719923_thumb.jpg

Modificat de AdCrys
Link către comentariu

Ce masina si la ce bani !!! S-o conduci sanatos si fericit ! Ai primit o oferta de nerefuzat de la PBN. Imi place mult de tot modelul acesta de A4.

Imi amintesc ca la sfarsitul lui 2008 cand imi cautam masina, gasisem un exemplar asemanator (DTM Edition - adica niste autocolante peste culoarea neagra) la 21,000+TVA pe mobile.de si avea 22k km (2.0TDI). Era singurul anunt real cu pretul asa bun si asa putini km si parca fabricat 2007 - deci masina de 1 an. Iata ca dupa 1 an jumate poti gasi nou la banii acestia....

Ecranul din bord este cu afisaj de culoare rosie ?

Modificat de shimano
Link către comentariu

Eu sunt super incantat (si de pret si de masina) mai ales dupa experienta nefericita cu Passatul B6 cu care am stat mai mult in service, si am dat si mai multi bani decat pe acest Audi. Sper sa fi avut doar ghinion.

Mda, am uitat sa fac una si cu contactul pus ... dar urmeaza. Display-ul din dreapta daca imi amintesc bine :lol: are si rosu, si alb si albastru (in functie de menu) iar cel din mijloc este doar rosu.

Modificat de AdCrys
Link către comentariu

Frumoasa. Multi km fara probleme. Recomand o pereche de becuri cromate pentru semnalizarile fata... sa elimine pata galbena din far :lol:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Excelenta masina,pretul intr-adevar a fost unul f. bun, sa o stapanesti sanatos si drum bun!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente! Vad ca avem o istorie auto asemanatoare; si eu am avut inainte Bora 1.9tdi,110cp, de care am fost f multumit. :icon_thumright:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina . Cati mai multi km fara probleme :P

Modificat de Alexutzy
Link către comentariu

Multumesc pentru urari! :P

Acelasi lucru vi-l doresc si eu, cati mai multi km fara incidente :Driver:

glumaretzuu sa stii ca Bora este inca in garaj ... am 330.000 km cu ea insa nu vreau sa o dau. Nu am avut niciodata probleme cu ea!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!