Jump to content

VW Passat B5

Olinno

Postare recomandată

Salut tuturor! Sunt relativ nou pe acest forum, am vrut ca in primul post sa prezint si eu masinuta mea. Este al doilea masina in posesia mea, primul fiind un Citroen AX, numai bun pentru incepatori. Dupa un an jumate a venit momentul sa avansez mai departe. De aproximativ o luna sunt in posesia unui Passat.

Este din 1997, cu motorizare de 1.9 TDI 110CP (AFN) cutie manuala 5+1. Pe bord avea 199.000km cand am cumparat. Ca si alte dotari are:

- ABS

- Climatronik

- 4 Aribag

- Scaune cu reglaj lombar si pe inaltime

- geamuri electrice

- oglinzi electrice

- inchidere centralizata cu alarma

- Proiectoare de ceata fata/spate

- cotiere fata spate

Pot sa spun ca masina era in regula cand am cumparat (de la un prieten de familie), care avea grija de masina, a fost intretinuta, nu bate nimic, schimb de ulei, filtre periodic, totul a fost sris intr-un notes, care este si acum in masina si de acum in colo eu completez mai departe. Insa avea cateva probleme minuscule pe care l-am facu cu timpul. Nu funtionau oglinzile > era furul iesit din controler, vreo 2 becuri arse, fante de aer din mijloc era blocat, si ars un bec de la iluminat pictograme > inlocuite cu leduri > idei de pe forum :(. Acuma pot sa zic ca totul e funtional. Mai am 2 probleme una cu usa dreapta din fata, nu se aprinde lumina cand deschid usa, trebuie sa descfac usa sa vad ce poate avea comutatorul sau senzorul ceo fi el... si imi intra apa in portbagaj, la gaura din dreapta...

am schimbat si radiocasetofonul, cu un MP3 Player Sony ce aveam in masina mea veche.

Am avut si un car kit veche pe care l-am demontat pe jumate, nu am dat jos microfonul si antena.

Pe viitor am planificate urmatoarele:

- Angel eyes - deja comandate, trebuie sa soseasca cat de curand

- vreau sa astup gaura ramasa dupa suportul de telefon de la car kit, o sa comand un switch de la vw

- jante de 16 sau 17

- kit xenon

- folie pe geamuri (spate si luneta)

- chip tuning sau powerbox ( am citit mult despre acestea pe forum, o sa vad... mai ii pana atunci)

- poate si un subwoofer ca este loc :vaidecapulmeu:

- am vazut la altii niste ornamente de plastic care vin pe baterie, sau pe vasul cu antigel, sevo, si lichid de parbriz

- stergator aero

Stiu ca vreau multe :P dar cum imi permite bugetul asa voi face :P

Si cateva poze :

p1230273.jpg

p1230258.th.jpg p1230263f.th.jpg p1230260.th.jpg p1230279.th.jpg

Link către comentariu

E frumoasa masina. Multi km fara probleme in continuare si spor la modificari :salut:

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Bafta la modificari.

Link către comentariu

Pare destul de ingrijita masina, dar vreau sa iti dau un sfat sa te limitezi la maxim jante pe 16 ca sa nu ai probleme cu articulatiile pe drumurile de la noi.

Cauta si vinde mp3-ul actual care are gri pe fata si ia ceva cu lumini rosu-albastru dar cu fata neagra, un pioneer din ala ieftin e foarte ok, asta al tau strica tot aspectul bordului.

De asemenea recomand sa pui folia neagra pe geamuri si un set de pleoape de faruri si o grila fara emblema.

Spor la modificari si cat mai multi km fara evenimente nedorite :D

Link către comentariu

In legatura cu jantele, nu stiu ce sa zic... probabil o sa fie de 16. De la multi am auzit acest lucru ce imi spui si tu, ar fi mult mai estetic cele de 17, dar nu pe drumurile noastre. Folia urmeaza si el, numa deocamdata nu mai am bani. Pleope la faruri nu stiu daca o sa pun, nu cred ca ar merge cu angel eyes care sunt deja pe drum. Cu mp3 o sa ma mai gandesc. Mersi de sfaturi!

Modificat de Olinno
Link către comentariu
  • 5 weeks later...

A venit iepurasu si masina a primit faruri noi. Singurul dezavantaj ca nu mai am proiectoare de ceata.

Before:

p1230398.th.jpg

After:

p1230445.th.jpg

Close-Up:

p1230444.th.jpg

Deocamdata becuri normale de H7. Urmeaza kit Xenon. ( Am vazut la Redfighter Xenon pentru faza lunga... impresionant, prima data pe faza scurta si pe viitor s-ar putea si pe faza lunga:) )

La numerele de immatriculare am sters cu acetona dunga neagra de imprejur.

Link către comentariu

Pune-i proiectoare in bara,pt. ca e pacat sa lasi instalatia nefolosita,iti pun o poza sa vezi exact despre ce vorbesc :blink:

post-20287-1270566301_thumb.jpg

post-20287-1270566301_thumb.jpg

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si zdemii de km fara probleme.

Unde a fost iepurasul dupa farurile alea ? , dealtfel super, si cat a dat din urechi pentru ele?

Te intreb f. motivat, am ajuns sa fac deplasari numai pe timp de zi, daca vine seara ma cazez imediat la prima pensiune.

Masina mai chioara ca B5-ul nu cred ca mai exista, :blink: pana si cutia aia de tico cu lumanarile alea doua lumineaza.

referitor la casetofonul ala,, au dreptate baietii GROAZNIC. Eu pe al meu care e putin defect, in sensul ca doar cand vrea el da drumul la volum in boxe, si tot nu l-as schimba, pt aceleas motive. Azi s-a auzit in el,, dar sapt trecuta in nici o zi :blah: Si tot nu vreau sa renunt la el.

Modificat de Rudy
Link către comentariu

felicitari pt schimbarea farurilor...da un alt aspect.in rest cat mai multi km.:blink:

Link către comentariu

@Rudy

Ms ms. L-am luat de pe eBay. Am avut ceva rude in Austria si am iesit mai bine asa. au fost 130 euro cu transport, dar se gasesc si pe okazii. Sunt multumit de ele. vad cu ei mult mai bine decat cu cele stock care erau deja ingalbenite. Cred ca merita investit si in Xenon. Ar fi bine sa schimbi si tu daca ai posibilitate, pt ca da un alt aspect, si pe langa vezi si mai bine cu ei.

@But_Fns

Dupa cate stiu nu se potrivesc cei da la B5.5, este si Aftermarket pt B5, dar grilajul ii astupat si nu mai primeste aer intercoolerul. Am citit parca pe forum ca se poate decupa plasticul intre grilaje. Prima data as prefera sa vad unu in mana mea ca sa vad ce se poate face. La passatul din poza vad ca ii schimbata tot grilajul de jos.

Link către comentariu

Marfa masina, eu am un sentiment aparte pentru modelele astea de Passat B5.Multi km fara nici un incident auto.

Link către comentariu

impozant modelul si ingrijit

totusi ledurile/becurile de la angel nu le poti schimba cu unele mai albe?

cat mai multi km cu b5ul :8:

Link către comentariu

multumesc mult. m-am uitat si eu daca se poate schimba... sunt 4 beculete pe fiecare inel, ar trebui sa pun pe fiecare inel rezistenta si nu stiu cum as putea sa le prind. ar fi prea multa munca, mie imi place asa cum ii. noapte se vede mai bine, si daca o sa pun xenon pe faza scurta lumina din lupa va fi mult mai alba.

Modificat de Olinno
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!