Jump to content

My blue mk3 Gti8v

dimy_zaval

Postare recomandată

Sa imi prezint si eu babuta mea din 95 ;) Ca dotari are motor2.o gti in 8v cu 115 caluti,aer,geamuri electrice,oglinzi electrice si incalzite,inchidere,alarma,volan reglabil,2 airbag,abs,full piele cu incalzire in scaune si cam atat. Modificari aduse babutei: faruri Dectane cu lupa si xenon,semnale si proiectoare Fk,stopuri Inpro pe led,prelungire capota bad boy,grila fara semn,buza vr6,praguri fibra,eleron,ceasuri cu plasma pe albastru,schimbator micsorat,pedale sport,bord si consola paint, filtru aer k&n,chip calculator,axa cu came marita,evacuare inox si mai sunt dar :rolleyes: Modificari ce urmeaza:jante(care le-am luat..Keskin kt4 new racer pe 16,doua 7,5j si doua 9j) ,aripi noi(luate si alea),prelungire capota din fibra,aripi evazate,renuntare la bandouri usi si manere spate,haion ingropat,renuntare eleron,folie noua pe geamuri,cauciucuri good year f1 pe 215/40/16 si o vopsea noua..vreau sa iasa ceva clean style. :rolleyes:

post-29024-1267548895_thumb.jpg

post-29024-1267548909_thumb.jpg

post-29024-1267549096_thumb.jpg

Link către comentariu

super tare masina, parca e ireal.... merita puse pozele la sectiunea superlativ !

mai asteptam poze ;)

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.Masina este frumoasa dar sincer abtipildul ala de pe capacul de la rezervor si aerisirile de pe aripile fata arata urat rau si strica aspectul.Iti dau o sugestie sa scapi de ele ;)

Link către comentariu

Mrs frumos si o sa scap de aripi(am luat aripi noi originale) si abtibild..asa cum am spus masina va fi clean.Mrs inca odata. ;)

post-29024-1267557404_thumb.jpg

Link către comentariu

Draguta rau masina ta! As face bordul in 2 culori...rosu si albastru (este un topic pe aceasta tema) daca tot ai pus plasmele, ar da mult mai bine.

Jantele keskin sunt excelente, abia astept sa vad masinuta incaltata cu ele :icon_thumright: Pune-ne si noua mai multe poze sa o vedem! Bafta! Chiar e misto masina!

Link către comentariu

frumos frumos frumos. si oarecum rar,culoarea asta.

si eu sunt de parere ca ar da mai bine LCD rosii.e simpla operatia daca urmezi pasii de aici

sa ai grija de el !

Modificat de LordGhost
Link către comentariu

Da chiar as vrea sa schimb lumina din bord si la ceasuri si la butoane dar sincer sunt praf in asa ceva ;) dar daca este cineva din Bucuresti care se pricepe(binenteles contra cost) astept un pm,ca eu sincer nu ma bag sa fac cine stie ce prostie pe acolo.

post-29024-1267565125_thumb.jpg

post-29024-1267565136_thumb.jpg

Link către comentariu

Super faina masina,imi place mult culoarea si jantele o sa fie ca la mama lor pe masina...in schimb nu imi plac asa zisele guri de aerisire laterale... nu intra la capitolul clean,dar din cate am vazut o sa le scoti. Numai bine, sa ai grija de masina si ea de tine.

Link către comentariu

Arata foarte bine masina. Daca scapi de cele mentionate mai sus o sa fie si mai bine.

Pune poze si cu interiorul.

Bafta in tot ce ti-ai propus.

Link către comentariu

Niste poze cu interiorul care va suferi si el niste modificari:inlocuirea grilelor de aer din bord cu cele originale,nuca la schimbator si refacuta tapiteria momentan.

post-29024-1267640008_thumb.jpg

post-29024-1267640017_thumb.jpg

post-29024-1267640027_thumb.jpg

Link către comentariu

A lot of blue. :salut:

Daca iti place e bine, daca revii la original e si mai bine.

Keep it clean.

Link către comentariu

Frumos exemplar, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
  • 3 months later...

De curand am reusit sa-i schimb amortizoarele si arcurile cu unele sport si noile incaltari.Urmeaza zilele astea sa-i schimb aripile fata cu unele simple(am reusit sa le vopsesc)) si sa-i umflu pasajele spate(in viraje imi atinge)...urmeaza si restul dar deocamdata luam o pauza sa mai strangem niste banuti :D

post-29024-1277022468_thumb.jpg

post-29024-1277023005_thumb.jpg

Link către comentariu

cu capota aia trebuie sa faci ceva! nu arata nicicum cu prelungirea aia. ori o dai jos ori i faci un bad boy adevarat

in rest masina arata f bine

Link către comentariu

Da, ai dreptate cu capota si asta am de gand sa fac prelungirea cu totul sa nu se mai vada dar deocamdata nu mai sunt banuti....urmeaza.

Link către comentariu

bine ii sta asa incaltzata :) ai acolo cateva detalii care ar trebui tratate dar sunt sigur ca, cu timpul le vei face :) Eu as zice ca ar da bine daca bara din fatza si bandourile (cred ca asa le zice) de pe usi ar fi negre..in rest multi km si multa bafta. astept sa vad bad boy look-ul :)

Link către comentariu
  • 4 months later...

Niste poze noi,intre timp ia-m schimbat stopurile cu unele Hella pe albastru..

post-29024-0-58203700-1289048262_thumb.j

post-29024-0-27677800-1289048278_thumb.j

post-29024-0-32643800-1289048444_thumb.p

Link către comentariu

Masina este excelenta ca putere consum si tinuta de drum. Am avut si eu inainte de masina actuala modelu care il ai tu 115cp 8v, motor 2e la mine(aici pot fi mai multe variante) si am fost foarte incantat de ea. Bafta la modificari.

Link către comentariu

Mrs frumos blordc,motorul este ADY si ai dreptate la consum mai ales afara.Bafta si tie cu noua jucarie!! Tazz21 am avut pe moment o nebuneala sa imi iau un vr6,2900 sincro superb si din cauza asta am vrut sa o vand ca nu aveam bani sa o iau, dar ma bucur si eu ca nu am vanduto mai ales cand am auzit cat ma costa impozitul si asigurarea la vr...mi sa-u muiat picioarele:)).Bafta si tie cu masinuta!

Link către comentariu

Si daca tot nu se mai vinde masina,continuam cu investitiile..am achizitionat un eleron cu stop de la Hella,azi urmeaza sa iau o prelungire spate si saptamana viitoare ceasuri de Golf4 sa facem un mic update...scz dar pozele la eleron sunt facute cu telefonul...si o poza cu goalfa prinsa la inghesuiala de niste nemtoaice mai mari :lol:

post-29024-0-09172000-1289726961_thumb.j

post-29024-0-69527900-1289726988_thumb.j

post-29024-0-57556900-1289727015_thumb.j

post-29024-0-90692800-1289727024_thumb.j

Link către comentariu

salut ! prelungirea pt bara spate unde se gaseste si cam cat costa un model mai simplu ca m-ar tenta si pe mine ... bafta cu masina !

Link către comentariu

Salutare...eu am luato de la cineva din Bucuresti si am dat 90e pe ea....asa normal o gasesti la Mattig cu 134e plus transport :blink: ...gasesti pe siteuri de tuning dar sunt destul de piperate.Bafta si tie cu masinuta!! ;)

post-29024-0-02936000-1290331357_thumb.j

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!