Jump to content

5th BST - VW Golf V GTI Edition 30

Bestie

Postare recomandată

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bestie

20

• GtSport

8

• phun

6

• mOFO

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

A mea nu scoate consumul ala nici impinsa. Eu am 15 daca merg foarte usor in Bucuresti. Ai consum excelent.

Link către comentariu

@phun :rolleyes: Acum mi-am dat seama cine esti. Fa-ti o prezentare aici, in "MASINA MEA" ca inteleg ca ti-ai luat Golf :icon_thumright:

Link către comentariu

e cam greu de scos consumul ala in oras, dar daca nu stai mult la semafoare se mai intampla.

si mie imi consuma uneori mai putin in Bucuresti decat in Tg-Jiu.

Link către comentariu

:lol: O sa imi fac...sa o aranjez si eu putin :D am o poza dar consider ca e egal cu zero. Da ma Alexe :lol: pai mi-am ales nick name-ul asta pt ca Phantom era luat...asa asta e mai usor. Deci sa inteleg ca ai un consum mic.

As avea si eu o intrebare pentru cunoscatori: Golf III 1.6 cmc (stock) ce consum are avea? - si as vrea sa stiu si la mers sportiv si la mers normal

Modificat de phun
Link către comentariu

Eu as avea alta intrebare: ai citit regulamentul? :P

Va rog sa ramaneti on-topic.

Link către comentariu

Ok anorganix ,am sa tin cont de asta. Dar hai sa nu ii umplem omului topicul cu abureli. Era o intrebare .

Link către comentariu

intrebare mai offtopic :screwy:

ai luat cumva si distantierele ?

Link către comentariu

@guessWHO Nu, distantierele au ramas la Radu. La mine au ajuns arcurile H&R.

Link către comentariu

Cum spune si bunul meu prieten zGb mai sus, masina asta este facuta pentru tine. Felicitari pentru masina si multi km fara incidente. Hai cu ea la intalniri sa o vedem si noi live. Este o bruta.

Link către comentariu

@zGb, kostas va multumesc :) si eu simt acelasi lucru. Dupa fostul Golf IV, am avut A3, A4, A6... da' parca nici una nu era asa "fit to wear" (cum era un slogan Adidas acum cativa ani).

legat de intalnire, probabil ca imediat cum va fi vremea mai buna (in mom. asta ma uit pe geam si ninge) voi fi si eu prezent cu proaspata achizitie. :icon_thumright:

Link către comentariu

cam cati rinichi trebuie sa vand pt a-mi lua si eu una din asta? ;) frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos, la cat mai multi km cu ea si fara incidente.

:icon_thumright: sper ca in 2-3 ani sa pot sa imi iau si eu dragostea vietii mele : un R32. :)

Link către comentariu

M-am intalnit cu fostul proprietar si mi-a zis ca el asa a luat masina, dar dupa parerea lui, ceea ce e montat pe masina nu e BOV ci DV. Si mie mi se pare ca zgomotul nu e prea pronuntat. Asa e la DV? Cum pot sa-mi dau seama ce am pe masina de fapt?

Modificat de Bestie
Link către comentariu

sunt mai multe feluri in care iti poti da seama.eu zic sa dai un search pe google ca sa vezi cum arata un DV si cum arata un BOV sau te duci la masina iei codul dupa piesa si gasesti pe net ce este...sau faci o poza si o pui pe forum si sigur te va ajuta cineva

Link către comentariu

@crazymih m-am gandit la variata cu fotografierea piesei de pe masina mea, dar nu stiu unde se afla... Asa, la suprafata, nu am vazut nimic.

Modificat de Bestie
Link către comentariu

DV-ul este acea supapa care permite depresurizarea admisiei atunci cand iei piciorul de pe acceleratie de ex. , sau cand iti taie ASR-ul puterea.BOV-ul este un distantator care se monteaza intre DV si carcasa turbinei, cu cateva gauri prin care iese aerul = prin care face "Fas". Cred ca cel mai bine faci sa schimbi DV-ul cu ultima serie, 710 D in capat(membrana de fier daca retin bine) si daca vrei sunet, cumpara-i o admisie (EvoMS, ITG, K&N etc etc) si o sa se auda si un fas dar nu la fel de puternic ca cel produs de BOV, impreuna cu un sunet mai pronuntat/sportiv de la motor si bineinteles ceva putere in plus.

Link către comentariu

Rectific, la 2.0 TFSI/TSI BOV-ul se monteaza altfel/in functie de model, eram cu gandul la al meu cand am scris :); doar Forge-ul se monteaza intre DV si carcasa turbinei.

Modificat de mOFO
Link către comentariu

@mOFO: completare (:)) - la 2.0TFSI cu K03, DV-ul este langa turbina, se monteaza cum ai zis prima oara; poza lui GTSport e de Cupra (K04, cu DV relocat de fabrica).

Link către comentariu

In regula :), bine ca am lamurit situatia, si o intrebare care probabil foloseste si initiatorul topicului: toate 2.0 TFSI cu K04 au DV-ul relocat de fabrica ? Avand ED30 ma gandesc ca are acelasi DV relocat (cum are Gtsport pe Cupra).

Link către comentariu

Am pozat ce se vede pe la motor...dar nu am zarit nimic care sa semene cu vreun BOV sau DV (am vazut poze pe site-uri...live nu stiu exact cum arata, dar sunt convins ca mi-ar fi sarit in ochi)

post-5890-1268327976_thumb.jpg

post-5890-1268327976_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!