Jump to content

5th BST - VW Golf V GTI Edition 30

Bestie

Postare recomandată

Mi-am dat seama ca A6-le nu mi se potrivea asa ca am ales sa renunt la el pentru cu totul si cu totul alt gen de masina. Am ales un VW Golf V GTI Edition 30, negru, 5 usi, cutie manuala. Masina este din 2007, prima inmatriculare este in noiembrie 2007, are ~ 70.000 km, are carte service si reviziile facute la Porsche.

Dotari:

Scaune sport imbracate in piele + stofa, reglaj lombar electric

Srivacy glass (laterale spate si luneta)

Bi-xenon + spalatoare de far

Scaune incalzite

RCD 510 touchscreen (SD-Card + magazie 6 cd-uri)

Soft Superchips - 311 CP (conform lor)

4 geamuri electrice

Proiectoare

Senzori ploaie, lumini, parcare, presiune in pneuri

Trapa electrica

Cotiere, fata + spate

Torpedou refrigerat

Pachet lumini

Leduri la interior

Follow me home

Oglinzi cu senzori antiorbire

Dublu-climatronic

Jante 18" (de GTI normal)

Discuri de frana fata Zimmerman perforate

BOV

Mai sunt mici chestii de facut pe la ea cum ar fi inlocuirea busonului de ulei, vopsirea unuia dintre spalatoarele de far (a fost inlocuit dar nu a mai fost revopsit), stergatorul spate... dar dupa cum am spus, sunt MICI chestii. Tinuta de drum a masinii este ireprosabila, stabilitatea este la ea acasa, franele isi fac treaba iar motorul...de nedescris. In regim de mers normal, urban, consumul este undeva intre 11,5 - 13 l/100 km ceea ce este foarte ok pentru o masina cu potentialul ei.

post-5890-1267547503_thumb.jpg

post-5890-1267547510_thumb.jpg

post-5890-1267547515_thumb.jpg

post-5890-1267547522_thumb.jpg

post-5890-1267547698_thumb.jpg

post-5890-1267547701_thumb.jpg

post-5890-1267547706_thumb.jpg

post-5890-1267547710_thumb.jpg

post-5890-1267547738_thumb.jpg

post-5890-1267547742_thumb.jpg

post-5890-1267547745_thumb.jpg

post-5890-1267547751_thumb.jpg

Modificat de Bestie
Link către comentariu
  • Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bestie

20

• GtSport

8

• phun

6

• mOFO

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari pentru masinuta !

Poti sa-mi spui si un pret ? Ai luat-o din Romania ?

Link către comentariu

Cine nu si-ar dori un ED 30 ...si dotat. Daca era si DSG era "bestiala", cel putin in viziunea mea ;) Sa te faca fericit, oricum la prima accelerare in mod sigur ti-a smuls macar un zambet

Link către comentariu

felicitari pentru masina recomandarea mea este sa scapi de bov cat poti de repde e o porcarie tfsi-urile au sistem de recirculare.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos Bestie... si cum spun si baietii "Multi km fara incidente" dar nu te vad eu sa faci foarte multi ca iti iei alta :)

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos. daca ai de gand sa o tii, scapa de BOV. pune-i un DV bun si urmeaza reteta cunoscuta. soft, evacuare, admisie, pompa...etc :)

Link către comentariu

Frumoasa trecere de la A6 la ED30. Era prea batranesc A6-le pentru varsta ta, asta e muult mai potrivita. :)

Masina este superba, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Va ramane doar cu soft sau te apuci de modificat? Ai un mare avantaj: K04 de fabrica.

Bafta.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ;)

Asa ai cumparat masina , cu jantele pe 18" de pe GTI simplu?

Link către comentariu

felicitari pentru noua"bestie".sa te bucuri de ea,stiu ca esti un impatimit al masinilor,si cred ca gti-ul asta ti se potriveste cel mai bine dintre toate"bestiile" pe care le-ai avut.

Link către comentariu

intrebare:ai cumparat masina de la kaddetro?multi km fericiti.brgds

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos.

Am ramas suprins cand am vazut ca ai trecut de la A6 la Golf ;)

@vali: a fost masina lu kaddetro :)

Link către comentariu

Superb Golful, cred ca e cel mai frumos model de GTI fabricat pana acum.

Are un potential extraordinar, si cu niste modificari minore devine o adevarata Bestie ;)

Sa-l stapanesti sanatos!

Link către comentariu

@bebeko - multumesc. Da, masina a fost luata din Romania. Am achizionat-o facand un schimb cu fostul Audi A6.

@Circoloco - intr-adevar, si eu mi-as fi dorit-o DSG, e un adevarat deliciu, si ca sportivitate, dar si dpdv al confortului, mai ales in regim urban

@ANdi B. - multumesc, dar nu stiu care e faza cu BOV, de ce e rau sa ai? Ce strica? Unul din motivele pentru care am vrut benzina turbo e ca se poate monta BOV :)

@Bogdan_wrc - Multumesc mult Bogdane. Te intreb si pe tine ca si pe colegul de mai sus. Care e treaba cu BOV-ul? Care-i diferenta intre un BOV si un Dump Valve? Pe mine ma incanta tare mult sunetul...DV face la fel? In ceea ce priveste "reteta cunoscuta", masina are deja soft, ma mai gandesc la o admisie si evacuare, dar inca sunt doar ...ganduri. Momentan o s-o las asa, e foarte agresiva si asa, parerea mea. Intai sa ma obisnuiesc cu puterea asta apoi...sper sa progresam :)

@Andrei JSE - cam asa ceva am considerat si eu, ca inca nu e de mine A6-le. Cel putin momentan masina o sa ramana doar cu soft, vom vedea pe viitor in ce fel voi mai umbla pe la ea.

@BigSmith - da, masina asa am luat-o. Din cate am inteles cel care a comandat-o nu a dorit sa se stie ca este Ed. 30 asa ca masina a venit fara acele jante, fara inscriptiile de pe spate, si chiar si fara grila de GTI. Intre timp grila i-a fost pusa, eu tocmai i-am comandat inscriptiile GTI si EDITION 30 de pe spate, iar jantele raman astea in mod cert, cele negre nefiind pe gustul meu.

@kelu - multumesc mult dl. Kelu. Poate cu masina asta ajung si pe la tine, ca la ultimile doua "te-am sarit". As vrea sa vin in vizita totusi, nu cu probleme :study:

@vali devil - da, cum ti-a raspuns si un coleg mai sus, am luat-o de la kadettro, am facut un schimb

Multumesc inca o data tuturor pentru felicitari :D

Modificat de Bestie
Link către comentariu

frumoasa masina, am tot vazut-o la fostul proprietar :)

daca te intereseaza o admisie ... eu o dau jos pe cea pe care o am acum pe masina

Link către comentariu

Frumoasa masina cea noua dar dupa gusturile mele inferioara celei ce ai avut-o inainte. Sa o stapanesti sanatos,sa iti aduca numai bucuri si sper sa-i faci niste poze curata.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Super faina masina,cat despre trecerea de la A6 LA Golf,mi se pare incredibil de mare

Link către comentariu

Absolut superba. Sa o stapanesti sanatos! Intr-adevar o alegere inspirata.

Cu consumul pt. Buc. nu te cred, dar nu te cred deloc... :icon_thumright: :icon_thumright:

Link către comentariu
Absolut superba. Sa o stapanesti sanatos! Intr-adevar o alegere inspirata.

Cu consumul pt. Buc. nu te cred, dar nu te cred deloc... :blah_: :)

:icon_thumright: Vb serios legat de consum. Din Dristor pana in bd Timisoara am cam 11,5 - 12 (cam pe la ora 10:30 - 11 dimineata), iar la intoarcere tot cam la fel (in jurul orelor 15-16). E drept, nu am talpa prea grea.

Link către comentariu

super faina gti-ul , 311 cp este super tare , ai grija de ea

Link către comentariu

De luni pana vineri am 11,5 - 12 la mers linistit pe traseul de care v-am zis mai sus.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!