Jump to content

2.0 Tdi 170 Cp

modeleromy
 Share

Postare recomandată

viktor25 , Merci mult ... deci kitul de distributie complet care contine cureaua de transmisie si trei role,pompa de apa trebuie s-o iau separat ... o sa schimb totusi si cureaua de antrenare(alternator,klima,etc.)

In cazul chiuloasei se ia doar garnitura de chiulasa sau trebuie si alte garnituri ? (pt. evacuare si alte imbinari)

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Depinde te tine ce vrei sa schimbi , si la distributie poti schimba doar cureaua fara role si pompa daca masina are in jur de vreo 120 mii de km si cand vei ajunge pe la 240 mii vei schimba si rolele si pompa (parca asa scria in carte daca imi aduc bine aminte) . uitete si tu pe cartea de service.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

E un pic riscant sa nu schimbe si rolele + pompa de apa. Nu costa f mult in plus.

Eu le-am luat de la Volksparts din Militari.. kit original Contitech + role Ina + pompa de apa Hepu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!