Jump to content

VW Golf 4

canicula

Postare recomandată

Buna seara si bine v-am gasit. In continuare o sa va prezint masina mea VW Golf 4, an 2001, motor 1,4 16V AXP.

In ultima vreme ea a inghitit o suma considerabila de bani pentru confortul meu si pentru sanatatea ei.

Niste poze cu ea si cu interiorul ei......

Vreau un sfat, si anume daca sa pun folie sau nu pe ea.

Multumesc

dsc00230vp.jpgdsc00229jf.jpg

dsc00216j.jpgdsc00204.jpg

dsc00203rm.jpgdsc00202nm.jpg

dsc00185q.jpg27022010012f.jpg

27022010010.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Folia e mai mult pentru vara ca sa nu te prajesti prea tare in masina, deci merita plus ca mai schimba putin masina.

Link către comentariu

In mod clar da, ar merge o folie.

Intrebare: Ce player e ala? Vine foarte bine in bord. Daca si luminile se potrivesc e ideal pt golf...

Link către comentariu

masina arata impecabil.zici ca e noua.masina asta,chiar a fost ingrijita......buna afacere .

Link către comentariu

playerul ii pioneer deh4000ub daca nu ma insel :D lumineaza rosu deci se potriveste cu bordul

sa o stapanesti sanatos , ii boboc !

Link către comentariu

Playerul este Pioneer DEH4000UB cu lumini alb si negru si rosu. Mergea si un albastru pe acolo dar din pacate doar DEH5000UB are si albastru.

In rest tapiteria trebuie curatata pentru ca nu a fost curatata niciodata in 2 ani de zile de cand o am.

Link către comentariu

Frumoasa masina insa nu pot spune acelasi lucru despre motor, doar ca trebuie sa ii schimbi mereu uleiul la timp , am vazut o gramada de masini cu acelasi motor cu motorul terminat din cauza uleiului neschimbat la timp si a filtrelor, s-a facut depunere mare si a infundat sorbul pompei de ulei, de aici reziulta un motor terminat...

Ps folia la 3 usi arata diferit .Daca o pui doar pe spate nu ai nici o treaba cu ea usa fiind mult mai mare nu acopera decat spatele deci nu te bucuri de ea mare lucru.

Bafta si sa o stapanesti sanatos!

Modificat de gabriel
Link către comentariu
neverstoptuning

frumoasa masina . imi place sa o stapanesti sanatos si fara evenimente

Link către comentariu

Tare masina, imi place interiorul foarte mult! ar merge o folie, insa nu foarte inchisa...light asa :)

Link către comentariu

arata foarte bine, si foarte intretinuta... s-o pastrezi asa!

Link către comentariu

La folie light ma gandeam si eu. Am facut cateva incercari in photoshop. O sa postez maine mai multe versiuni.....

Link către comentariu

Scuze pentru intarziere dar laptopul a decis sa plece in lumea celor drepti.

Doua versiuni, care din ele ar fi mai potrivita ??

43721383.jpg

63338169.jpg

Link către comentariu
Scuze pentru intarziere dar laptopul a decis sa plece in lumea celor drepti.

Doua versiuni, care din ele ar fi mai potrivita ??

43721383.jpg

63338169.jpg

Incearca ceva mai light pe fata, pentru a nu le da militienilor motiv sa te traga pe dreapta si sa te ia la intrebari. Pe pe spate iti recomand o folie mai inchisa...vezi masina mea din semnatura, poate iti place.

Frumoase masini, pacat ca e motorul cam lenes. Sa o stapanesti sanatos, la cat mai multi km si fara incidente !

Link către comentariu

Cea mai light posibila si uniforma pe toate geamurile. Sa fie ceva discret. Ai o a masina inchisa la culoare si cu o folie f inchisa o sa fie la randul ei si mai inchisa:))). Deci tre sa ai putin de contrast pe ea sa nu iti iasa toata neagra taciune cum se spune :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

ce bine arata masinuta :D, parerea mea ca nu merita sa ii pui folie, in starea in care e acum arata cel mai bine.

Link către comentariu

frumoasa masina si ingrijita, doar ca motorul e cam mic... am avut si eu un 1.4 dar parca pe un coupe ar da bine ceva mai mare mai sportiv :blah: , oricum masina e super cat mai multi km fara probleme :screwy: safe

Link către comentariu

A doua varianta este perfacta.Sunt prea multe Golfuri cu geamuri tuciurii si mi se pare ca sunt "obosite" ceva light si uniform ar fi perfect,cum a spus si Circoloco. Bafta!

Link către comentariu

Si eu as merge pe a doua varianta, ar arata foarte bine! si vara tot va face mult pentru ca nu iti intra asa tare razele solare. Ai votul meu la varianta a2a (light si uniform) e perfect! :offtopic:

Link către comentariu

la cum arata trebuie neaparat folie 50% transparenta.

cat mai multi km fara probleme

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Update....azi masinuta a primit folie. Pozele sunt facute cu telefonul.

17032010029.jpg

17032010030.jpg

Alte poze o sa fac in weekend.

Urmeaza niste boxe pe spate in locasurile speciale din usa.

Stay tunned....

Link către comentariu

70% fata si 50% spatele.

Saptamana viitoare vine si un parasolar la parbriz..... ;)

Link către comentariu

arata foarte bine golfuletu' :D vine bine si cu folie,, interiorul imi place foarte mult...oricum e ''pico bello'' masinuta :D sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara surprize neplacute

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!