Jump to content

Un Passat elegant pe care pur si simplu il ador

AlexTheKid

Postare recomandată

Va salut , azi m'am hotarat sa imi prezint si eu masina , pe care o am din noiembrie 2008 si sunt foarte multumit de ea.

Masina a fost cumparata de la Midocar , la 114.000 km , an de fabricatie 2004 , toate reviizile facute la Midocar , am avut garantie 1 an care pot sa spun ca ma ajutat deoarece am facut o reparatie de vreo 58 de milioane "pe moca" , in restu totul ok , iarna asta pot sa spun ca sistemul 4motion si'a facut toti banii ajutat si de 4 anvelope Vredenstein Quatrac 3 all season pot spune ca m'am distrat pe strada cu masina uneori aproape de limita dar asa e cand esti tanar :) .

Ca si dotari masina are o echipare Highline cu : ABS , ESP , 4 geamuri el , oglinda heliomata , senzor de ploaie si parcare , trapa , magazie 6 cduri , 8 airbaguri , climatronic , 4motion , piele alcantara , incalzire in scaune , spalator faruri , xenon din fabrica , proiectoare , jante 16 , comenzi volan , torpedou refrigerat , oglinzi el/incalzite si cam atat sper sa nu fi omis ceva :(

Ca si tehnic : am un motor AVF 1.9 TDI 131 cp ce urmeaza sa'i fac un chiptuning la Tcm , masina consuma undeva la 9-10 vara / 10-12 iarna , ca viteza maxima eu am atins cu ea 217 km/h digital, pot sa spun ca este foarte foarte stabila pe curbe pur si simplu nu se clatina .

In viitorul apropriat as vrea sa'i fac ceva modificari si anume : Un player audio performant , xenon pentru proiectoare , onglinzile cu semnalizare dp cele din 2005 , chipul la motor , un filtru sport K&N , si mam gandit sa ii cumpar 2 tobe Borla sa le fac o mica modificare sa arate ca cele dp W8.

post-62882-1267373821_thumb.jpg

post-62882-1267373848_thumb.jpg

Modificat de v@sy
Link către comentariu

superba masina...s-o conduci sanatos si cu placere :icon_thumleft:

cat te-a costat?

Link către comentariu

Frumos Passat si 4 motion :icon_thumright: ! Arata bine si ingrijit.

Spor in realizarea urmatoarelor modificari. De ce ai nevoie de xenon pe proiectoare ? Sunt proiectoare, nu faruri.. Pe mine ma deranjeaza cei ce merg cu proiectoare ziua/noaptea (fara sa aiba xenon), cu xenon pe scurta si proiectoare..

Viteza aia e cam ilegala pentru A2, si nu ai voie sa te "mandresti" cu ea :question:

Numai bine, multi km fara incidente :unsure:

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Poate viteza aia a atinso omu in alta tara unde e legal :D , cu toate ca imi vine greu sa cred ca fara cip, pe stock poti atinge viteza aia.

Link către comentariu

Va multumesc celor care ati postat , ma bucur ca va place masina si hai sa va raspund si la intrebari. Ca pret ma costat 10 mii de euro ( stiu o sa ziceti ca e mult dar am achitat'o in octombrie 08 nu era inca criza , aveam garantia la masina etc ) . As vrea xenon pentru proiectoare deoarce numi place galbenul asa pare batranesc asa :blah: , iar in legatura cu viteza respectiv 217 km/h chiar atat merge + ca in talon am 209 trecut deci dupa parerea mea trebuia sa mearga mai mult de 217km/h da e ok si atat deocamdata . :D

Am pus si poze cu interioru :D

post-62882-1267397352_thumb.jpg

post-62882-1267397412_thumb.jpg

Link către comentariu

superb 4motion-ul...si interiorul e belea cu mahonu` schimba mult..e cam scamosat scaunul la sofer ... poate reusesti sa`i faci ceva.in rest e superb:D

sa`l stapanesti si sa`l conduci multi km cu placere..

sal

Link către comentariu

Zilele trecute am profitat de putin timp frumos..si am schimbat becurile xenon de la 4.300k cu unele de 8000k....ma'm chinuit ceva cu bara aia ..... :sbine:

post-62882-1267786962_thumb.jpg

Link către comentariu

probabilerau prea albe, totusi cred ca era mai potrivit 6000k de la 8000k incep sa fie prea colorate

Link către comentariu

Aveam o problema cu becul din dreapta cred ca era pe duca si batea rosu spre roz asa...si am decis daca schimb unu , macar sa le schimb pe amandoua si imi placea culoarea albastra de la 8000k si asta a fost. :screwy:

Link către comentariu

Chiar sunt curios cum arata cu becuri de 8000k..masina e impecabila,sa ai grija de ea! Bafta!

P.S Trapa arata demential intre-deschisa,mi-as dori si eu mult o masina cu trapa,mi se pare f. eleganta.

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

O sa ii fac diseara niste poze ca sa se distinga culoarea mai bine , si le voi posta.Multumesc pentru aprecieri :screwy:

Link către comentariu

Ieri am fost la un gratar cu prietenii pe undeva pe langa Bucuresti , pe niste drumuri mocirlite si denivelate parca erau dupa razboi , si pot sa spun ca sistemu 4Motion si implicit anvelopele care le am pe masina anume Vredenstein Quatrac 3 all seson 215/55/16 si'au facut datoria din plin , si tineti cont ca am mers cu niste prieteni care aveau un monstru de masina :) si pe unde au luat'o ei a trebuit sa intru si eu cu masina :)) . Am sa atasez 2 poze sa va dati seama :Driver:

post-62882-1268061824_thumb.jpg

post-62882-1268061836_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Felicitari pentru masina. Dream car. Ca idee, sa stii ca becurile xenon se pot monta si fara sa dai jos bara fata. E adevarat ca te chinui putin mai mult dar merge. Oricum, 4motion si trapa = love. Asta mi-as dori si eu pe masina. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!