Jump to content

Golf 6 - Cat m-a costat?

alex76
 Share

Postare recomandată

Eu am avut mai multe discutii cu dealeri vw. Cei de la Midocar Vitan mi-au oferit maxim 3%, iar cei de la Persche vest maxim 4, si asta ca am venit printr-un angajat. Pana la urma am apelat la bunavointa unor clienti ce luasera multe masini de la ei si au cerut oferta pentru angajat de-al lor. Asa m-am ales cu un discount de 7,2 %.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...
  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

4

• adifox

4

• Dudu

3

• alex76

3

Top Posters In This Topic

Bine v-am gasit pe forum.

Sa ma prezint si "eu" (mai asteapta o saptamana in vama la Nadlac): Golf 6 1.2 TSI 85cp, TL cu climatronic, pachet sport interior (volan piele, schimbator piele, scaune tapiterie Me2),RCD310, CB+, cotiera, proiectoare ceata.

Off-topic: aveti poze cu scaune cu tapiterie Me2. As ramane profund indatorat.

O zi buna.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Bine te-am gasit Caludiu pe forum si la mai multi km cu frumoasa viitoarea ta masinuta!!!

Insa exact la titlul acestui topic nu ai raspuns: Golf 6: cat m-a costat? De ce

Numai bine

Link către comentariu

Golf 6, achizitionat acum 2 ani si jumatate de la DC Oradea. Motor: 2.0 TDI 110 CP +5m, 119g. Echipare HL+RCD 510, suspensie sport, pachet lumini, senzori de ploaie, alarma, 11 Airbag-uri. Pretul a fost de 17800 cu TVA. Am avut parte si de un discount destul de bun din partea dealer-ului.

Link către comentariu

Asa este Andrei. Imi cer scuze. 17.000 E a ajuns cu totul din care daca scadem REMAT si reducerea de leasing+reducerea EDITION, ajungem la 12.0000 E. Este un pret mai mult decat OK pentru calitatea masinii.

Link către comentariu

Este un SUPERPRET!!!!! Sa ai noroc de ea si asteptare cat mai usoara. Numai bine!!!! :icon_thumright:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Golf 6 luat acuma, 1.2 TSI 105CP cutie automata DSG 7 viteze, echipare CL + climatronic cu doua zone + RCD 510 + volan piele + vopsea metalizata gratis, 18602eur (tva inclus)

(si nu incepeti cu "de ce cutie automata" :) )

Modificat de danb1974
Link către comentariu

Golf 6 1.6 mpi 102 cp "sh" 10000 euro cu 47000 km. Oare am dat mult pe ea?

Dotari: dublu climatronic, proiectoare, rcd 310, cotiera, 4 geamuri el.

Link către comentariu

Nu e mult , daca e 2010 ( nu ai mentionat anul ) e foarte bine . Daca e 2011 e exceptional , dar nu cred ca putea face 50k k m in 8 luni :lol:

OFF :Da-mi si mie pe Pm detalii ,please ( de unde,cum ... )

Link către comentariu

Golf VI 2.0 TDI 140CP, Highline cu Xenon + stopuri LED, RCD510, Climatronic, Pachet de lumini si vizibilitate, interfata media in + cablu iPOD, valoare de contract 22170 eur cu TVA. Am platit pe ea 18770 eur cu REMAT si 700 eur discount de la dealer.

Link către comentariu

sebastian_moroianu

Salut,

Postez si eu:

Golf VI Variant 1.6 TDI 105 CP 5 trepte, nivel de echipare HL argintiu metalizat. Dotari optionale: climatronic dual zone, pachet relax, pachet iarna, pachet oglinzi, alarma antifurt "Plus", park-assist (park pilot si camera rear assist), RCD 510, priza 230V, indicator presiune pneuri, pregatire telefon "Premium" cu bluetooth, faruri bi-xenon, suspensie drumuri grele + scut de protectie. Pret 23088 eur cu TVA. Aici sunt inclusi discountul de 3 % (achizitie prin credit porschebank si programul Remat) si un discount de la dealer(initial imi pusesem bare cromate pe pavilion, dar ulterior am renuntat la ele in favoarea suspensie drumuri grele). Din pretul asta se mai scad rablele (una o aveam deja). Masina am comandat-o pe 30-31 martie 2011. Si am primit-o saptamana trecuta (facuta in Mexic, si intarziere de 2 saptamani)

Link către comentariu

Masina am comandat-o pe 30-31 martie 2011. Si am primit-o saptamana trecuta (facuta in Mexic, si intarziere de 2 saptamani)

E chiar ok, eu am comandat-o tot asa si mi-a ajuns alaltaieri, facuta in Germania. Pot spune ca la tine a mers chiar rapid :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Golf VI 1.6 TDI 105CP SH din Germania - 14.800€ - 25.000km, DPF, manuala 5 trepte, united grey, echipare Comfortline (RCD 210, scaune sport, scaune spate rabatabile, manere si oglinzi laterale in culoarea caroseriei, pachet crom, climatronic dual zone, 11 airbaguri, tempomat, volan, schimbator si frana de mana din piele, scaune reglabile pe inaltime si reglaj lombar, cotiera fata, geamuri electrice fata/spate, senzori de parcare acustic, ventilatie spate+suport pahare, anvelope all season 205/55 R16, functie mirror down, lumini permanente de zi, roata de rezerva, priza in portbagaj).

Regret putin dupa un RCD 310, scaune incalzite si eventual proiectoare, dar asta am gasit. :D

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu

• 3 years later...

Salut, As dori sa stiu si eu ce implica montarea unor proiectoare de ceata vw golf 6.

Multumesc!

Link către comentariu

Salut,

Am facut eu asta in toamna. Cel mai probabil trebuie sa schimbi centrala electrica (BCM) cu una care suporta proiectoare (eu am luat SH de la cineva de aici de pe forum). Trebuie schimbat switchul/blocul de lumini (tot de la cineva de pe forum, nou). Proiectoarele si aparatorile de plastic le-am gasit pe un site al unui magazin din Arad (nu sunt originale dar sunt ok). Proiectoarele desi aveau becuri le-am schimbat cu philips pentru ca erau praf. Am tras fire pana in centrala, am tras fir pana in switch, codat centrala si asta e tot.

Am uitat, iti mai trebuie si papuceii si mufa care intra in proiector. Mufa am luat-o din targ din Vitan iar papuceii de la un coleg de pe forum.

Modificat de mihaitzar
Link către comentariu

Multumesc pentru raspuns. Totusi as dori sa te mai intreb cam cat te-a costat toata nebunia si tot aud vorbe ca instalatia ar fi deja trasa la proiectoare.

Din ce inteleg de la tine nu exista asa ceva si trebuie trase fire. As dori sa mai stiu cum se vad firele? (se vad ca o improvizatie sau chiar nu se sesizeaza sau nu se vad fire trase pe la motor etc).

Link către comentariu

Eu zic ca am tras firele frumos, se vad dar nu ca o improvizatie. Nu am avut instalatia trasa, dar nu stiu daca asa e la toata lumea.

Ai PM cu preturile.

Link către comentariu

• 3 months later...

Probleme ceva cu proiectoarele? Ai si senzor de lumina care sa aprinda auromat farurile?

Link către comentariu

La VW nici o masina nu are cablajul tras, decat daca o iei cu proiectoare din fabrica.

Eu am ales sa iau kit-ul complet (proiectoare + cablaj) si butonul de lumini cromat. De asemenea a trebuit sa schimb si centrala.

Montarea a fost facuta de mine si cred eu ca a iesit foarte bine in sensul ca nu se vede absolut niciun fir pe la motor sau in interior. Am pozat foarte bine cablajul pe sub cel existent, prins cu coliere de plastic etc.

Inca nu am avut ocazia sa testez utilitatea proiectoarelor pe ceata, in schimb consider meritata investitia in special pt functia cornering. De asemenea este si un plus important la designul masinii.

Modificat de Mistery
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!