Jump to content

Geamuri electrice

daniel80
 Share

Postare recomandată

Salutare la toti posesori de Skoda.De curand sunt fericitul posesor de Octavia 1 Elegance 1.9Tdi 90Cp.

Problema este in felul urmator: am 4 geamuri electrice,intre butoanele celor 2 seturi de usi am un buton de blocare geamuri.

Ce nu stiu este cum trebuie sa functioneze,pt ca la mine in orice pozitie las pune nu face nimic.Nu bloccheaaza nici un geam.

Specific faptul ca pe masina este montata o alarma UNGO care are si posibilitatea de a inchide geamurile cand se armeaza.

Ce ar putea fi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Butonul acela blocheaza geamurile de pe spate . Apasa butonul si pe urma incearca sa cobori geamurile spate de la butonul de pe usile spate , daca geamurile coboara inseamna ca ai o problema .

Modificat de aurelian08
Link către comentariu

Este apasat dar din butoanele de pe spate tot pot cobora geamurile :blink:

Link către comentariu

Atunci ai o problema . Trebuie desfacut modulul acela cu butoane de pe usa soferului si vazut daca apasarea butonului are efect si pe placa electronica , adica daca se face punte intre cele doua puncte de pe placa ceea ce blocheaza circuitul si nu mai lasa sa functioneze butoanele de pe spate .

Link către comentariu

Ok.Mersi.Am sa verific cand se mai incalzeste afara.

Link către comentariu

Tine butonul respectiv apasat si roaga pe cineva, sau daca ajungi tu, sa se joace la butoanele de pe spate. Daca se inhiba functionarea cu butonul apasat, atunci iti lipseste o clema metalica din buton care il mentine inm pozitia apasat.

Link către comentariu

cred ca eu sunt cel mai in masura sa dau explicatia deoarece masina a fost a mea.Acel buton blocheaza geamurile de pe spate pt a nu putea fi deschise de copii(at cand butonul este apasat) dar comanda de la sofer in acest timp fuctioneaza.Repet blocheaza doar conada data de pe usile din spate nu si de la sofer.Nu are legatura cu alarma.Dealtfel cred ca acestea sunt specificate si in manualul de utilizare al masinii.

Link către comentariu

Daca ai citit postul 3 ai vazut ca daniel a spus ca desi este apasat butonul, butoanele de pe usile spate functioneaza , din asta rezulta ca exista o problema .

Modificat de aurelian08
Link către comentariu

Mersi Seban07.Nu am vrut sa te deranjez cu un telefon(sper sa nu te superi).Dar cum am spus nu functioneaza chiar daca este apasat, butoanele de la usile din spate pot deschide geamurile.

Am sa desfac blocul de comenzi de la sofer si voi verifica,cred ca butonul nu mai face contact sau este vreo lipitura nasoala.

Nui chiar o problema dar am crezut ca este ceva legat de alarma masini care fiind cu optiune de inchidere geamuri ar fi dezactivat aceasta functie.

Va multumesc

Modificat de daniel80
Link către comentariu

Nu cred ca e problema de lipituri ci de blocare mecanica. Ai facut cum am zis eu? sa tii butonul apasat si sa vezi daca mai merg comenzile de la usile din spate?

Link către comentariu

Sa rezolvat cu putin spray contact.Acum merg toate ca din fabrica. :blah_: Va multumesc la toti.

Link către comentariu

• 1 year later...

se poate pune pe skoda octavia 2001, kit universal geamuri electrice? daca da de unde iau?

Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!