Jump to content

Passat B6

papa32

Postare recomandată

Salut,

M-am hotarat intr-o zi sa schimb masina si am inceput alergatura pe la concesionari, nu aveam bani de una noua si am hotarat sa luam una SH. Si dupa alergaturi, vazut o gramada de masini, o gramada de preturi nu m-am hotarat! Vroiam ori A4 Variant sau Passat B6 de asemenea variant. Mentionez ca am o problema cu masinile, tre sa fie neaparat variant! :D

Intr-o zi am mers la cel de la care am luat si fosta masina, o Skoda Fabia combi si respectivul avea exact ce vroiam eu: un A4 Variant si un Passat B6 variant. In cele din urma am ales Passat-ul, nu stiu de ce dar imi place mai mult! Diferenta de pret nu era chiar asa mare 1000 - 1500

post-37402-1267292023_thumb.jpg

post-37402-1267292041_thumb.jpg

post-37402-1267292060_thumb.jpg

post-37402-1267292083_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta ta,sa o stapanesti sanatos! Imi place si variant cu toate ca la ce portbagaj are varianta berlina nu prea isi justifica forma modelul variant. Cati km are? 4Motion cred ca e demential..

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Marfa 4x4 care te ajuta destul de mult iarna si nu numai. :)

Modificat de blordc
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!