Jump to content

VW Passat 1.9 TDi 101cp

housenet

Postare recomandată

Salut!

Sunt relativ nou pe forum asa ca orice sugestie sau idee in legatura cu masina sunt binevenite.

Deci:

VW Passat 2003

1.9 TDI, 101 cp

Motor AVB

Kilometrii nu stiu cat sunt de reali pt o masina din 2003 dar imi arata aproximativ 170k.

-climatronic

-cutie manuala 5+1

-cotiera spate

-scaun sofer reglabil pe inaltime

-proiectoare ceata

-tapiterie textil negru

-sistem audio Beta

-ABS

-ESP

-8 aibag-uri

-jante aliaj OEM 195/55 R15

Deocamdata am 2 poze, dar revin cu mai multe in curand si cu interiorul.

post-54870-1267180391_thumb.jpg

post-54870-1267180495_thumb.jpg

Link către comentariu

Bine ai venit! Frumoasa masina, sa o folosesti cu placere! Asteptam mai multe poze :P, iar ca sugestie...ar arata foarte bine vopsite bandourile si fustele in cluoarea masinii.

Link către comentariu

Multumesc!

M-am gandit la treaba asta, dar abia am inmatriculat-o. Asa ca trebuie sa mai adun ceva bani pt vopsit. Ar da bine si pachetu' crom. :P

Link către comentariu

bun venit si sa o conduci cat mai multi km

ar da bine si pachetul crom,insa cel mai bine ar arata bandourile vopsite la fel cu caroseria(parerea mea)

eu unul nu sunt fan crom

Link către comentariu

iar pachetul crom ajunge undeva la 500 euro.....nu prea merita si sincer pe alb nici nu se observa, mai bine vopsesti bandourile, iesi mult mai ieftin si efectul e cam acelasi

Link către comentariu

Multumesc frumos! :rolleyes:

Dupa cum am spus apreciez orice parere. La pachetul crom m-am gandit pt ca am vazut una la fel prin oras si arata bine :blink: . La cum sunt strazile acum orice ai pune pe ea, la fel arata, GRI :huh:

Link către comentariu

frumoasa masina..sa o stapanesti sanatos..da-ne mai multe detalii..km..pret..si mai multe poze

sa o stapanesti sanatos..referitor la bandouri..daca gasesti crom mai ieftin sa ma anunti si pe mine ca vreu si eu :icon_thumright:

Link către comentariu
neverstoptuning

frumoasa. cati mai multi km rafa pb.

mai bine da cu fustele si bandourile vopsite albe

sal

Link către comentariu

Multumesc frumos!

Chiar ca ar da bine cu bandourile si fustele albe. I-am facut azi dush si fiind alba toata de la spuma chiar parca arata altfel, adica mai bine :)

Revin zilele astea cu mai multe poze. :)

Link către comentariu

e sora la a mea :) :salut: :D :cool:

mai baga niste poze si din interior sa vdm cum se prezinta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!